Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś już nie płakałam, ale jest mi źle :-(
trudno się tak pogodzić ze śmiercią i już :shake: :-(

a tak poza tym to zostałam skrzywdzona przez fryzjerkę :placz:
idę se kopać norę w lesie :roll:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
dziś już nie płakałam, ale jest mi źle :-(
trudno się tak pogodzić ze śmiercią i już :shake: :-(

a tak poza tym to zostałam skrzywdzona przez fryzjerkę :placz:
idę se kopać norę w lesie :roll:

Ehh te fryzjerki:mad: Mnie tez jedna kiedys oj bardzo skrzywdzila:angryy: Ja jej do dzis tego nie wybaczylam a to bylo ze 4 lata temu:cool3:

Nie smutaj sie:shake: Ja wiem ze to trudne ale zycie toczy sie dalej...:calus:

Posted

jak jestem w kitku to nie jest aż tak źle, przynajmniej odstających uszu nie widać :diabloti: ale w rozpuszczonych to masakra :placz:

Izuuuś nie obraziłabym się jakbyś tu wstawiła fotkę swojej świneczki :loveu:

Posted

gordonowa napisał(a):
Ech, te fryzjerki :shake:... A co ci zrobiła z włosami?
Trzymaj się.

no właśnie mi miała na ukos ściąć a ona mi prostą zrobiła .. i to taką cienką, że w sumie widać mi całe czoło i to jeszcze taką krótką :roll:

Posted

ja nadal czekam az mi odrosnie bardziej grzywka, bo ona nie potrafila sciac mi na ukos :shake: tylko jakos to dziwnie zrobila ;/ . i jak odrosnie ide do jakiejs normalnej sciac.. :razz:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
ja nadal czekam az mi odrosnie bardziej grzywka, bo ona nie potrafila sciac mi na ukos :shake: tylko jakos to dziwnie zrobila ;/ . i jak odrosnie ide do jakiejs normalnej sciac.. :razz:

a ja mam wstręta do fryzjerek i fryzjerów :eviltong: pójdę jak będzie bardzo pilna potrzeba
:roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
no właśnie mi miała na ukos ściąć a ona mi prostą zrobiła .. i to taką cienką, że w sumie widać mi całe czoło i to jeszcze taką krótką :roll:

Zbije ja:mad:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

gordonowa napisał(a):
Co za draniówa :shake:
Jak mogła się tak pomylić?? Praktykantka chyba jakaś :razz:

no własnie nie praktykantka... to jest jej salon fryzjerski :roll:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
no własnie nie praktykantka... to jest jej salon fryzjerski :roll:

:crazyeye: Ta co mnie tak skrzywdzila tez miala swoj wlasny salon (naszczescie juz upadł:diabloti:):evil_lol:

Posted

ja się dostałam do tej co mnie ściachała po dobrej opinii :roll:

moja koleżanka u niej ciągle się ścinała i zawsze ładnie było a ja się ścięłam i masakra moja kol na drugi dzień też i również masakra :roll:

a mój kot dziś sam się pożywił ... gołębiem :shake:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja się dostałam do tej co mnie ściachała po dobrej opinii :roll:

moja koleżanka u niej ciągle się ścinała i zawsze ładnie było a ja się ścięłam i masakra moja kol na drugi dzień też i również masakra :roll:

Moze miala zly humor i sie na Was wyzyla:diabloti:Albo ja wkurzylyscie:eviltong:
Oczywiscie zartuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']ja się dostałam do tej co mnie ściachała po dobrej opinii :roll:

Witamy! witamy! :cool3: My sie meldujemy zrewizyta:)

ta fota pobija wszystkie http://photos.nasza-klasa.pl/17526022/44/main/4dc0460b38.jpeg hihi

co do kota i golebia, to taka kocia natura, gorzej z moim kundlem , ktoremu zdarza sie upolowac mysz i ze smakiem ja zjesc :oops:co dziwne na nasza domowa apetytu nie ma

Posted

[quote name='fuksowata']Witamy! witamy! :cool3: My sie meldujemy zrewizyta:)

ta fota pobija wszystkie http://photos.nasza-klasa.pl/17526022/44/main/4dc0460b38.jpeg hihi

co do kota i golebia, to taka kocia natura, gorzej z moim kundlem , ktoremu zdarza sie upolowac mysz i ze smakiem ja zjesc :oops:co dziwne na nasza domowa apetytu nie ma

Heeej :multi:

bo to zią :cool1:

A Pulpet jak jestesmy w wakacje na działce znosi mi dary do łóżka :shake: bleee :placz:
U mnie Atos i Rudolfik

• jeszcze tak niedawno spali razem :loveu::placz:

• Posted

Onomato-Peja napisał(a):
    łooo ale się zepsuła ostrość przez imageshacka :-o

a te piechy to Lili, nietoperek to Saba- którą można podziwiac na pierwszej stronie no i Atos :eviltong:

Ooooo to ja przeskakuje na pierwsza strone podziwiac nietoperke :) Atosa to rozpoznajemy :eviltong:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...