Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo,bardzo serdecznie dziękuję WSZYSTKIM fotografom za zdjęcia moich psów :loveu: tylko czemu ich tak mało :cool3: Uchwycił może ktoś "podwójny bieg grzywkowy" w parach?

Posted

[quote name='black&white']
a może jeszcze komuś udało sie ufocić bordera Blekiego biegającego z przewodnikiem w "pirackiej" chustce na glowie

Ja mam takie - jedno jedyne...

Posted

Cerber, w albumie z belgami suka podpisana jako Mona, to jest jakaś suka zagraniczna (dla mnie nie do zidentyfikowania, więc pewnie rosyjska ;)). Mony w tym albumie nie ma w ogóle.

Dzięki za tyle Wermutków! :multi:

Posted

[FONT=Times New Roman]Cieszę się bardzo, że tak ogromna impreza została zorganizowana w Polsce i dzięki temu mogłam w niej wziąć udział. Wielki ukłon w stronę organizatorów.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zawody były bardzo dobrze zorganizowane i przebiegły bardzo sprawnie. Cieszę się, że choć trochę się do tego przyczyniłam. Zdarzały się zawirowania przy wejściu na ring, ale jest to zawsze wkalkulowane w imprezę, gdzie biegi odbywają się na 3 ringach jednocześnie, a zawodnicy maja po kilka psów. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Bardzo podobał mi się ring przygotowawczy ze strefówkami.[/FONT]

[quote name='Mokka']Zdecydowanie nienajlepiej wspominam "uroczystą kolację", która przerodziła się w wyścigi do koryta, tę konkurencję zdecydowanie wygrali nasi odwieczni przyjaciele (podobnie zresztą, jak i wiele innych :diabloti:).

Co prawda to prawda.

Wzruszyła mnie i zachwyciła niedowidząca dziewczyna z papilonem. Ja normalnie widząc czasem mam problemy ze zlokalizowaniem sie na torze.

Też podpisuję się pod prośbą o torki.

Posted

[quote name='MonikaSz'][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]Sable - czy Twoje zdjecia podpisywac jako [/FONT]Klara Iwaszko czy inaczej? Sorki, ze dopytuje ale sie pogubilam czy zdjecia wstawiane przez Ciebie i Plinke to te same czy rozne ...

Tak, to te same. Autor - Klara Iwaszko, czyli Sable ;)

Cerber, dzięki za Miczkę :)

Posted

BeataG napisał(a):
Cerber, w albumie z belgami suka podpisana jako Mona, to jest jakaś suka zagraniczna (dla mnie nie do zidentyfikowania, więc pewnie rosyjska ;)). Mony w tym albumie nie ma w ogóle.

Dzięki za tyle Wermutków! :multi:

ok już poprawiam w takim razie, znaczy kasuję podpis...