Jump to content
Dogomania

"świat odbieram na słuch i węch" ...Orzechowski JUDYMEK ma DS w Krakowie :)

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,dowiozłam goscia z Kojakiem do Rzeszowa,jest teraz pod opieka Neczki.Jechały b.ładnie i co dziwne,to JUdym "wygladał "przez okno!Kojak troche sie wiercił,ale b.spokojnie.

Posted

Judymek odpoczywa po wrażeniach :roll: b. grzeczny, spokojny...
Wypił całą wielką michę wody, on w schronisku chyba pił na zapas... żeby za wiele z budy nie wychodzić...
Wspaniały pies, widzę, że mama ma ochotę go zostawić :evil_lol:

Posted

Magdina, to jeszcze nie nowy dom, to przystanek u mnie w Rzeszowie ;)
Judymek jedzie do Krakowa, też będzie miał w domu 5 psiaków (jak ja w tym momencie), z tym, że będzie miał też ogród a ja tylko mieszkanie :eviltong::eviltong:

Posted

Dokładnie :)
W piątek byłam zasypana psimi telefonami no i zadzwoniła do mnie także Pani z Krakowa, która ma swoje 4 psiaki. Niedawno zmarł jej jeden staruszek, Pani chciała wziąć do siebie Judymka, aby u niej przeżył szczęśliwie jesień swojego życia.
Kobieta b. pozytywna :)

Dziś w drodze się przestraszyłam, bo zobaczyłam nieodebrane połączenia od Pani - od razu ta myśl, że coś jest nie tak, że nie wyszło...
Ale p. Marta chciała się upewnić, czy napewno wszystko ok, nie może się już Judymka doczekać :)

Posted

Jeden dzień (wczoraj-dziś), przejechał 100 może 150 km i patrząc na zdjęcia to już inny pies, inna mina :lol:.
Bo poczuł, że nie jest już sam, że coś dla kogoś znaczy.

Wyobrażam sobie jak będzie wyglądał po miesiącu w swoim Domku. Nie poznamy go :loveu:

Posted

Neczka napisał(a):
Judymek już w domku u p. Marty :)
Śpi sobie teraz grzecznie nasze cudo.
Koniec stresu i beznadziei,
Judymek jest wreszcie czyimś ukochanym psem :p:loveu:

O matko i corko,tak sie ciesze:multi::multi::multi:p.Marto dziekujemy:calus::Rose:

Posted

Judym,super grzeczne "psisko podróżne" dotarł dziś bezpiecznie do swojego domu pod Krakowem,który mu się bardzo spodobał(a zwłaszcza pewnie cieplutka,podgrzewana podłoga) Ma naprawdę wspaniałych Państwa-Pani kochające serce,a Pan dużą wiedzę o psiakach i psich problemach.Myślę,że dla każdego psa to duet idealny...Zamieszka też z prześliczną(no tego to raczej nie zobaczy),ale również przemiłą psią koleżanką-od Judyma pewnie z osiem razy mniejszą...
Jak tylko kolega się zadomowi i wypięknieje (chociaż urody już teraz mu nie brak) mamy obiecane zdjęcia !

Posted

Judymku kochany bądż szczęsliwy wreszcie......:loveu::loveu::loveu:...zawsze powtarzam że nie ma psów nieadopcyjnych tylko są te co mają więcej lub mniej szczęscia i ty piesku to wielkie szczęście miałeś i to dzięki Neczce która wątek założyła i wierzyła do końca że domek znajdziesz po tylu latach cierpień i poniewierki .......:loveu::loveu::loveu:
Neczuś wielkie dzięki......bo to wielki sukces twój i nasz zarazem....:buzi:

Posted

AniuB - a tobie podziękowania za wielkie serce i niewyobrażalną pomoc dla nas bo te transporty zawsze cierniem sie kładły.....:Rose::buzi:.....nie wiem jak ty to robisz ale wsiadasz i jedziesz......i już tak po prostu....kochamy cie za to !!! :loveu::loveu: