Wafelek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wracając do Narzekaczy - wiem też, że ktoś tu gorąco domagał się westika. Niestety nie wiem, którego, a nawet jakbym wiedziała, to i tak by mi to nie wiele dało, bo z odróżnianiem westików u mnie jeszcze gorzej, niż pyrków ;-) Więc - jakiś westik: I inni cichsi lub mniej aktywni w proszeniu, którzy fotki zapewne też chcą mieć - Su: Quote
Wafelek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Funia: Przedstawiciel rasy, do której mamy ogromny sentyment :loveu: - czyli Xan: Quote
Bzikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wafelek - dziękuję, trafiłaś, to właśnie mój Bezik! :) Dziękuję! I nawet uwieczniłaś jego przyczajkę :eviltong: przeklejam do bziego 'fotobloga' link w podpisie:) Quote
Wafelek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Druga rasa co do której mamy równie wielkie sentymenta - niestety imion nie kojarzę...:oops: PONy: Quote
Wafelek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I inne, których nie kojarzę lub nie pomnę, jak się nazywają ;-) Trzy kolory. Sheltie. : Border (lub borderopodobne) sztuk kilka: Quote
Wafelek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I inne: Zdjęć jest oczywiście więcej, wklejać wszystkich nie ma sensu :-) Jak ktoś chce i ma nadzieje siebie znaleźć zapraszam do albumu: Picasa Web Albums - agility.katowice - IABC 2009 Koz... Oczywiście fotki można przeklejać i cytować na inne fora, blogi etc., pod warunkiem podania źródła i krótkiego info do mnie na priv, gdzie są ;-) Quote
beta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A jakiś brązowy pudel z M ek nie zapodział wam się na zdjęciach? Znalazłam jedno do tej pory. Pozdrawiam Marzena i Kawa Quote
ujk Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Meguś napisał(a):ujk bardzo dziekuję za zdjęcia Megutki, taka malutka, to myślałam, że nikomu nie wpadnie w obiektyw, a tu proszę. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość Cała przyjemnośc po mojej stronie :)) Do zobaczenia na pikniku, jak zwykle będe z pon-em czyli Bayrą :) Quote
Cerber Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wiem, że totalnie nie wyszła ta fotka, ale tak mi się spodobała... jak bardzo pies moze się spłaszczyć :p Quote
BeataG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wafelek, dzięki za Wermuta (to ten rudy kudłaty belg na fotkach 188, 189, 190 w Twoim albumie). Wstawiam na belgi i na moją stronę. Quote
Cerber Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nocha uciełam, ale też mi się podoba :eviltong:;) zdjęcie pt. co w tunelu piszczy... :p ;) Quote
Elka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dziękuję wszystkim za Kisiaka! A Monice dziękujęza 4 dni pełne miłej i bezstresowej współpracy!:loveu: Quote
Recommended Posts