Jump to content
Dogomania

"świat odbieram na słuch i węch" ...Orzechowski JUDYMEK ma DS w Krakowie :)

Recommended Posts

Posted

Pytałam dlatego o zdrowie Judymka i o to jak radzi sobie w schronisku, ponieważ wiem jak trudno jest starszym pieskom szczególnie ślepawym w schronisku, inne psy wyczuwają ich słabość i je gryzą, dokuczają, odganiają od miski, czasami dochodzi do tragedii :( ( tak jak w przypadku Bostonika, o którym już na tym wątku nadmieniałam):-(.

Dlatego dobrze chociaż że Naszego Kudłatego Maluszka Judymka psy nie gryzą i nie terroryzują, że nie jest na łańcuchu i że w zimne nocki ma gdzie swoją doopkę schować;).
Oczywiście że prawdziwy kochający dom to zupełnie innego,
dlatego miejmy nadzieję że Judymek wkrótce go znajdzie i będzie jeszcze się cieszył szczęściem rodzinnym.

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem że Judymek nie ma żadnych przynajmniej widocznych problemów zdrowotnych, bo byście zauważyły to w schronisku. A czy on jest tam czesany bo na zdjęciach to jego sierść ( no kudełki chyba raczej :lol: ) to ładnie wyglada.
Biedaczek siedzi sobie w budzie - taki osowiały.

A jak z odzewem na ogłoszenia ? Zero zaiteresowania ?:shake:

Posted

Neczka napisał(a):
Zero odzewu, nikt się nie interesuje...
Nikt nie czesał Judyma. On jest tak piękny z natury :eviltong:

Wczoraj zrobiłam cos czego nie lubię robić ....

Dałam mu puszkę, jemu jednemu kiedy pozostałe psiaki z boksu miały też taką ochotę :shake: Fatalnie się czułam przez to, ale naprawdę ... Powala ten pies woją dzielnością w starości. Chęcią do zycia ...

Ma apetyt.

Posted

Znalazlam nastepnego staruszka z Orzechowcow. Pisalyscie o ew. hoteliku, platnym DT. A moze z tych zadeklarowanych skladek oplacimy naszego wlasnego "pracownika" coby posiedzial pare godzin np co drugi dzien w schronisku i glaskal, dopieszczal wszystkie staruszki, zabral na spacerek. Nie wiem czy one sa w wielu boksach, czy moznaby je umiescic razem. Za kwote na hotelik na jednego psa mozemy miec nianie dla wszystkich emerytow na miejscu w schronie.

Posted

li1 napisał(a):
Znalazlam nastepnego staruszka z Orzechowcow. Pisalyscie o ew. hoteliku, platnym DT. A moze z tych zadeklarowanych skladek oplacimy naszego wlasnego "pracownika" coby posiedzial pare godzin np co drugi dzien w schronisku i glaskal, dopieszczal wszystkie staruszki, zabral na spacerek. Nie wiem czy one sa w wielu boksach, czy moznaby je umiescic razem. Za kwote na hotelik na jednego psa mozemy miec nianie dla wszystkich emerytow na miejscu w schronie.

Lidia ciężko znaleźć kogoś kto będzie chciał mieć serce za pieniądze dla zwierząt na tyle solidne aby mogło nas to zadowolić :evil_lol: ...

Posted

:multi: To ostatnia noc Judymka w schronisku :multi:

Jutro wyjazd razem z Kojakiem do mnie,
w niedzielę Ania zabiera chłopaka w podróż do Krakowa :)

Domek stały, duży ogród, 4 psiaki do towarzystwa i kochająca Pani :loveu:
Judymku, widzisz... ? UDAŁO SIĘ :multi::multi:

Posted

Neczka napisał(a):

Jutro wyjazd razem z Kojakiem do mnie,
w niedzielę Ania zabiera chłopaka w podróż do Krakowa :)

O matko i corko,piesku tak sie ciesze,twoj los spedzał mi sen z powiek:roll:dziewczyny jestescie wspaniałe:multi::multi::multi:

Posted

Neczka napisał(a):

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Hurraaa!!!!!

Kochane sloneczko! Powodzenia w nowym domku!!!!!

Dziekujemy cudownym ludziom za przygarniecie Judymka! :loveu:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:drink1::drink1::drink1::drink1:

:popcorn: :popcorn: :popcorn:
:laola:

Do tej pory tylko ten watek obserwowalam i nic nie pisalam, ale teraz musze zapytac... Czy bedzie relacja i fotki z nowego domku? :loveu:

Posted

Neczka napisz coś wiecej o tym nowym domku jak możesz, czy jest w Krakowie, skad ta osoba się dowiedziała o Judymku , i w ogóle ?;)

Nie było mnie tu 2 dni a tu takie dobre wieści !!!
Bardzo, ale to bardzo się cieszę :lol:.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Kochany pieseczku - dużo szczęścia i miłości w nowym domku ! :loveu: