Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zielsko']Zuzia, jestes na liscie pomocnikow - Dzieki!

Ludek masz juz dostep do tego forum.[/quote]

A mnie możesz oswiecić gdzie to forum jest??

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nie moge tu podac adresu, ale to jest forum tylko dla osob, ktore aktywnie uczestnicza w organizacji IABC w Polsce. Jesli taka osoba ma ochote sie zalogowac tam to zapraszam na priv.

Posted

[quote name='Zielsko']Chyba nie moge tu podac adresu, ale to jest forum tylko dla osob, ktore aktywnie uczestnicza w organizacji IABC w Polsce. Jesli taka osoba ma ochote sie zalogowac tam to zapraszam na priv.[/quote]

Acha dobra, tylko zapytam się czy jestem na liscie do pomocy bo mi się coś dziwnego włączyło jak się zgłosiłam i się chciałm upewnić.

Posted

Ja też zgłosiłam się do pomocy przy zawodach tylko brakowało mi w formularzu możliwości wpisania kilku rzeczy, w którym można by pomagać.
Nie chciałam zaznaczać, że obojętne mi to bo po naszych cavanowskich zawodach wiem, że na pewno nie chciałabym pracy skryby (za bardzo gapię się na biegnącego psa niż słucham co mówi osoba patrząca na sędziego), stoperowego ani fotokomórki (ja i technika:evil_lol:). Także wybrałam podawanie smyczy ale jakby co to wszystko oprócz tego co wymieniłam też wchodzi w grę. :)

Posted

Ja zaznaczyłam "obojętne", ale podpisuję się pod tym, co napisała Bzikowa, skryba, stoperowy i fotokomórkowy to dla mnie zbyt odpowiedzialne zadanie:evil_lol:

Posted

Mi raczej obojetnie co bede robila, ale raczej odpadaja zadania, gdzie trzeba pisac tak, aby ktos inny byl w stanie to rozczytac :evil_lol: (ale takich chyba nie bylo na liscie).

• 4 weeks later...
Posted

bardzo mi przykro ale z powodu awarii serwera strefa.pl w dniu 28.02 - formularz rezerwacji noclegów będzie ogłoszony w późniejszym terminie (mam nadzieję, że max 3dni - trwają prace nad odtworzeniem baz z backup'a)

Posted

Ludek napisał(a):
Wydaje mi sie, że nie trzeba. Na formularzu zgłoszeniowym sa tylko pokoje i domki.

:-o :-o :-o Na formularzu są miejsca namiotowe również i bardzo prosimy o rezerwacje tychże także ;) .

Posted

Flaire napisał(a):
:-o :-o :-o Na formularzu są miejsca namiotowe również i bardzo prosimy o rezerwacje tychże także ;) .

Przepraszam, przegapiłam.:oops:

Posted

Małe ogłoszonko ;) Mam zarezerwowany 2-os. pokój z łazienką i szukam kogoś, z kim mogłabym ten pokój dzielić. Dot. 3 nocy: czw/pt, pt/sb i sb/nd. Koszt pokoju za noc - 84 zł (do podziału na 2 osoby). Target mojego apelu to kobieta ze spokojnym psem (albo bez psa :P). Będę miała też wolne miejsce w samochodzie dla 1 os. + psa (wyjazd we czw. rano z Mokotowa/Wwa) - samochód ma LPG więc wyjdzie tanio. Chętnych proszę o pisanie na PW.

Edit: ogłoszenie dot. transportu nieaktualne.

Posted

Tylko czemu ta sesja się wtedy zaczyna...coś czuje, że trzeba będzie zrezygnować... ;( eh z doświadczenia wiem, ze uczyc się w takich warunkach nie da. Zobaczy się. Pewnie nie jestem jedyna z takim problemem ;)

Posted

Tylko czemu ta sesja się wtedy zaczyna...coś czuje, że trzeba będzie zrezygnować... ;( eh z doświadczenia wiem, ze uczyc się w takich warunkach nie da. Zobaczy się. Pewnie nie jestem jedyna z takim problemem ;)
A o rezerwacji pola namiotowego pierwsze słysze?? to cos nowego czy ślepa jestem??

Posted

Tylko czemu ta sesja się wtedy zaczyna...coś czuje, że trzeba będzie zrezygnować... ;( eh z doświadczenia wiem, ze uczyc się w takich warunkach nie da. Zobaczy się. Pewnie nie jestem jedyna z takim problemem ;-)

mam to samo :( ale co tam najwyżej zostanie wrzesień...
A o rezerwacji pola namiotowego pierwsze słysze?? to cos nowego czy ślepa jestem??

ja otwiera się formularz rezerwacji to tent sites jest zaraz "wybrane" i nic nie trzeba rozwijać.
Ja z kolei mam pytanie... jak rezerwowałam tent sites to nie było trzeba podawac nr ewidencyjnego... a teraz widzę że już w formularzu jest... co z tym zrobić? jeszcze raz zgłosić się? chyba nie co?