Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Azja (Hydra Cień Wilka) 14.02.1997- 31.12.2008

Odeszła dzisiaj okolo 19 w poczekalni u weterynarza:-( Wykończyła ją choroba wątroby,a w ostatnich dniach wysiadły jej nerki. Dzisiaj ze spaceru tato przyniósł ją na rękach,bo nie miała siły iśc,a poźniej nawet nie miała siły podnieść się z posłania. Miałam nadzieję, że dożyje 12 urodzin, niestety w ciągu ostatnich dwóch dni pogorszył się jej stan gwałtownie.

Posted

[quote name='agacia']Azja (Hydra Cień Wilka) 14.02.1997- 31.12.2008

TO BARDZO SMUTNA WIADOMOŚĆ !!!
BARDZO CI WSPÓŁCZUJE AGACIU I JESTEM Z TOBĄ .
TRZYMAJ SIĘ !!!!!!!!!

DLA AZJI :candle::candle::candle:

Posted

To bardzo smutne, kiedy odchodzą nasi czworonożni przyjaciele,
szczególnie wtedy, kiedy byli członkami naszych rodzin...

Dla Azji :candle:, która już jest w krainie wiecznych łowów :lilangel:

Posted

agacia, bardzo mi przykro.....
Nie znałam wprawdzie Azji osobiście, ale każda wiadomość o odejściu Przyjaciela, z którym przeżyło się tyle lat, jest przytłaczająca.
Trzymaj się i chowaj skrzętnie w pamięci te najszczęśliwsze chwile, jakie z Azją przeżyłaś- jestem pewna, że była tego warta.... :candle:

Posted

Azja byla dla mnie wyjatkowym psem. Byla naszym pierwszym psem. Miala ogromny wplyw na zycie moje i mojej rodziny. Ale wiem,ze teraz nie cierpi,a choroba ja bardzo wykanczala. Na zawsze pozostanie w naszej pamieci. Pochowalismy ja na cmentarzu dla zwierzat pod Wroclawiem, gdzie zawsze bedziemy mogli ja odwiedzic.

Posted

Bardzo mi przykro, jak czytam , że odszedł komuś psi przyjaciel:-(
Trzymaj się, zachowaj w pamięci chwile spędzone z Twoją psiną, ona jest teraz napewno szczęśliwa i będzie na Ciebie czekała za Tęczowym Mostem.
Dla Azji :candle: