wieso Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Sylwestra spedzilismy bardzo spokojnie, w piwniczce jak co roku, bo tam najciszej....Hundisia mimo swojego zaawansowanego wieku ( skonczona 13- ka ) bala sie mimo ze niezbyt slyszy....Kredka natomiast byla zajeta swoja pileczka ignorujac halas...... Musze przyznac ze glosno nie bylo, u nas jest slepa uliczka i ludzie wyjechali, tylko z oddali bylo slychac, no nie calkiem.....sasiad chyba sobie strzelil drzemke i oburzily go odglosy wiec sie troche spoznil i swietowal 15 min pozniej ale raczej jakos cichutko....:-) Quote
wieso Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 a nas wczoraj w nocy zasypalo....bylismy zaproszeni z pieskami do pieskow :-) i o 24 bylo przepieknie, padal snieg i bylo jasno a wiec wyruszylismy z trzema pieskami na godzinny spacer po parku.... Kredka szalala ....0 1.30 bylismy w domu.... Quote
dorota1 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wreszcie udało mi się znaleźć wątek Kredki.:lol: Pisałaś o niej na wątku mojej Mili, ale na nowym dogo trudno cokolwiek odnaleźć:shake:Kredka jest śliczna, bardzo wyrosła przez ten rok i widać, że jest szczęśliwa:loveu: Quote
wieso Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Witaj Dorotko, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.... ja tez sie nie moge polapac w tym nowym dogo...:-( Quote
wieso Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 a u nas nadal pada i jest zimnoooooo..... Quote
Lucyna Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A u nas podobno jutro ma być na plusie w dzień, ale dzisiaj brrrrrr Quote
Greven Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Niezłego mieliście Sylwestra ;) Ja w przedpokoju pod drzwiami, z psem, laptopem i lampką szampana ;) U nas paskudna zima, taka brrrr. Muszę znaleźć to Greven na mapie... Która część Niemiec? Quote
wieso Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Lucyna napisał(a):A u nas podobno jutro ma być na plusie w dzień, ale dzisiaj brrrrrr u nas dzisiaj przepiekne slonce, niebiesciutkie niebo ale -7 co w tutejszych stronach raczej jest niespodzianka....na piatek zapowiadaja ponowne opady sniegu...zeby nie bylo tak jak przed laty, spadlo tyle sniegu ze bylismy przez 2 dni a niektorzy przez 2 tyg bez pradu,( byla jajecznica i herbatka z grilla ) bo zalamaly sie metalowe slupy z siecia elektryczna. Nic nie dzialalo, nie mozna bylo otworzyc sklepow, ciemno, ( to byl czas swieczek ) przypomnialo mi to czas wojenny a i ludzie chodzili z plecakami do sklepow...... Pozdrowienia od nas Quote
wieso Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Greven napisał(a):Niezłego mieliście Sylwestra ;) Ja w przedpokoju pod drzwiami, z psem, laptopem i lampką szampana ;) U nas paskudna zima, taka brrrr. Muszę znaleźć to Greven na mapie... Która część Niemiec? u nas tez zimno i pelno sniegu.... NRW i niedaleko Münster..... Quote
rwpb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A ja chyba kiedyś pisałem u Was i potem się zgubiłem. Ale wszystko do naprawienia. Witamy ponoworocznie :loveu: My podobnie się trząchaliśmy na tapczanie ze strachu :evil_lol: Quote
wieso Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 rwpb napisał(a):A ja chyba kiedyś pisałem u Was i potem się zgubiłem. Ale wszystko do naprawienia. Witamy ponoworocznie :loveu: My podobnie się trząchaliśmy na tapczanie ze strachu :evil_lol: Witamy serdecznie na naszym watku, tak to prawda zgubulismy sie, ale jaka radosc z odnalezienia,,,,, Dzisiaj bylam z moja starsza suczka u weta, ma uczulenie na wewnetrznej stronie lewego uda i przenioslo sie to na nasade ogonka :shake: strasznie swedzialo , dostala zastrzyk przeciw uczuleniowy i antybiotyki, 2x dziennie . Po tygodniu musimy pojsc do kontroli... trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze... Quote
epe Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A ja pozdrawiam Wieso i jej psiaczki,bo właśnie znalazłam wątek!:lol: Sunia przecudna - w moim typie;) A jaki spryt i inteligencję ma w tych oczętach! Wieso,jak Ty sprytnie wybrałaś szczeniaka w tym Wrocławiu - na pierwszy rzut oka nic nie wskazywało,że takie śliczności z niej wyrosną:lol: Quote
wieso Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 probowalam zrobic collage ze zdjec Kredki w wodzie moze cos bedzie widac bo strasznie trudno bylo zrobic dobre zdjecie. Chcialam zebyscie widzieli jak szaleje Quote
wieso Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 teraz wyjdzie, bo wczesniej sie nie udalo... Quote
wieso Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 epe napisał(a):A ja pozdrawiam Wieso i jej psiaczki,bo właśnie znalazłam wątek!:lol: Sunia przecudna - w moim typie;) A jaki spryt i inteligencję ma w tych oczętach! Wieso,jak Ty sprytnie wybrałaś szczeniaka w tym Wrocławiu - na pierwszy rzut oka nic nie wskazywało,że takie śliczności z niej wyrosną:lol: Epe ciesze sie ze znalazlas nas :-), masz racje nie wiedzialam ze z takiego malego nieszczescia wyrosnie takie DUZE SZCZESCIE... to nie bylo sprytnie to bylo wlasnie szczescie.... Quote
rwpb Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Fajna zima, taka zielona i wodna :loveu: Wiesia, twój bannerek nie jest podlinkowany i dlatego trudno Was znaleźć. Wejdź w swój profil, potem edytuj sygnaturę, skasuj wszystko co jest i wpisz ten kod: [HTML][/HTML] Pozdrawiamy Quote
epe Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wkleję fotkę suni,która trochę jest podobna do Kredki: Jest w Krakowie,szuka domku - prosimy o kciuki,aby mogła być choć w połowie tak szczęśliwa jak Kredka!;) Nasza Małpka ma podobny układ oczu chyba! Quote
dorota1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Małpeczka rzeczywiście bardzo podobna do Kredki. Biedula ma takiego pecha, najpierw ją adoptowali nieodpowiedzialni ludzie - była uwiązana przy budzie, potem wróciła do schroniska w Elblągu, teraz czeka na dom w hotelu dla psów kolo Krakowa i gdy juz się wydawało, że dobry domek tuż tuż, nic z tego nie wyszło. Oby miała tyle szczęścia co Kredka i znalazła takich wspaniałych ludzi:lol: Quote
dorota1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Małpeczka rzeczywiście bardzo podobna do Kredki. Biedula ma takiego pecha, najpierw ją adoptowali nieodpowiedzialni ludzie - była uwiązana przy budzie, potem wróciła do schroniska w Elblągu, teraz czeka na dom w hotelu dla psów kolo Krakowa i gdy juz się wydawało, że dobry domek tuż tuż, nic z tego nie wyszło. Oby miała tyle szczęścia co Kredka i znalazła takich wspaniałych ludzi:lol: Quote
wieso Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 rwpb napisał(a):Fajna zima, taka zielona i wodna :loveu: Wiesia, twój bannerek nie jest podlinkowany i dlatego trudno Was znaleźć. Wejdź w swój profil, potem edytuj sygnaturę, skasuj wszystko co jest i wpisz ten kod: [HTML][/HTML] Dzien dobry Atosiku, masz bardzo fajnego Pancia, niedosc ze robi przecudne zdjecia to jeszcze wie jak podlinkowac Kredke.... Dziekujemy bardzo !!!! Bardzo !!! Moja pancia jest straszna gapa :oops: jezeli chodzi o compa i wkleilo jej sie dwa razy.:oops:.....bedzie probowala az do skutku :diabloti: miziam bardzo mokro Kredka Pozdrawiamy Quote
wieso Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 epe napisał(a):Wkleję fotkę suni,która trochę jest podobna do Kredki: Jest w Krakowie,szuka domku - prosimy o kciuki,aby mogła być choć w połowie tak szczęśliwa jak Kredka!;) Nasza Małpka ma podobny układ oczu chyba! ehh, gdybym mogla to bym je wszystkie zabrala do siebie :-( tak, tak slepka takie same jak u Kredki trzymam kciuki za domek, bardzo trzymam... bede do niej zagladac.... Quote
Recommended Posts