Tola Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Cytuję Monkę z watku Ady: Już wróciłyśmy spowrotem :smile:. Meliska super mądry psiaczek ale straszliwie przestraszona, przesiedziała w nogach u Wishiny całą drogę, nie chciała jeść ani się załatwiać po drodze ale dała rade dojechać bez większych problemów. Najpierw 'spod byka' na nas spoglądała, nie spała całą droge ale z czasem zaczynała na nas patrzeć i rozglądać się po aucie, ma bardzo mądre spojrzenie, nie wiem kto mógł ją aż tak skrzywdzić doprowadzając do takiego stanu psychicznego :placz: masakra... dużo miłości i cierpliwości powinno postawić ją na nogi ;-). Bardzo duże pozytywne wrażenie zrobiło na nas spotkanie jej ze swoim nowym państwem :smile:. Cały czas wtykała ogon jak najbardziej mogła pod siebie a tu przy spotkaniu zaczęła do nowej Pani nieśmiało merdać ogonem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :loveu:. Będą z niej "ludzie" :smile:, a Państwo pokłócili się z kim teraz będzie spała :-D:loveu:. Ja dodam od siebie, ze dzwoniła nowa Pańcia Meliski, bo imię zostaje; są zauroczeni sunią, była juz na krótkim spacerku w ogrodzie, poznała inne zwierzaki w domu i chyba będzie ulubienicą Pańcia. Cieszę się bardzo. Beka - dziękuje za ogłoszenia, dzięki nim Meliska ma dom. I dziękuję dziewczynom za dowóz suni. Quote
Monka-stw Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dziękuję Tola za przekopiowanie relacji z przejazdu Meliski :). Jak wyłączyłam kompa to dopiero do mnie dotarło, że ten opis powinien być tu a nie tam :splat: :oops2: . Wieczorem podeślę fotki z przekazania psiuńki a tymczasem proszę o podanie adresu na jaki mam odesłać smyczke i obróżke Meliski z transportu, bo na dzień dobry Meliska dostała od Państwa śliczny czerwony komplecik w kosteczki :loveu: Quote
beka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Taakie wiadomośc :):) Tola to trzeba tytuł zmienić....:loveu: Quote
mysza 1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wspaniałe wieści, dzięki Monka za transport:loveu: Quote
wishina Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzieczyny, chwile z Meliską, która leżała u mych stóp w samochodzi są absulutnie bezcenne. Jest to psiak bardzo wylękniony i zamknięty w sobie, ale i niezwykle mądry. Cieszę się, że zdecydowałam się towarzyszyć Monice, bo chwila kiedy Melisa pomachała nieśmiało ogonkiem do nowych opiekunów, była cudowna... :loveu: Dla takich kilku sekund warto byłoby jechać z nią i na koniec świata! Nie wiem na ile można człowieka ocenić po tak krótkim spotkaniu, ale opiekunowie Meliski - starsze małżeństwo - zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Wierzę, że psiaka czeka lepsze życie u kochających ludzi :multi:, czego każdemy psiakowi życzę! :) Quote
ZUZANNA11 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ciotki, a tytułu zmienić to nie łaska ? :razz: Quote
Tola Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ZUZANNA11 napisał(a):Ciotki, a tytułu zmienić to nie łaska ? :razz: Łaska, łaska tylko mam problem z inną naszą sunią Azą:roll: Juz zmieniam, bo przeciez to nowy etap w zyciu Meliski:multi: Jeszcze raz dziękuję dziewczyny:loveu: Myslę, ze o Melisce jeszcze będe miała okazję napisac. Quote
Monka-stw Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ubieranko :cool3: Sprawdzanie terenu :cool3: Taka jestem śliczna :loveu: Z nową Panią :loveu: Quote
Tola Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Nasze malutki ślicznosci:loveu: Dzieki Monka:lol: Quote
funia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 NIech ci się szczęści Maleńka!!!!!!!!!!!!!! Quote
wishina Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zauważyłyście smycz i obróżkę? Może na zdjęciach nie widać, ale na żywo nie dało się przeoczyć - Rogz for dogs - oj dobrze będzie Melisce :multi: Quote
Torusia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Bardzo się cieszę,super:multi::multi::multi: Quote
mysza 1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Więcej takich zakończeń poprosimy:multi: Quote
stonka1125 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 piękna meliska,oj żeby wszystkie te bidki o super domków trafiały! Quote
Tola Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Romawiałam dzisiaj z Pańcią Meliski - sunia juz zadomowiła sie na dobre - nauczyła się juz wchodzic po schodach i układac w łózku z panciem. Całe dnie bawi się z równolatkiem owczarkiem, robią bałagan, ale wszyscy są zachwyceni:loveu: Jedyna rzecz, której Meliska jeszcze aie boi to nakładanie obrozy i wychodzenie z domu, ale to na pewno minie z czasem/ Pani mówi, ze Meliska usmiecha się:loveu: Mam obiecane zdjecia:loveu: Quote
wishina Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super, również czekam na fotki z niecierpliwością :loveu: Quote
Monka-stw Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ha ha ha... jakbym miała miejsce w łóżeczku też bym nie chciała z domu wychodzić :P ona głupia nie jest :cool3: Super, że Melisce się poszczęściło :) naprawde świetnie trafiła :) :loveu:. Czekamy na zdjęcia i śmiejącej się i brykającej z kolegą no i w łóżeczku oczywiście :loveu:. Pozdrawiamy Państwa Meliski i ją samą :) Quote
Torusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super to czekamy na zdjęcia i pozdrawiamy:multi: Quote
Monka-stw Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ale pusta głowa :/ i skleroza... :shake: Prosimy oczywiście uściskać nasze maleństwo od ciotek transporterek :loveu::loveu: Quote
wishina Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Koniecznie ucałować, uściskać i wymiziać :loveu: Quote
Monka-stw Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Halo, halo... A gdzie fotki?? Co tam u Meliski?? Czekamy na wieści z domku i chcemy nasz pyszczek aktualny pooglądać :cool3: Uściski dla Melisy :loveu: Quote
Recommended Posts