Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Junka, stokrotne dzięki za czapraczki: zarówno za mojego dzielnego Drakolota, jak i za boską Thelmę - pozwolę sobie wrzucić Drakę na drakolot.pl i/lub na grono, a Thelmę wyślę właścicielce - będzie zachwycona :loveu:

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda i Saga']Zaraz będzie bitwa czyj to pyrek:diabloti:
Ja twierdzę, ze mój i pieknie dziękuję i na stronkę chętnie co w podpisie widnieje wrzucę jeśli mogę

Jak Wy to robicie, że je poznajecie? :crazyeye:
Akurat co do tego egzemplarza, jestem pewna, że został rozpoznany prawidłowo :)
Bardzo proszę korzystać, niedługo będzie więcej :lol:

A do tego się ktoś przyznaje? :>

Dobrze traktowane psiątko :)

I jeszcze jedno z moich ulubionych...

Posted

Mam nadzieję, że pyrków będzie więcej, bo na razie mój był tylko raz... (i całe szczęście, że kiedyś dostanę te profesjonalne zdjęcia wobec tego :multi:), a spaniela wcale :shake:.

A Zafiry będzie więcej, tylko się staram obrabiać z grubsza po kolei.

Posted

Rauni napisał(a):
Mam nadzieję, że pyrków będzie więcej, bo na razie mój był tylko raz... (i całe szczęście, że kiedyś dostanę te profesjonalne zdjęcia wobec tego :multi:), a spaniela wcale :shake:.

A Zafiry będzie więcej, tylko się staram obrabiać z grubsza po kolei.

Ja mam i Sunday i Vigo :cool3:- tylko też idę w miarę po kolei, więc jeszcze trochę ;)

Posted

Cloudy napisał(a):
No to znowu się wtrącę - będzie pyrek po raz drugi
Trzeci...

Cha cha, trzeci Pyrek rzuca śliczny cień :lol: Pies Kuleczka :loveu:

Posted

Głupio mi zarzucać forum taką ilością fotek :oops:
Mam nadzieję, że zainteresowani zdjęciami swoich psów znajdą je sami:

Picasa Web Albums - Cloudy - International...

Proszę bardzo zaglądać co jakiś czas, bo jeszcze duuużo zostało do wrzucenia, uzupełniam na bieżąco! :Poland:

P.S Z chronologii mi wynika, że pyrkowa nad skokiem w dal to ANTIBES :eviltong:

Posted

No właśnie chciałam napisać, że dla mnie rozrzucenie łap i kolor jak Anti... ale jak Magda stwierdziła, że to Oxa, to już gooopio było pisać;)

Posted

[quote name='Cloudy']Głupio mi zarzucać forum taką ilością fotek :oops:
Mam nadzieję, że zainteresowani zdjęciami swoich psów znajdą je sami:

Picasa Web Albums - Cloudy - International...

Proszę bardzo zaglądać co jakiś czas, bo jeszcze duuużo zostało do wrzucenia, uzupełniam na bieżąco! :Poland:

P.S Z chronologii mi wynika, że pyrkowa nad skokiem w dal to ANTIBES :eviltong:

Cloudy, Twój album zaczyna się od super zdjęć mojego Wermutka! :multi::loveu: Mogę wstawić na swoją stronę i na belgi?

Posted

Sajko napisał(a):
No właśnie chciałam napisać, że dla mnie rozrzucenie łap i kolor jak Anti... ale jak Magda stwierdziła, że to Oxa, to już gooopio było pisać;)

No, to się zmazał trochę mój obciach, jak pomyliłam w innym wątku Antisia z Cudną czy jakoś tak...

Posted

Rauni napisał(a):
Cloudy, super fotki!!!

BARDZO dziękuję, wspaniały komplement od autorki tylu świetnych zdjęć :)

BeataG napisał(a):
Cloudy, Twój album zaczyna się od super zdjęć mojego Wermutka! :multi::loveu: Mogę wstawić na swoją stronę i na belgi?

Proszę, będzie mi bardzo miło!

Rauni napisał(a):
No, to się zmazał trochę mój obciach, jak pomyliłam w innym wątku Antisia z Cudną czy jakoś tak...

Haha, a już myślałam, że jestem jedyna myląca :cool3:

Posted

Prawdę mówiąc, to jak juz napisałam, to sobie pomyślałam, że doopka troche za kudłata na oxę, bo ona w szale macierzyństwa sobie trochę wygryzła. Kolor to akurat z Antim mają podobny, Vigocki jaśniejszy jest a Cu jeszcze jaśniejsza od Vigockiego, na razie bo ciemnieje. Zreszta wszystkie pyrki są nasze :evil_lol:

A na następne zawody w M2 to prawie same pyrki zgłoszone. Aresa się przeczesze, przefarbuje i też pyrek z niego będzie nasz :-)

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Prawdę mówiąc, to jak juz napisałam, to sobie pomyślałam, że doopka troche za kudłata na oxę, bo ona w szale macierzyństwa sobie trochę wygryzła. Kolor to akurat z Antim mają podobny, Vigocki jaśniejszy jest a Cu jeszcze jaśniejsza od Vigockiego, na razie bo ciemnieje. Zreszta wszystkie pyrki są nasze :evil_lol:

A na następne zawody w M2 to prawie same pyrki zgłoszone. Aresa się przeczesze, przefarbuje i też pyrek z niego będzie nasz :-)

Pola tez już w M2 a ona bez większej charakteryzacji podobna do pyrka:evil_lol: