Onomato-Peja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Atos (*) był moim pierwszym, długo wyczekiwanym psem. Tym samym najbardziej wyjątkowym... Odszedł 27.09.09... Ale na zawsze pozostanie żywy w moim sercu... Rastafara, ok. 5 letnia suczka ze schroniska w Gdyni. Urocza głupkowata ale i strasznie sprytna psina, która daje popalić. ;)
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ślicznie tutaj u was ale widze ze to dopiero rozkręcajaca sie galeryjka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Nera-']Ślicznie tutaj u was ale widze ze to dopiero rozkręcajaca sie galeryjka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochana nie wyświetliło mie sie , że są nowe posty :placz: ;) dzieki , ze wpadłaś , no fakt rozkręca sie ^^ A to świnia :mad:
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ii witam, a czemu to galeria od nowa?? Saba tez Twoja??
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']ii witam, a czemu to galeria od nowa?? Saba tez Twoja?? no bo miałam banana i stara zamknięta xD A Busiek ciapkowiec kumpeli ;)
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Atos Podhalanka - Boni Maksiu Preses (*) Pamiętam ... :(:-(:placz:
LadyK Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [CENTER]Cześć :hand: Pamiętam Cię z poprzedniej galerii :eviltong:[/CENTER]
Rahl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ja zupełnie nowa :hand:. Fajne psisko :razz:. A czemu tu w tytule aż tyle imion? :cool3: Pozdrawiam i zapraszam do mnie :):).
olekg89 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bo wszyscy mają dość małej zakłamanej dziewuchy i nikt nie chce zdjęć twojego( ile to w ogole twój pies) psa.:angryy:
LadyK Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 olekg89 napisał(a):Bo wszyscy mają dość małej zakłamanej dziewuchy i nikt nie chce zdjęć twojego( ile to w ogole twój pies) psa.:angryy: psiara1996 - nie przejmuj się, bo nie ma czym..
Onomato-Peja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 będe dawać po jednym i edytować , bo mi imageshack muli
Sweet Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 hej:) widze ze od nowe ruszasz:) masz dwa psy teraz?? fajne zdjecia:p
Onomato-Peja Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 niech ktoś coś z tymi postami zrobi :mad: ciągle skaczą wrrr :angryy:
Cavy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Co najwyżej, to możemy wcale nie pisać, wtedy nie będą skakać :evil_lol: A tak po za tym to witamy, my tutaj pierwszy raz. :razz: Atosek bardzo ładny jest, tez mam na ulicy takiego Atosa, tyle że on trochę większy od Twojego ;)
Pestka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witam ponownie. Atosik piekny na zdjęciach :cool3: A co z jego guzem?
Recommended Posts