Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani - robota służbowa mnie odpadła i urlop poszedł w ...... Złapali mnie w drodze powrotnej :placz:.
Właśnie dotarliśmy do domu...
Tak na szybko - bo nawet nie mam czasu przejrzeć - co Kto z Was napisał...
1. MAGDA JEST WIELKA! i powinna dostać diamentowy medal ZKwP za propagowanie psa, psa rasowego i pracy i agility!!! Jeśli jest..
A jeśli nie ma to trzeba go ustanowić dla NIEJ!!!!

2. Dla OLI może nie diamentowy, ale conajmniej podwólnie złoty....
za to, że mimo warunków w sekretariacie głównym DAŁA RADĘ (i że nikogo z nas jednak nie utłukła:razz:)

3. WSZYSCY BYLIŚCIE SUPER!!! DZIĘKUJĘ za wspaniały wypoczynek

To tak na szybko i znikam...
Pozdrowienia
CHI
& Bull-Box- Banda:multi::razz:

Posted

To i ja chciałabym ogromnie podziękować organizatorom za niesamowicie ciężką i super wykonaną robotę!!!! za cudowne nagrody, za boską atmosferę, za papu :loveu: jak wyżej, za organizację i w ogóle za wszystko. To były dla mnie naprawdę jedne z najlepszych zawodów na których do tej pory, no i pierwsze takie duże. Sama w szoku jestem, ze na takich zawodach udało mi się pierwszego dnia w openowym agility na 2 miejscu stanąć, dla mnie to wielkie osiągnięcie :loveu: w każdym bądź razie zawody super!!!

Posted

[quote name='tamer']Sądząc po opatrunku na łapie - Tośka :evil_lol:
Yoda :)

Dzięki! :cool3: Niestety przy niektórych osobnikach się gubię i nie rozróżniam :eviltong:

Na koniec tej partii jeszcze jeden ambitny border (jaka różnica w skoku tej samej hopki miedzy tym, a poprzednim :cool3:)

cdn.

Posted

Mini ekipa krakowska była we czwartek i podziwiała organizację, przebiegi oraz murawę ;)
Narobiłam około czterystu zdjęć... tu wkleję niewielką część, resztę będzie można oglądać na Picasie.

Jeśli ktoś chce przekleić gdzieś zdjęcie, bardzo proszę o informację gdzie i które :)

Regis

Blondyn

Posted

[FONT="Georgia"]Zawody i obsługa: [SIZE="4"]PIERWSZA KLASA.

Można było się nagadać, napatrzeć, nauczyć i wyciągnąć wnioski dla siebie; miło spędzić czas podpierając tyczkę na środku ringu itp, itd.
Normalnie co kto lubi :evil_lol:
Czas mi zleciał nie wiem kiedy - tyle się działo. Ale było fajnie:loveu:
I z zerówek udało nam się parę pucharków wyrwać :multi:

[SIZE="4"]Gratuluję udanej imprezy agilitowej!!![/FONT]