Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zdjęciach sprawia wrażenie lekko niepewnego. Parę dni musi minąć, zanim oswoi się z nową sytuacją, a wtedy pewnie się trochę rozkręci:razz:.

Posted

ewab napisał(a):
Na zdjęciach sprawia wrażenie lekko niepewnego. Parę dni musi minąć, zanim oswoi się z nową sytuacją, a wtedy pewnie się trochę rozkręci:razz:.

To pierwsza doba dopiero, rozmawialam z Pania Maksia wieczorem, Maksio jest coraz pewniejszy. Jutro bede po poludniu u Maksia, napisze jak bylo!Maksio trafil do bardzo dobrego domu, mozecie spac spokojnie:p

Posted

Maksio przywital mnie skaczac , jak to bokser,oczywiscie obwachal mnie...czul psy. Piszczalke ktora dalam , pogryzl w kilka minut. Caly czas pilnuje Pani, chodzi za nia krok w krok, kiedy siedzi, kladzie sie u jej stop. W domu widac, ze czuje sie bardzo dobrze, sam sie bawi, ladnie robi siad , podaje lapki , umie tez warowac. Wydaje sie o wiele wiekszy jak w klinice , . Kiedy wychodzilam , stal obok Pani i uwaznie sie przygladal.

Posted

mariee napisał(a):
Maksio przywital mnie skaczac , jak to bokser,obwachal mnie...czul psy. Piszczalke ktora dalam , pogryzl w kilka minut. Caly czas pilnuje Pani, chodzi za nia krok w krok, kiedy siedzi, kladzie sie u jej stop. W domu widac, ze czuje sie bardzo dobrze, sam sie bawi, ladnie robi siad , podaje lapki , umie tez warowac. W domu wydaje sie o wiele wiekszy evil_lol:, . Kiedy wychodzilam , stal obok Pani i sie przygladal.

Wreszcie ma swojego Człowieka:multi:, więc trzeba go pilnować. On wie jak to docenić.

Posted

Oj, rzeczywiście, wie;) SUPER WIESCI - oby więcej takich

Zapraszam miłych a własciwie miłe Dogomaniaczki na wątki z bannerków w moim podpisie- tu wszędzie potrzebna jest pilna pomoc.
Ps. Dzięki czujnej zawsze Andzi zmniłam tytuł wątku na aktualny

• 3 weeks later...
Posted

Maniuś, tak mowia Panstwo do Maksia czuje sie super, jest słodziutki,
kochany, tulasek. Apetyt mu dopisuje, na spacerkach zachowuje sie bardzo
dobrze, czasami tylko chce tracac nosem przechodniow. W niedziele Manius byl z Panstwem w lesie , puszczony byl luzem , pieknie biegał,zwiedzał
zakamarki, ale cały czas pilnował Panstwa, patrzył gdzie sie znajduja w kazdej chwili. Na razie tylko w odludnym miejscu byl puszczony luzem , P.boją sie, ze mogłby pobiec z ciekawosci za kimś i nie reagowac na wołanie. Po spacerze trafia bez błedu pod drzwi, po wejsciu do przedpokoju stoi spokojnie i czeka na wytarcie łapek :)).Jest bardzo zrównowazonym pogodnym psem. Panstwo pozdrawiaja ze swoim
pieszczochem :)))

Posted

No to dopiero życie jak w raju!!!! Cudownie się wszystko ułożyło , psiak wreszcie odetchnął po poprzednim fatalnym okresie. Całe szczęście ,że po takim złym traktowaniu , nie stracił zaufania do ludzi. Teraz na pewno krzywda mu się nie stanie.:lol: