Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonila dzis do mnie osoba,ktora byc moze rozpoznala w Smarczku swojego psa - z migawki w kundlu, ma obejrzec aktualne fotki jeszcze - na stronce fundacji.

a on :crazyeye:
/
slow brakuje dla Was dziewczyny! jak moglyscie psa podmienic? gdzie prawdziwy Smarczek? :mad:

:loveu:

Posted

Piękny chłopczyk prawda, aż miło patrzeć:razz: i kolejna dobra wiadomość dziś już biegał bez smyczy po ogrodzie i nie uciekał do domu. Może ta osoba co się odezwała jest właścicielką, ma ktoś z nią kontakt?

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ło MAAAAAAAAAAAAATko!!!!!!Kto podmienił Smarczka????Ludzie!!!!Wierzyć sięnie chce w to co tu widzę....płakać mi się chce normalnie ze wzruszenia....to piękne i zarazem straszne..kolejny raz przekonuje sie bowiem jak ufne i kochające człowieka sa te nasze Milusiaki...tak bardzo skrzywdzony...z taka traumą...z taka przeszłóścią..prawie nieżywy z WINY CZŁOWIEKA...:-(:-(...kilka dni...wlaściwie u Till to kilka godzin...Jego serce natychmiast wyczywa "swoje serce"...i co???ZAPOMINA O WSZYSTKIM (ALBO UDAJE ZE ZAPOMINA)...I NA NOWO UFA..NIE MOGĘ UWIERZYĆ, BO OBRAZ SMARCZKA WYCIAGNIETEGO Z OL MAM CIAGLE PRZED OCZYMA...prawei nie żył...nie ruszał się....kilka fotek Jego i Łatki a On ciągle w tej samej półżywej pozycji...SERCE MI SIĘ KROIŁO NA TEN WIDOK...tak jakby nie wierzył w ogóle w to co się dzieje...jakby śnił...ale już sie obudził:multi::multi::multi::multi::multi:Nie potrafie wyrazić wdzieczności i wzruszenia oraz podziwu dla wszystkich ktorzy przyczynili sie do takiego stanu pieska...no bo na to nie ma słów....BARDZO...BARDZO...DZIĘKUJĘ....:loveu::loveu:

Posted

hanek napisał(a):
Nasz bohater kochany!

TOŻ TO PIES DO KOCHANIA I MIZIANIA...TAKI DOROSŁY...ROZWAŻNY...PRZYSTOJNIAK..NO PO PROSTU KOLEJNY KSIĘCIUNIO...bardzo mu mądrze patrzy z oczu.....:multi::multi::multi::multi:

Posted

Ulaa napisał(a):
dzwonila dzis do mnie osoba,ktora byc moze rozpoznala w Smarczku swojego psa - z migawki w kundlu, ma obejrzec aktualne fotki jeszcze - na stronce fundacji.

i oby tak bylo. trzymam kciuki!!!
przeciez wystarczy wyjechac kilka kilometrow za Krakow, na spacer, do przyjaciol czy rodziny, i jesli tam zgubimy psa - zgarnie go Olusz. ludzie o tym w ogole nie wiedza :shake:

Posted

Dzięki, teraz tylko super dom dla super chłopczyka!Mam nadzieje, że taki się znajdzie i to szybko żeby bardzo się nie przywiązał i nie przeżył kolejnego dramatu....

Posted

Till, Smarczek jest piękny. Musi byc w nim wielka wola życia, że przez niecałe 3 tygodnie tak wydobrzał. Buziaki dla niego od moich 2 czworonoznych dziewczynek, no i..... może jeszcze od Neviusia, choc to chłopak ( ale w sumie tez ze schronu ) :calus::calus::calus:

Posted

nikt nie pyta o Smarczka, nie ma domu na stałe, a już jest pora na to. On nie może się przywiązać do pani ze swojego domu tymczasowego!Proszę nie zapominać o nim, on jest taki kochany i uczuciowy...

Posted

No właśnie, wszyscy jakby zapomnieli, a on robi takie postępy. Muszę umieścić nowe zdjęcia, już sypia z kotkiem, chodzi na spacerki. Jedno wciąż się nie zmieniło- jest wielkim pieszczochem i to prze kochanym, a domu jak nie było tak nie ma:shake:

Posted

Till napisał(a):
No właśnie, wszyscy jakby zapomnieli, a on robi takie postępy. Muszę umieścić nowe zdjęcia, już sypia z kotkiem, chodzi na spacerki. Jedno wciąż się nie zmieniło- jest wielkim pieszczochem i to prze kochanym, a domu jak nie było tak nie ma:shake:

hej a jak Smarczek reaguje na kotka? gonią się, czy raczej obojetny? bardzo mu kibicuję ale mamy 3 koty + 1 tymczas koci w mieszkaniu. W domu jestesmy rano i wieczorem, trudna sprawa byłaby z pieskiem :shake: choc łapie za serce :loveu: