Cavalierkaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Znaczy się wiadomo tyle, że to od guza ;) ale nie wiadomo czy to chwilowe, czy już będzie tak do końca ;) ( z tym ''będzie tak do końca'' to chodzi o dodatkowe tabletki i zastrzyki ;) ) Och jej. To życzymy zdrówka ;)
Pusiakowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 hej.:) wymiziaj tego wielkiego slodziaka ode mnie.:loveu: i zycz mu zdrówka.:loveu: i nie zapomnij dodac, ze to od tej co mial jej dosc.:diabloti::loveu: i powiedz, ze przepraszam,ale to z milosci.:loveu:
Onomato-Peja Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Pusiakowa napisał(a):hej.:) wymiziaj tego wielkiego slodziaka ode mnie.:loveu: i zycz mu zdrówka.:loveu: i nie zapomnij dodac, ze to od tej co mial jej dosc.:diabloti::loveu: i powiedz, ze przepraszam,ale to z milosci.:loveu: spoczko xd Jesteś pierwszą osobą, której mój wielki pieszczoch miał dość :razz: To zaszczyt :diabloti:
Pusiakowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Onomato-Peja napisał(a):spoczko xd Jesteś pierwszą osobą, której mój wielki pieszczoch miał dość :razz: To zaszczyt :diabloti: tak to dla mnie wielki zaszczyt.:loveu: oj, tam odrazu dosc. nie mial mnie az tak dosc.:diabloti:
Onomato-Peja Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Pusiakowa napisał(a):tak to dla mnie wielki zaszczyt.:loveu: oj, tam odrazu dosc. nie mial mnie az tak dosc.:diabloti: No niee ty go wołasz o on mi głowę między kolana wkłada xd " mnie tu nie ma " :loveu:
Pestka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://img48.imageshack.us/img48/359/1003347.jpg Biedny piesek pańcia po oczach fleszem daje.. :D
mala90210 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 śliczne psisko :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje że z nim wszystko w porządku i że wraca do zdrowia ;) pozdrawiamy
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 http://img48.imageshack.us/img48/359/1003347.jpg hej, ja tu próbuję spać! :evil_lol: Trzymaj się Aresiku ;)
Minerva Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Piesiunio słodziutko śpiocha a Ty go brutalnie fleszem po oczach, mam nadzieje, że chociaż go przeprosiłaś :evil_lol:. Pozdrawiamy, mamy nadzieje, że Atos sobie niedługo poszaleje :multi:
Onomato-Peja Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Przeprosiłam, przeprosiłam ! :D Z psem już w miarę normalnie, ma chęć do zabawy, jest żywszy ale nie może dużo łazić, bo mu nogi siadają ;| A krople dopiero w październiku będę mogła zamówić, bo zwyczajnie kasy nie ma :roll:
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dobrze, że Atos czuje się o lepiej! No i bardzo się cieszymy, że go przeprosiłaś :) U nas nowe foty, jakbys miała czas to wpadnij.
Onomato-Peja Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Minerva napisał(a):Dobrze, że Atos czuje się o lepiej! No i bardzo się cieszymy, że go przeprosiłaś :) U nas nowe foty, jakbys miała czas to wpadnij. Wpadnę może jutro wieczorkiem, bo już do kota śmigam i z psem na spacer i spać, bo o 5tej wstaję :lol:.Zamykam galerię na rok szkolny, lub zawieszam... zależy czy zechce mi się do niej później wracać, w co watpię ;) Aparat w naprawie, bo coś nie tak z nim, nie wiem, chyba kiedyś tam na plaży piach mi do pokrowca wleciał i do aparatu a teraz są efekty... :roll: Więc nawet fot bym nie miała jakich wkleić ;) No więc papa do wakacji, lub do hmn... :D
Onomato-Peja Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 jak ktoś będzie chciał wiedzieć, to gg : 8780685
Minerva Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ale będziecie tutaj zaglądać od czasu do czasu? Pozdrawiamy.
halgre Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [SIZE="5"]Cześć ... Onomato-Peja napisał(a):Znaczy się wiadomo tyle, że to od guza ;) ale nie wiadomo czy to chwilowe, czy już będzie tak do końca ;) ( z tym ''będzie tak do końca'' to chodzi o dodatkowe tabletki i zastrzyki ;) ) Aha ... no to tak jak Dindek - też musi być na tabletkach do końca życia :roll::lol:
WeronikaM Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 http://img48.imageshack.us/img48/359/1003347.jpg :loveu:
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy się :eviltong: MAM DO SPRZEDANIA : Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm (używana ale nie zniszczona) Zestaw Hiltona Pomarańczowy w łapki ( nie używany - tylko smycz trochę ) Szelki Avenue granatowe. (prawie wogle nie używane - nie zniszone ) Chcesz dowiedzieć się więcej? Zobaczyć zdjęcia? Pisz tu lub na GG 12300349. Czekam!
Onomato-Peja Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Przyszłam obwieścić, ze od wczoraj Atos dzieli balkon i pokój z Panem Gołębiem :razz: Gołąbek pobędzie u nas jeszcze parę dni, aż nauczy się latać, a wtedy go wypuszczę :loveu: :loveu: P.Sem Gołąbek znaleziony na spacerze w lesie, wet go już przebadał - zdrowiutki, tylko latać musi się nauczyć, bo go koty zeżrą ;)
Onomato-Peja Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 deer_1987 napisał(a):a nie piszesz jak atos? Napisałam ostatnim razem, ze dobrze się ma ;) normalnie się zachowuje na spacerach, wesoły jest ;)
Lucky. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ale fajny głąb, podziel siem :razz::diabloti:
halgre Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [SIZE="5"]Witam deszczowo No to masz nowego domownika ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts