Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
ooo :D Fiodor by mnie olał :D

haha no to faktycznie przyjemnie :D
ja mam wgl dziwnego psa ... uwielbia truskaweczki :loveu: i bardzo łatwo go 'zmusić' do zjedzenia czegoś ;p np. jak nie chciał zjeść jabłka to mu je zabrałam, pokazałam i jak chciał powąchać szybko schowałam i tak z 2 razy a potem mu rzuciłam i zjdadł szybko, żebym mu znów nie zabrała :D

jak mam mu dać jakąś tabletkę to wystarczy że mu położę na języku i powiem połknij xD i on wtedy połyka bez gadania :loveu:

Bartiśkowa - sorka, ale taka pogoda, ze strach aparat na dwór wziąść

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Bartiśkowa - sorka, ale taka pogoda, ze strach aparat na dwór wziąść

No jasne :cool3: Nic sie nei martw mam nadzieję że to nadrobicie szybko:diabloti:
I niedługo fotki będę

Posted

Izuuus napisał(a):
To przestań, biedny Atos. :-(:diabloti:

A ja znalazłam kabel.. siedziałam na nim

Jaki tam zaraz biedny ! :D

o ty ! :multi:to wstawiaj foty a nie u mnie siedzisz i gadasz :D

Bartiśkowa - uwierz mi, że chętnie bym zabrała sukę sąsiadki i poszła z psami na długi spacer ale muszę teraz Atosa ostro oszczędzać ... Staruch z niego i strasznie powłóczy tylnymi łapami jak za dużo biega a dziś mi jeszcze cyrk odwalił i tak kulał, ze potykał się o własną łapę :-o Ja ci dziękuję jak on mi takie numery odwala po 40 minutowym spacerku :shake:

zawsze miał tylne łapki słabsze, ale teraz to strach z nim gdzieś dalej pójść :-o znaczy sie pójść można, ale musi miec co półgodzinki przerwę na odpoczynek...

Posted

One się długo zgrywają, a ja muszę iść wcześnie spać! Bo jutro wcześnie rano pobudka, a trzbea jeszcze zmniejszyć te foty.. zalinkować :siara:

Posted

Izuuus napisał(a):
One się długo zgrywają, a ja muszę iść wcześnie spać! Bo jutro wcześnie rano pobudka, a trzbea jeszcze zmniejszyć te foty.. zalinkować :siara:

i trzeba je wstawić KONIECZNIE ! :mad:

Posted

Heej! :multi:
no spacerku nie bylo :( .
ale jak wróce z Niemiec to do cb na da tyg. z Puszem to fot bedziecie mieli na rok az wam sie odechce! :diabloti:
fajne te z miska :cool1:. troche za duze ISO a to, ze sa ciemne dodaje klimatu :loveu:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...