Jerez Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cerber, w belgach, jedno z ostatnich zdjęć podpisane jako Tosia, to chyba nie ona, bo Toasia biegała z plastrem na przedniej łapie, a na tym zdjęciu go nie ma. :) Dzięki za Cami. Chętnie przekleję na forum belgów i stronke, jeśli mogę. Quote
black&white Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='zelek']Ja mam takie - jedno jedyne... bardzo dziękuję:multi::multi: i po cichu liczę ,że może ktoś jeszcze coś znajdzie :eviltong: Quote
Jerez Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cerber, pewnie strasznie kręcę z Tosią,ale własnie Karolla mi przypomniała, że pierwszego dnia Tosia biegała bez plastra, więc może jednak to Tosia :) Quote
kar0lla Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hm, o które zdjęcie chodzi? A jeszcze mam pytanie co do tego: Puchar Ras 2009 - IABC (owczarki belgijskie) (24) - Fotoalbum.eu dla mnie to wygląda jak Tosia, a tłusta łapka w rogu jak moja :) Quote
CHI Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Guciek']YouTube - Broadcast Yourself. tu się będą pojawiać moje filmy z IABC, głównie zerówki, ale kilka "wyższych" też się znajdzie;) Guciek dzięki za Blondyna i Funię !!!! Tylko plizzi napisz mi (jak dla blondynki ;-) ) jak je można skopiować na dysk... Pozdrawiam CHI & BBB Quote
Guciek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Siakoś się da pewnie, ale ja mogę wgrać do siebie na serwer w formacie mp4 i podać link do ściągnięcia chętnym ;) Quote
Bzikowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Da się, trzeba sobie ściągnąć program pt Save2PC, np tu save2pc 3.48 - Download - INSTALKI.pl i on pozwala na ściąganie z YT i chyba nie tylko. przynajmniej ja znam ten sposób, u mnie działa :cool1: Quote
PATIszon Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak, ale Malgosia NAPISALA: Tylko plizzi napisz mi (jak dla blondynki ;-) ) jak je można skopiować na dysk... :cool3: Quote
yassue Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 www.keepvid.com wklejasz tam link do filmiku, klikasz 'download', klikasz '›› Download ‹‹ (get_video.mp4 - High Quality)' i ju ;) Quote
Olusia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Można ściągać ze strony zrzuta.eu. Wpisujesz tam link do filmiku na YT, klikasz "pobierz" i po sprawie ;) Quote
Cerber Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='kar0lla']Hm, o które zdjęcie chodzi? A jeszcze mam pytanie co do tego: Puchar Ras 2009 - IABC (owczarki belgijskie) (24) - Fotoalbum.eu dla mnie to wygląda jak Tosia, a tłusta łapka w rogu jak moja :) to na pewno jest Kalliope, bo wykadrowałam kawałek właścicielki :) co do Tośki to o to zdjęcie chodziło... Puchar Ras 2009 - IABC (owczarki belgijskie) (85) - Fotoalbum.eu Quote
Godelaine Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Fantastyczne zdjęcia. Wszystkie :) Tak sobie po cichu liczę, że jak zaczniemy startować to może też się na kilka załapiemy :) Quote
kar0lla Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Cerber']to na pewno jest Kalliope, bo wykadrowałam kawałek właścicielki :) Ahaa :) To przepraszam za tłustą łapkę - widocznie nie tylko kamera telewizyjna pogrubia... #cool3 [quote name='Cerber'] co do Tośki to o to zdjęcie chodziło... Puchar Ras 2009 - IABC (owczarki belgijskie) (85) - Fotoalbum.eu A to jest raczej Cami, albo co inne, bo Tośka nie ma z tej strony P4 na dole :) Quote
Cerber Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 kar0lla napisał(a): A to jest raczej Cami, albo co inne, bo Tośka nie ma z tej strony P4 na dole :) te czarnuchy no :loveu::evil_lol: to już zmieniam w takim razie... :eviltong: Quote
Flaire Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kochani, po pierwsze chcę Wam podziękować za nadzwyczajną cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki... I przeprosić, że tak długo to zajęło. Niestety miałam ostatnio na głowie trochę ważnych spraw między innymi w niedzielę zdałam egzamin asystencki... :) Ale wyniki są już jakoś tam podlinkowane na stronie w zakładce "Katalog" - która być może z czasem zmieni nazwę na "Wyniki", ale to dużo dosyć idiotycznej roboty, a ja wiem, że dla Was ważniejsze jest, żeby mieć torki, prawda? :) A więc zabieram się za torki, a Wam życzę przyjemnej lektury wyników! :) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Flaire gratuluję zdanego egzaminu :multi::multi::multi: Quote
Guciek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Flaire']Kochani, po pierwsze chcę Wam podziękować za nadzwyczajną cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki... I przeprosić, że tak długo to zajęło. Niestety miałam ostatnio na głowie trochę ważnych spraw między innymi w niedzielę zdałam egzamin asystencki... :) Gratulacje!!!:multi: [quote name='Flaire'] A więc zabieram się za torki :loveu: Quote
Junka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 To ja korzystając z chwili wolnego czasu w pracy, wstawiam kolejne zdjecia. Quote
Flaire Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A ja tylko cichutko wtrące, że zaczęłam wstawiać torki. Link do nich znajdziecie w zakładce "Informacje", albo tutaj. Quote
Recommended Posts