Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chylę czoła za organizację. Jak dla mnie wszystko było Super (przez duże S)- nawet ta "ruska kolacja" nie była taka zła- fajnie jeść z jednego talerza w 5 osób :) Jak kiedyś jeszcze będą takie zawody w Polsce to na pewno będziemy.
No i gratulacje dla przedstawicieli Polski w Pucharze Narodów- tor był pokręcony a daliście radę- gratulacje! (kto nie widział niech żałuje)

Dzięki za wszystkie fotki bordera w bokserowej skórze :)

Posted

Ja ze swojej strony lekko spóźniona, ale po pierwsze i najważniejsze- dziękuję Magdzie Zielsko, że się podjęła organizacji Pucharu w Polsce, i że zrobiła to doskonale.

Z samych zawodów pamiętam niewiele, bo spędziłam je na pracy, ale chciałam serdecznie podziękować wszystkich, którzy ciężko pracowali przez te 4 dni na ringu numer 2. Ani razu nie usłyszałam ze strony 'twardzieli' którzy pozostali na placu boju i pomocy narzekania na słońce czy deszcz. Dziękuję wszystkim, ale szczególnie Wandzie, Patiszonowi, Irenie Pudlowej, Ani Parysowej, Tomaszowi z Bratysławy, Natalii Bezowej, Hanii G, Magdzie Avovej, Blance, Weronice, Piotrkowi z lepszą połówką, wszystkim, o których w tym momencie zapomniałam, i wszystkim wszystkim wszystkim, którzy nam pomagali choćby przez chwilkę! No i oczywiście Basi, z którą dzieliłyśmy obowiązki, i z którą pracowało nam się świetnie!

Ze zgrzytów- no wymieniana już kolacja, na której nie mogłam wyjść z szoku... i myślę, że organizatorzy byli tak samo zaszokowani jak i my... tomboli nie dożyłam, bo musiałam iść na ciepłą zupę po sobocie w tej pięknej pogodzie... co do zachowania ogólnego naszych wschodnich sąsiadów- niestety byli tacy, dzięki którym przypomniałam sobie dawno zapomniane niecenzuralne słowa po rosyjski i obficie ich użyłam w stosunku szczególnie do jednego pana:oops: ale byli tacy, którzy mimo problemów pozostali mili, spokojnie wyjaśniliśmy sobie sytuację i naprawdę wszystko było miło i kulturalnie. Wszystko zależy od konkretnej osoby, ale niestety bohaterowie negatywni są bardziej zapamiętywalni...

Gratuluję wszystkim większych i mniejszych sukcesów, gratuluję 'naszym' w finałach (szczególnie Mokce, która biegała we wszystkich finałach:p), no i wspaniałego wyniku w Pucharze Narodów- pozostaje nam tylko obrona doskonałej pozycji w przyszłym roku w Niemczech!

Posted

Chciałam również bardzo serdecznie podziękować organizatorom za zorganizowanie i przeprowadzenie tak dużego przedsięwzięcia!!
Dla mnie udział w MPR miał osobisty sukces. Udało nam się "zaliczyć" dwa pełne (AJ) biegi.... i obiecałam sobie, że:
- pierwszy bieg dedykuję Fantisi, z którą kiedyś wspólnie zaczynałyśmy przygodę z agility; niestety nagle odeszła, ale wierzę, że patrzy na nas z drugiej strony tęczy,
- drugi bieg - dla AniP i Asti, która wspiera, dodaje otuchy i nie pozwalała mi się załamywać; dziękuję serdecznie!
I na koniec chciałam podziękować wszystkim, którzy pomagają mi zrozumieć i odczytywać świat okiem psa.

i jak zawsze!! zdjęcia super

pozdrawiamy: Lidka i Karo