wieso Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 u nas pada, pada i jeszcze raz pada, wieje silny wiatr... Kredce to absolutnie nie przeszkadza, biega za oblodzona pileczka i wcale nie chce wejsc do domu.... Dzisiaj o 10.30 poszlismy na spacer mnie juz wszystko odmarzlo, okulary zaparowaly, z noska sopelki lecialy, dobrze ze nie zamienilam sie w balwana.... Quote
wieso Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 nie ma co wychodzic...tutaj sypie piorunsko i jest halny chociaz to absolutna nizina... Quote
epe Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 " i jest halny chociaz to absolutna nizina... ":evil_lol::evil_lol: Niestety i u nas fatalna pogoda:-( Quote
wieso Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Witajcie, a nas powoli zasypuje...pada i pada... Quote
epe Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 U nas jest tak samo dzisiaj!;) Kredka jest tak piękna - albo taka fotogeniczna:evil_lol: Przepadam za psami z dłuższą sierścią,to sobie takiego Krystiana znalazłam na dogo,ze schronu w Krakowie: Ponieważ nie czyta,co też pańcia wypisuje,to wyznam,że sunie są fajniejsze!;) To mój pierwszy pies,zawsze suńki miałam - stwierdzam,że psy są jak faceci:diabloti: Konkurencji nie lubią,tylko kobitki im w głowie,pełna micha i dużo miziania:lol: Quote
wieso Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 epe napisał(a):U nas jest tak samo dzisiaj!;) Kredka jest tak piękna - albo taka fotogeniczna:evil_lol: Przepadam za psami z dłuższą sierścią,to sobie takiego Krystiana znalazłam na dogo,ze schronu w Krakowie: Ponieważ nie czyta,co też pańcia wypisuje,to wyznam,że sunie są fajniejsze!;) To mój pierwszy pies,zawsze suńki miałam - stwierdzam,że psy są jak faceci:diabloti: Konkurencji nie lubią,tylko kobitki im w głowie,pełna micha i dużo miziania:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz racje...:evil_lol::evil_lol: co do facetow :evil_lol::evil_lol: (dobrze ze zaden nie slyszy :diabloti:) u mnie tez zawsze byly i sa suczki dlatego nic nie moge na temat psow powiedziec.... sliczny psiaczek, tez takie lubie... wczoraj powiedzialam malzonkowi, na pytanie co ja tak wypisuje , odpowiedzialam ze na dogo otwieram watek: Oddam meza w dobre rece :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wszystko czytałem i słyszałem :diabloti: U nas też napadało sporo. Fajnie wyszło Ci to zdjęcie http://picmirror.de/bild.php/48417__dsc0383-kopie.jpg Quote
wieso Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 rwpb napisał(a):Wszystko czytałem i słyszałem :diabloti: U nas też napadało sporo. Fajnie wyszło Ci to zdjęcie http://picmirror.de/bild.php/48417__dsc0383-kopie.jpg ojojoj, ale wpadlam :oops: dziekuje za komplement... Quote
dorota1 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja też zawsze miałam suczki, ale w mojej rodzienie były też pieski i przyłączam się do opinii, że suczki fajniejsze, takie przylepy i nie myślą by nawiać za dziewczyną, tylko straszne zazdrośnice, gdy syn lub mąż usiądzie obok mnie, jest straszny szczek i rozrzucanie ze złości zabawek po pokoju:evil_lol: Quote
wieso Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 dorota1 napisał(a):Ja też zawsze miałam suczki, ale w mojej rodzienie były też pieski i przyłączam się do opinii, że suczki fajniejsze, takie przylepy i nie myślą by nawiać za dziewczyną, tylko straszne zazdrośnice, gdy syn lub mąż usiądzie obok mnie, jest straszny szczek i rozrzucanie ze złości zabawek po pokoju:evil_lol: Hi, hi hi.....my mamy podzielone rece na dwa psy i trzy koty.... Quote
epe Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dorota napisała: i rozrzucanie ze złości zabawek po pokoju Prawdziwa kobieta:evil_lol: Quote
