Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faro napisał(a):
Andzia - a co myślisz o porozwieszaniu ogłoszeń, że poszukiwany jest bokser ? wiesz jak działa słowo "nagroda" - menele nawet za 50 zł bedą szukać po każdym śmietniku. Dzieciaki pewnie też. Może zdązą go znaleźć przed nadchodzącymi mrozami.

W okolicy wiszą ogłoszenia o poszukiwanym boksiu (moim). Jeśli ktoś będzie chciał poinformować to da znać. Jest informacja o nagrodzie.

Jeśli chodzi o fotki tego drugiego bokserka zrobię jutro jak będzie jechał do hoteliku. Umaszczenie ma podobne do Alego, może troszeczkę ciemniejszy bursztyn.

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdyby ktoś mógł podarować boksiowi karmę to na pewno byłby wdzięczny:p

koszt hoteliku to 15 zł/dobę - ale karmę muszę dać - wiec na razie dam Brita z moich zapasów, zapłacę też z góry za tydzień - tak umówiłam sie z właścicielami - a potem adopcje bokserów ustalą co i jak;)

nie wyobrażam sobie jakby ci ludzie mieli go dzisiaj odwieźć do zimnego, schroniskowego, cuchnącego boksu...brrr

Posted

andzia69 napisał(a):
gdyby ktoś mógł podarować boksiowi karmę to na pewno byłby wdzięczny:p

koszt hoteliku to 15 zł/dobę - ale karmę muszę dać - wiec na razie dam Brita z moich zapasów, zapłacę też z góry za tydzień - tak umówiłam sie z właścicielami - a potem adopcje bokserów ustalą co i jak;)

nie wyobrażam sobie jakby ci ludzie mieli go dzisiaj odwieźć do zimnego, schroniskowego, cuchnącego boksu...brrr

Oczywiście chodzi o karmę dla Borysa - tego młodziaka znalezionego na kieleckim osiedlu.
O podmiejskim nadal cisza.

Posted

tak wiec Borys - czyli drugi boksio, który miał dzisiaj trafic do schronu - jest juz w domowym hoteliku:lol:

biedny, zagubiony, aż za spokojny...ale mam nadzieję, że się za parę dni rozkręci troszkę;)

na potrzeby utrzymania boksia w hoteliku wystawię bazarek z takimi naklejkami - moze ktos się skusi rozreklamować adopcje boksiów?:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-naklejki-z-boksiem-na-twoj-samochod-na-boryska-w-hoteliku-128469/#post11541010

Posted

Faro napisał(a):
Menrzuś - nim następnym razem skierujesz do kogoś obrażliwe słowa - zadaj sobie trud poznania działań realizowanych przez ich adresata .
Akurat w przypadku Germeine nie masz o tym zielonego pojęcie . Wiesz ile starych, NIEADOPTOWALNYCH bokserów znalazło schronienie pod dachem Germeine ? Wiesz, ze dzięki Jej działaniom własnie dostała szansę na życie bokserka zabrana z olkuskiego schroniska mimo iż może być zarażona parwo czy nosówką? W ciągu dwóch światecznych dni zorganizowała miejsce i transport dla niej . Wiesz, że właśnie bokser z tego watku - ma szansę na zycie (jesli jeszcze żyje , bo go szukają) dzięki Germeine, która podjęła zdecydowane działania - A fundacja boksery w potrzebie czeka i wymysla konkursy na imie dla starej bokserki w schronisku......
Myślę, że należy sie z Twojej strony PRZEPRASZAM POD ADRESEM GERMEINE.

Jestem tego samego zdania!
Nie zwlekaj Menrzuś z przeprosinami. :shake:

Posted

[quote name='AgaiTheta']My w tej chwili jestesmy przyblokowani brakiem miejsc, dopiero po 5 stycznia bedziemy wiedzieli czy i jak możemy pomóc, chyba że predzej znajdę jakis DT.

Nie do wiary,że to ty AgaiTheta tak napisałaś :angryy:

( Trochę inaczej działacie odkąd jesteście fundacją )

Posted

Bardzo ładny ten Borysek, szkoda tylko, że tamtego nie moża znaleźć. Na razie niestety finansowo nie pomogę, bo inwestuję w "psiki Erki". Za to mogę też pobawić się w jakąś gafikę komputerową.

Posted

betel napisał(a):
Bardzo ładny ten Borysek, szkoda tylko, że tamtego nie moża znaleźć. Na razie niestety finansowo nie pomogę, bo inwestuję w "psiki Erki". Za to mogę też pobawić się w jakąś gafikę komputerową.

Ładny, ale taki bardzo "szczupły". Ja byłam przekonania, że to młodziak, ale chyba to trochę inaczej jest:shake:.

Posted

wykrywka napisał(a):
Jestem tego samego zdania!
Nie zwlekaj Menrzuś z przeprosinami. :shake:

Dziękuję za matczyne rady......ale może ktoś poda jakiś nr konta, to się chłopakowi jakąś kwotę zorganizuje

Posted

....To nie jest moj wątek ,ale poprosze moda o usuwanie wszystkiego co nie jest związane z bokserami:-(Jest mi wstyd i mysle jak wielka jest wsród ludzi nienawisć ze jest ponad miłośc do bokserów.:mad:.Tez zrobimy bazarek dla boksików,ale bez oklasków i bez wrzasków....
Boksery kochane trzymajcie sie ....u nas tez od tygodnia bokser i walka o niego...ale to juz tylko nasza sprawa.

Posted

pisze już, pisze:p

a wiec...prawdopodobnie odnalazł się jego właściciel - Boryska ze zdjeć:razz:
jestem na jutro umówiona z panem - psiak wybiegł jak była uchylona furtka w poniedziałek wieczorem....no i to by się zgadzało, poza tym pan mówił o szczatkowym ogonku - też sie zgadza - no i boksio reaguje na imię Tajger:cool3:
Ale sobie jeszcze jutro gościa przesłucham i powiem mu co nieco jeśli okaże się, ze to jego boksio....

A o Maxiku nic nie wiadomo:placz::placz::placz: