Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda - melduję, że to ja mam na kamerze nagraną Cu, od jutra chyba zabiorę się za obróbkę filmów, więc od razu postaram Ci się wrzucić filmiki;)

Tymczasem kilka fotek:

Jinx

Shelciak

Grzywka

Posted

Ufff … Wreszcie udalo mi się zalogowac na dogo … Lepiej póxno niż wcale ...

[FONT=Verdana]Trudno ogarnąć wszystko co się wydarzyło podczas tych 4 dni, bo działo się sporo. Szczerze mówiąc niewiele przebiegów widziałam, ale cieszę się z każdego polskiego sukcesu. Sędziowie - pełna kultura, wielki szacunek w stosunku do zawodników, jak i obsługi ringów, mili, kontaktowi. Świetne torki - mam nadzieję, że za jakiś czas pojawią się w necie. [/FONT]
[FONT=Verdana]
Magda chyba na dlugo pozostanie dla mnie w pamieci jako główny 'silnik' Pucharu. Od rana do nocy biegała z 'motorkiem', by wszystko 'grało'. Jestem pełna podziwu dla organizatorów, ponieważ trudno poprowadzić sprawnie imprezę, gdy zawody odbywają się równolegle na 3 ringach, a zawodnicy często biegają z 2-3 psami. Jako Polacy - zwarci, gotowi, stanęliśmy na wysokości zadania. Cieszę się, że udało mi się połączyć bieganie z psem i pomaganie podczas organizacji zawodów. To też duża nauka przed sopockimi zawodami, które organizujemy w sierpniu - zapraszamy.

Co do naszych startów (startowałam w zerówce - muszę wreszcie wziąć się wreszcie za slalom …), to jestem zadowolona ze swojego suczyska - powoli wreszcie zaczynam 'czuć' jak Yaga pobiegnie lub gdzie wypadnie. To mnie najbardziej cieszy …
[/FONT]
[FONT=Verdana]
Dzieki za wszystkie zdjecia!
[/FONT]
[FONT=Verdana]
Sable - czy Twoje zdjecia podpisywac jako [/FONT]Klara Iwaszko czy inaczej? Sorki, ze dopytuje ale sie pogubilam czy zdjecia wstawiane przez Ciebie i Plinke to te same czy rozne ...

[FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

ujk bardzo dziekuję za zdjęcia Megutki, taka malutka, to myślałam, że nikomu nie wpadnie w obiektyw, a tu proszę. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość

Posted

Dziękuję wszystkim za zdjecia CDika przerosta:)
Może coś by się jeszcze znalazło? he? ;)

Oscarowa - nie ma sprawy kiedy następny polski Puchar Ras? Jakbyś mnie zapytała o to w poniedziałek rano.... to, nie wiem co bym Ci zrobiła:):evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam
belgunia