gonia66 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No...kurtka..gdzie te foteczki??Hanek pewnie zajeta:roll: No ale to nic my czekamy cierpliwie:lol: Quote
Kruszynka86 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Łoo widze że dziasiaj sama na forum odwiedzam Smarczka:roll: Może sie ktoś dołączy??:razz: Quote
Kruszynka86 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No proszę jaki dostojny mężczyzna:evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Widać po oczkach, że strach u chłopaka mija!!! :multi::multi::multi: Quote
Ulaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dzwonila dzis do mnie osoba,ktora byc moze rozpoznala w Smarczku swojego psa - z migawki w kundlu, ma obejrzec aktualne fotki jeszcze - na stronce fundacji. a on :crazyeye: / slow brakuje dla Was dziewczyny! jak moglyscie psa podmienic? gdzie prawdziwy Smarczek? :mad: :loveu: Quote
Till Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Piękny chłopczyk prawda, aż miło patrzeć:razz: i kolejna dobra wiadomość dziś już biegał bez smyczy po ogrodzie i nie uciekał do domu. Może ta osoba co się odezwała jest właścicielką, ma ktoś z nią kontakt? Quote
gonia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ło MAAAAAAAAAAAAATko!!!!!!Kto podmienił Smarczka????Ludzie!!!!Wierzyć sięnie chce w to co tu widzę....płakać mi się chce normalnie ze wzruszenia....to piękne i zarazem straszne..kolejny raz przekonuje sie bowiem jak ufne i kochające człowieka sa te nasze Milusiaki...tak bardzo skrzywdzony...z taka traumą...z taka przeszłóścią..prawie nieżywy z WINY CZŁOWIEKA...:-(:-(...kilka dni...wlaściwie u Till to kilka godzin...Jego serce natychmiast wyczywa "swoje serce"...i co???ZAPOMINA O WSZYSTKIM (ALBO UDAJE ZE ZAPOMINA)...I NA NOWO UFA..NIE MOGĘ UWIERZYĆ, BO OBRAZ SMARCZKA WYCIAGNIETEGO Z OL MAM CIAGLE PRZED OCZYMA...prawei nie żył...nie ruszał się....kilka fotek Jego i Łatki a On ciągle w tej samej półżywej pozycji...SERCE MI SIĘ KROIŁO NA TEN WIDOK...tak jakby nie wierzył w ogóle w to co się dzieje...jakby śnił...ale już sie obudził:multi::multi::multi::multi::multi:Nie potrafie wyrazić wdzieczności i wzruszenia oraz podziwu dla wszystkich ktorzy przyczynili sie do takiego stanu pieska...no bo na to nie ma słów....BARDZO...BARDZO...DZIĘKUJĘ....:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hanek napisał(a):Nasz bohater kochany! TOŻ TO PIES DO KOCHANIA I MIZIANIA...TAKI DOROSŁY...ROZWAŻNY...PRZYSTOJNIAK..NO PO PROSTU KOLEJNY KSIĘCIUNIO...bardzo mu mądrze patrzy z oczu.....:multi::multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak on się zmienił przez te parę dni :loveu::multi: Pokłony w stronę dziewczyn - Till -jesteście wspaniałe :loveu::lol: Quote
jotpeg Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ulaa napisał(a):dzwonila dzis do mnie osoba,ktora byc moze rozpoznala w Smarczku swojego psa - z migawki w kundlu, ma obejrzec aktualne fotki jeszcze - na stronce fundacji. i oby tak bylo. trzymam kciuki!!! przeciez wystarczy wyjechac kilka kilometrow za Krakow, na spacer, do przyjaciol czy rodziny, i jesli tam zgubimy psa - zgarnie go Olusz. ludzie o tym w ogole nie wiedza :shake: Quote
Till Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dzięki, teraz tylko super dom dla super chłopczyka!Mam nadzieje, że taki się znajdzie i to szybko żeby bardzo się nie przywiązał i nie przeżył kolejnego dramatu.... Quote
Bambino Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Till, Smarczek jest piękny. Musi byc w nim wielka wola życia, że przez niecałe 3 tygodnie tak wydobrzał. Buziaki dla niego od moich 2 czworonoznych dziewczynek, no i..... może jeszcze od Neviusia, choc to chłopak ( ale w sumie tez ze schronu ) :calus::calus::calus: Quote
Ulaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To chyba nie on, pani sie nie odezwala :shake: Quote
Till Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 nikt nie pyta o Smarczka, nie ma domu na stałe, a już jest pora na to. On nie może się przywiązać do pani ze swojego domu tymczasowego!Proszę nie zapominać o nim, on jest taki kochany i uczuciowy... Quote
gonia66 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jest też piękny i dostojny...i bedzie bardzo kochał....to jest pewne... Quote
Kruszynka86 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 I wiadomo czy smarczek ma tego włąściciela? rozpoznał go?? a moze jakis nowy domek sie szykuje:roll: czekamy na wieści:mad: Quote
Till Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Narazie nie ma domku dla kruszynki :shake: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Taki fajny piesek znajdzie domek na pewno ! Till - jestem wzruszona tym co robicie ... brak mi słów podziwu ! Smarczek jak nowy ! Pozdrawiam ! :crazyeye::crazyeye: Quote
Ulaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 allegro Smarczek z OBOZU ZAGŁADY - dlaczego nadal kocha? (530689098) - Aukcje internetowe Allegro zmienić coś, dodać, usunąć? piszcie :) Quote
Kruszynka86 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Halo! haloo haloooooo... cisza...:cool1: nie ma nikogo?? Kochani gdzie sie wszyscy podzialiście?:mad: co tutaj tak pusto u Smarczka?? Nikt nie wejdzie nawet go pomiziać:-( Quote
Weronikaa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witaj Smarczku :cool3: Jak się miewasz :eviltong: Quote
Till Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No właśnie, wszyscy jakby zapomnieli, a on robi takie postępy. Muszę umieścić nowe zdjęcia, już sypia z kotkiem, chodzi na spacerki. Jedno wciąż się nie zmieniło- jest wielkim pieszczochem i to prze kochanym, a domu jak nie było tak nie ma:shake: Quote
filomen Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Till napisał(a):No właśnie, wszyscy jakby zapomnieli, a on robi takie postępy. Muszę umieścić nowe zdjęcia, już sypia z kotkiem, chodzi na spacerki. Jedno wciąż się nie zmieniło- jest wielkim pieszczochem i to prze kochanym, a domu jak nie było tak nie ma:shake: hej a jak Smarczek reaguje na kotka? gonią się, czy raczej obojetny? bardzo mu kibicuję ale mamy 3 koty + 1 tymczas koci w mieszkaniu. W domu jestesmy rano i wieczorem, trudna sprawa byłaby z pieskiem :shake: choc łapie za serce :loveu: Quote
Morgan:-) Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No właśnie Till... Zdjęciów dowodowych kilka by sie przydało takich co i Smarczek i kotek i niby jedno i drugie pokorne i grzeczne :)) Quote
Recommended Posts