Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 dziękujemy za życzonka i kartki !! Atosowi się pięknie łapka goi w poniedziałak idziemy na dłuuugi spacerek ale jeszcze bez biegania ( lepiej dmuchać na zimne) a w piątek lub sobote pewnie go w końcu spuszczę ze smyczy :multi:
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a):dziękujemy za życzonka i kartki !! Atosowi się pięknie łapka goi w poniedziałak idziemy na dłuuugi spacerek ale jeszcze bez biegania ( lepiej dmuchać na zimne) a w piątek lub sobote pewnie go w końcu spuszczę ze smyczy :multi: No jak sie cioteczka cieszy z dobrych wiesci:multi::multi: Przesyłamy buziaczki dla Atosa( od Sary takze:cool3:)!
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Atos się zarumienił :oops: nie wie co powiedzieć, ale też przesyła ci cioteczko buziaczki ( no i oczywiście Sarce)
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Atos się zarumienił :oops: nie wie co powiedzieć, ale też przesyła ci cioteczko buziaczki ( no i oczywiście Sarce) Nie zdziw sie jak zaraz zobaczysz Atosika mokrego- to Sara o wlasnie wyciumała:evil_lol: I ja tez pocalowalam ale przed Sara bo ja jej sliny dotykac nie bede:diabloti:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie zdziw sie jak zaraz zobaczysz Atosika mokrego- to Sara o wlasnie wyciumała:evil_lol: I ja tez pocalowalam ale przed Sara bo ja jej sliny dotykac nie bede:diabloti: fuu! kapie z niego ! :evil_lol:
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a):fuu! kapie z niego ! :evil_lol: Ostrzegalam:diabloti:Ale ze jestem odpowiedzialnym wlascicielem pokryje koszty ścierki badz szamponu:evil_lol:
Izuuus Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Te kidy ty ten aprat kupujesz? Bo mi tu fotek brakuje :cool3:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Ostrzegalam:diabloti:Ale ze jestem odpowiedzialnym wlascicielem pokryje koszty ścierki badz szamponu:evil_lol: xD Jak chcesz to możesz mu nawet i karmę kupić :cool3:
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a):xD Jak chcesz to możesz mu nawet i karmę kupić :cool3: Jakby mu Sara zjadla to tak:evil_lol: ale bez wyraznej przyczyny to moze lepiej nie:eviltong:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Jakby mu Sara zjadla to tak:evil_lol: ale bez wyraznej przyczyny to moze lepiej nie:eviltong: fifty fifty i git :razz:
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 O no prosze:multi:Atosik w coraz lepszej formie:multi::loveu::loveu: :buzi::buzi::buzi: Teraz tylko jakieś zdęcia by sie przydały :siara:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Izuus - skąd ten pomysł ? :-o Kaya Tak w coraz to lepsiejszej :multi: Chcesz foty ? To ciśniesz do nas jutro i porobisz xD
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a): Kaya Tak w coraz to lepsiejszej :multi: Chcesz foty ? To ciśniesz do nas jutro i porobisz xD Sie cieszę:loveu::multi: Ok nie ma sprawy xD jutro po świetach wpadam xD :evil_lol: i taką sesyjke Atosowi strzele, że szczena opadnie :diabloti:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Kaya93']Sie cieszę:loveu::multi: Ok nie ma sprawy xD jutro po świetach wpadam xD :evil_lol: i taką sesyjke Atosowi strzele, że szczena opadnie :diabloti: oo ! ale pamiętaj, że on jeszcze na spacerki długie nie chadza :lol: Macie tu fibi i prosze sie cieszyć :cool3:
Onomato-Peja Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 anitaa - Suczka sasiadki często u mnie przesiaduje :D Monik - ciesz się ciesz - zaraz zabiorą zabawkę xD
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Shappy napisał(a):Słodka suczka ;) przekażę jej :cool3: a Atos zjadł wczoraj kiełbasę ze święconki :eviltong: nie było nas w domu godzinkę a on zakradł się do pokoju mamy wyjął kiełbasę, rozpakował ze sreberka zjadł a papierek zostawił na dywanie :evil_lol: Mama wchodzi do mnie do pokoju i się pyta, czy ja zjadłam tą kiełbasę a ja się na Atosa spojrzałam i do niego gdzie jest kiełbasa ? Atol mina w stylu 'ja nic nie zrobiłem' i się położył pod stołem :D a potem jak wszyscy siedzieli u mamy w pokoju to on jeszcze przyszedł pogrzebał w koszyczku i poszedł :diabloti:
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 a Atos zjadł wczoraj kiełbasę ze święconki :eviltong: wie co dobre :evil_lol:
Pestka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 a potem dostał kość prasowaną 30 cm którą szamał na raty ja kupiłam tez taka sporą wędzona dla benka to od grudnia chyba lezy ciagle nie zjedzona :D
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Shappy napisał(a):wie co dobre :evil_lol: oj wie, wie :diabloti: a potem dostał kość prasowaną 30 cm którą szamał na raty :eviltong: a teraz czycham na kota, bo mu kupiłam puszkę a go nie ma :mad:
Moniek193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Gaduły:mad: Dzienodberek:loveu:Jak tam fięta mijaja juz po sniadanku:cool3:
Recommended Posts