wieso Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 moja Babcia przez wiekszosc swojego zycia nie miala psa a delikatnie mowiac od nich stronila, Dziadzius natomias kochal wszystki zwierzaki.... po smierci mlodszego brata Babcia przeszla sama siebie...otoz brat mial psa malego kundelka ktory mial w swoich przodkach napewno i jamnika i ratlerka o imieniu bardzo dumnym, mianowicie CIAPEK...co zrobic z psem...babcia dziarsko oznajmila rodzinie w 76 wiosence swojego zycia, ze ona bieze Ciapka do siebie....rodzina zbaraniala, bo Babcia zawsze mowila ze pies brudzi w domu.... no i po smierci Dziadziusia dzielila z Ciapkiem radosci i smutki dnia codziennego podsuwajac mu najlepsze kaski....a i on odplacal sie czym mogl....slyszac telefon albo dzwonek do drzwi natychmiast zawiadamial ze cos sie dzieje, no i bronil Babci zarowno przed obcymi jak i przed rodzina z taka sama werwa, siedzac pod fotelem miedzy stopami swojej panci...no coz lata biegly , juz ich nie ma. Ciapek dozyl 18 lat a( przezyla go,)Babcia 95... ale pozostaly wspomnienia ktore sa zawsze odnawiane podczas spotkan rodzinnych....bo Ciapek kazdego czlonka rodziny mial w swoich zebach...:evil_lol: Quote
rwpb Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 18 latek to jest coś. Mój poprzedni psiak przeżył z nami 18 latek, a trafił do nas w wieku około trzech. Fakt, że ostatnie lata miał darowane, cały czas na lekarstwach. Pozdrawiamy Quote
wieso Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 bylismy w parku i Kredka spotkala swojego przyjaciela Malte.... byla super zabawa..... na zdjeciu to pani Malte... Quote
rwpb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ten śnieg to śnieg, czy jakaś odskocznia? Super! Quote
Greven Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wiesia, zdjęcia super :lol: Czemu już do nas nie zaglądasz, tęsknimy... Quote
epe Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wieso! Brak mi słów zachwytu nad Twoimi fotkami!:loveu: Chyba wiesz,że jesteś artystą;) Psy śliczne - ale to jak je ujęłaś,to tylko Twoja zasługa!! Śmiało możesz startować w konkursach:lol: Chyba,że niejeden wygrałaś,to mój wpis tylko Cię śmieszy! Quote
wieso Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 rwpb napisał(a):Ten śnieg to śnieg, czy jakaś odskocznia? Super! Snieg, snieg, tylko Malte jest taki skoczny :-) i przepada za kulkami ze sniegu.... i Malte tez jest ze schroniska, tylko ze niemieckiego..... Quote
wieso Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Greven napisał(a):Wiesia, zdjęcia super :lol: Czemu już do nas nie zaglądasz, tęsknimy... Ach, kochana Grevenko , zagladam ,zgladam tylko nie pisze, bo sie obrazilam...nie zaprosilyscie mnie pod kosciol...:angryy:;) pozatym zasypalo nas i mamy zaspy po Kredki kolana, co widac na zdjeciach..... Quote
wieso Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 epe napisał(a):Wieso! Brak mi słów zachwytu nad Twoimi fotkami!:loveu: Chyba wiesz,że jesteś artystą;) Psy śliczne - ale to jak je ujęłaś,to tylko Twoja zasługa!! Śmiało możesz startować w konkursach:lol: Chyba,że niejeden wygrałaś,to mój wpis tylko Cię śmieszy! Epe, dziekuje bardzo za tyle komplementow, ciesze sie ze zdjecia podobaja sie.... Pozdrawiam Quote
wiska Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zdjecia przepiekne -kredka jest slicznym psiakiem. Z przyjemnoscia odp na wszystkie Twoje pytania.:D Quote
wieso Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Witam Wiska, ciesze sie ze do nas zajrzalas, pytam mam "tysiace" ale to dopiero jutro :-) pozdrawiamy Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Właśnie. TAKICH zdjęć to się chce jeszcze i jeszcze :) Quote
Recommended Posts