Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber, w belgach, jedno z ostatnich zdjęć podpisane jako Tosia, to chyba nie ona, bo Toasia biegała z plastrem na przedniej łapie, a na tym zdjęciu go nie ma. :) Dzięki za Cami. Chętnie przekleję na forum belgów i stronke, jeśli mogę.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber, pewnie strasznie kręcę z Tosią,ale własnie Karolla mi przypomniała, że pierwszego dnia Tosia biegała bez plastra, więc może jednak to Tosia :)

Posted

[quote name='Guciek']YouTube - Broadcast Yourself.

tu się będą pojawiać moje filmy z IABC, głównie zerówki, ale kilka "wyższych" też się znajdzie;)
Guciek dzięki za Blondyna i Funię !!!!

Tylko plizzi napisz mi (jak dla blondynki ;-) ) jak je można skopiować na dysk...
Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

kar0lla napisał(a):

A to jest raczej Cami, albo co inne, bo Tośka nie ma z tej strony P4 na dole :)

te czarnuchy no :loveu::evil_lol: to już zmieniam w takim razie... :eviltong:

Posted

Kochani, po pierwsze chcę Wam podziękować za nadzwyczajną cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki... I przeprosić, że tak długo to zajęło. Niestety miałam ostatnio na głowie trochę ważnych spraw między innymi w niedzielę zdałam egzamin asystencki... :)

Ale wyniki są już jakoś tam podlinkowane na stronie w zakładce "Katalog" - która być może z czasem zmieni nazwę na "Wyniki", ale to dużo dosyć idiotycznej roboty, a ja wiem, że dla Was ważniejsze jest, żeby mieć torki, prawda? :)

A więc zabieram się za torki, a Wam życzę przyjemnej lektury wyników! :)

Posted

[quote name='Flaire']Kochani, po pierwsze chcę Wam podziękować za nadzwyczajną cierpliwość w oczekiwaniu na wyniki... I przeprosić, że tak długo to zajęło. Niestety miałam ostatnio na głowie trochę ważnych spraw między innymi w niedzielę zdałam egzamin asystencki... :)

Gratulacje!!!:multi:

[quote name='Flaire']
A więc zabieram się za torki

:loveu: