Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

halgre tak :loveu: sa tam też: świnka wietnamska, 2 świnki domowe w kropki :P , króliki, zając, kuc i owce :cool3:

:crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye:

Posted

No fakt faktem tereny są tam zaje*****

A stajnia ok 1 h drogi samochodem, przy dużej prędkości, sprzyjającej pogodzie i bez korków xD

dlatego właśnie wczoraj przy korkach i ulewie jechaliśmy ponad 2 h :roll: Ale warto było :loveu:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
No fakt faktem tereny są tam zaje*****

A stajnia ok 1 h drogi samochodem, przy dużej prędkości, sprzyjającej pogodzie i bez korków xD

dlatego właśnie wczoraj przy korkach i ulewie jechaliśmy ponad 2 h :roll: Ale warto było :loveu:

Tez cem takie miec:placz:

Ja tez tak gdzis mam, ale ta stajnia taka o:roll: Zawsze nie ma wolnych miejsc itd.
A do nastepnej to ohohhohoho:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Tez cem takie miec:placz:

Ja tez tak gdzis mam, ale ta stajnia taka o:roll: Zawsze nie ma wolnych miejsc itd.
A do nastepnej to ohohhohoho:evil_lol:

No tam gdzie ja jeżdżę, to żeby w wakacje pojeździć trzeba rezerwować 8 mies wcześniej... w roku szkolnym git, zawsze wolne miejsca ;)

ale wczoraj nie było miejsc

a wgl u mnie to pełno tych stajni wszędzie, ale ja mam swoją ulubioną w Hynowie i tylko tam jeżdżę :loveu:

Posted

Spacer był fajoowy :eviltong: Z jakieś pół godziny biegaliśmy w te i we wte w wysokiej trawie, co dało psiakom niesamowity zaciesz :D
no a potem odpoczynek i fotki
Miałam iść na plażę, ale nie wyszło .. ;(
A tak wgl, to obroża, którą zrobiłam dla Serka ( Sary) wytrzymała cały spacer !! :D Może i brzydka, ale 3 cm szeroka i się Serek nie dusi, bo ona ma taką 1,4 cm szerokość, a jak dla mnie dla szalonej 'terrierki' to o wiele za mało :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...