Till Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jutro będzie sesja zdjęciowa i generalna próba z innymi pieskami, ale najbardziej boi się starych mężczyzn, wpada w panikę. Wiem z kim mu się taki ktoś kojarzy, z olkuskim hyclem, tym który go pewnie złapał, tym który był tam jednym z oprawców. Biedak musiał widzieć straszne rzeczy. Będziemy pracować też nad tym, by się nie bał już nikogo, musi zaufać na nowo. Jest taki kochany... Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Till...SMarczek na pewno jest kochanym pieseczkiem...nie mam co do tego zadnych watpliwości...ale wiesz..Ty też jesteś kochana...bardzo kochana, że sie tak o niego troszczysz..tak pięknie i czule o nim piszesz...to bardzo wzruszające...myślę, ze dlatego na watku Smarczka zrobiło się cichiutko, bo wiedząc, że jesteś takim dobrym Aniołem dla niego...chyba delikatnie mówiąc- przestakiśmy sie o niego martwić..no...jesteśmy spokojni...:oops:wiem, że nie mozemy Cie z Nim zostawić samej, bo dałaś Mu DT, ale mimo tego...myślę, że Smarczek znajdzie domek stały...jak będzie odpowiednia pora...jest naprawdę cudnym i jestem przekonana, że bardzo mądrym psem...to cudownie, że trafił do Ciebie na rekonwalescencje...to najpepsze, co go moglo do tej pory spotkać...dziękuję...:loveu::loveu::loveu:i proszę o mizianka dla Słodziaka..:lol:a teraz to juz czekamy tu wszystkie na sesję zdjęciowa:lol::lol::lol: Quote
Weronikaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zapraszam na bazarek dla ProAnimalsow :cool3: BAZAREK ! ZOBACZ KONIECZNIE !!!! <----------------- :loveu: Quote
Ulaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 a ja chyba zobacze Smarka w sobote :cool3: Till, o ktorej wracasz? mysle ze jak wpadne na godzinke to wystarczy :) Quote
Till Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Już możesz być o 11, 12, jak Ci pasuje tylko smskiem daj znać, o której dokładnie. Kruszyna jest u mnie od wczoraj, spał ze mną i moimi chłopakami (pieskami;)) w pokoju! Jestem zaskoczona, że aż tak dobrze to przebiegło. Fotki zrobione, musze tylko znaleźć chwilę żeby je wkleić. To czekam na Ciebie Quote
Ulaa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jak to zwykle bywa, wszystko się pokomplikowało, nie wiem czy dam radę :shake::-( Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I kto by pomyślał, że to jest ten Smarczek z Ol????Normalnie pies nie do poznania...no przez Niego przemawia takie jakies "dostojeństwo"..a na tym fotelu to wygląda jakby się urodził i był od zawsze:loveu::loveu:Till...dziękujemy:loveu::loveu: Quote
Till Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kruszynka zaprzyjaźniła się z moimi pieskami i kotami,byłam bardzo zaskoczona bo moje bardzo rzadko akceptują inne psy w domu, tak bardzo są zazdrosne, ale jego polubiły od razu. Poczuły napewno, że Kruszek jest taki kochany. Czyli już wiadomo, że może być w domku z innymi łagodnymi zwierzakami Quote
jotpeg Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 zdjęcia super, szczególnie to z panem kotem :loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Till ja mysle ze Smarczek czuje sie juz na tyle dobrze, ze mozna zrobic mu termin na kastracje. Quote
Till Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Termin jest już wstępnie ustalony, początkiem lutego mam go potwierdzić, ale śliczny jest prawda :) Quote
gonia66 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Till napisał(a):Termin jest już wstępnie ustalony, początkiem lutego mam go potwierdzić, ale śliczny jest prawda :) No jest super śliczny a nie śliczny...no ale jak tu nie wypiknięć przy takiej cioteczce:eviltong: Quote
Till Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kruszek już po sterylizacji, czuje się dobrze, jeszcze bierze zastrzyki. Do max dwóch tygodni jest gotowy do adopcji. Wciąż mam nadzieje, że znajdzie się idealny domek dla niego i rodzina, która bardzo go pokocha bo on napewno ją będzie mocno kochał Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 A tu u Smarczka tak cichutko...widocznie cioteczki uznaly ze domek tymczas radzi sobie swietnie i zajely sie innymi bardzo potrzebujacymi bidami...na pewno sie nie nudza..a swoja droga to chyba ciezko bedzie znaleźć tak dory domek dla Smarczka, jaki ma teraz.....oj...ciezko bedzie:cool3: Quote
IKA & SONIA Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wczoraj miała być sesja foto Kruszka, ale niestety ze względu na warunki atmosferyczne musiałyśmy ją przełożyć z Till. Może dzisiaj się uda. Quote
gonia66 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Wczoraj miała być sesja foto Kruszka, ale niestety ze względu na warunki atmosferyczne musiałyśmy ją przełożyć z Till. Może dzisiaj się uda. nO TO CZEKAMY CZEKAMY NA FOTECZKI..MILE WIDZIANE ZAWSZE SĄ:lol::lol::lol: Quote
IKA & SONIA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl Quote
IKA & SONIA Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl www.krakow.szerlok.pl www.mojpupil.pl www.4lapy.pl Quote
Ada-jeje Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Smarczekk ma bardzo powazna minke, ale na fotce z pancia widac ze jest szczesliwy. Quote
Till Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kruszyna bardzo boi się aparatu i stąd te minki, ale ogólnie już nie jest aż tak strachliwy, chodzi często na spacery żeby przyzwyczajać się do obcych ludzi i nowych miejsc. Dom tymczasowy jest do końca marca, a potem będzie problem. Wciąż czekamy na ludzi, którzy chcieli by dać mu szczęśliwy dom Quote
Recommended Posts