malawaszka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 wieso dopiero zajrzałam tu :calus: tak mi przykro! ['] Quote
wieso Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 ja juz bym chciala zeby ten rok 2011 juz sie skonczyl..... bo od nowego roku musi juz byc lepiej..... w niedziele myslalam ze pekne..... Panopek pojechal przedpoludniem z Kredka i Hundiskiem na spacer i odwiedzic chora znajoma, przy okazji kupil ciastka na bazarku w Domu Spokojnej Starosci.... Kredka jezdzi w tyle auta i jest odgrodzona a Hundisiek nie.....i ot.....Panopek w odwiedziny a Hundisiek rozdarl torebke i zeby chociaz zjadl jedno ciastko ale nie ponadgryzal wszystkie szesc.......Panopek wrocil do domu caly spieniony, z wyrazem wscieklosci w zlowrogich slepkach, jego ciastka na ktore mial taka ochote.......od dzisiaj Hundis jedzie tez z tylu, wrzeszczal......nie wiem na kogo bo Hundis juz troche przygluchawy......ja natomiast nie..... wiec uspokoiwszy sie, Panopek pojechal po nowe ciastka zostawiajac Hundiska w domu..... wieczorem, kolo godz 18, Panopek wzial zwierzaki na spacerek...... po 40 min wraca znow caly spieniony : Hundiska nie ma,szuka go juz od 20 min, byl z nimi w parku jakies 1,5 km od domu, zawsze tam jezdzi zeby Kredka przed snem sie wybiegala a Hundisiek podreptal..... no i nie ma Hundiska, bierzemy latarke i do auta ....szukac zguby....no bo to juz i niedowidzi, niedoslyszy i chodzi wlasnymi drogami wiec trzeba pilnowac.... wszyscy w nerwach, wyjezdamy z naszej uliczki i co widzimy Hundisiek wlasnie przechodzi przez ulice zobaczyl nasze autko i jak radocha w tym malym cialku ze nas znalazl..... Ludzie, nie wiem jak ona to przedreptala, musiala przejsc jedna ulice, skrzyzowanie, ogromny parking przy Lidlu, przejsc glowna ulice z rondelkiem i znowu przejsc ulice.... a teraz mozecie mnie pozalowac choc troszke, mam Choroba Ménière'a (idiopatyczny wodniak błędnika, łac. morbus Ménière, ang. Ménière's disease) – rzadka choroba (częstość wynosi około 50:100*000 osób), której przyczyną jest nadmierne gromadzenie się i wzrost ciśnienia endolimfy w błędniku. Objawia się układowymi zawrotami głowy, szumem usznym i postępującą utratą słuchu. juz mi lepiej po tabletkach, na tyle ze moge z przerwami pisac....ale jeszcze nie moge sie polozyc wiec dluga noc przedemna.... Quote
malawaszka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 rany wieso ale Wam emocji nie brakuje! :calus: ściskam i współczuję choroby... czytałam o niej trochę, ale o psich przypadkach - nie u ludzi :shake: Zdrówka życzę i tego, żeby Hundisek nie rozrabiał więcej w ten sposób! Quote
andegawenka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Mylona z padaczką i odwrotnie:shake: Quote
zerduszko Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ale się u Was dzieje :( Ten rok jakiś taki... dpiaty :/ A ta choroba mnie "zaciekawiła", bo moja mama ma takie objawy, nieraz kończy się szpitalem :( Ja to się diagnozuje? Jakie badania? Quote
bros Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nie zazdroszczę kłopotów z błędnikiem to okropna sprawa , straszliwie nie lubię zawrótów głowy , namiastka jest choroba morska, która mam - kochana wieso oby tylko do przodu :iloveyou: Quote
wieso Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='andegawenka']Kolorowych snów dziekuje kochana, dawno juz tak dobrze nie spalam ...... Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='wieso']dziekuje kochana, dawno juz tak dobrze nie spalam ......[/QUOTE] może to na deszczyk? Quote
wieso Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka'] o prezety na Mikolaja, pieknie dziekujemy i przepraszamy ze nie mozemy sie podobnym odwdzieczyc, bo nie umiemy :( za to przesylamy cieplutkie pozdrowienia z deszczowej wioski....u Was snieg juz jest ? Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie ma, jest zimno i zapowiadają śnieg z deszczem Quote
wieso Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka']Nie ma, jest zimno i zapowiadają śnieg z deszczem[/QUOTE] tutaj pogoda w kratke, rano przymrozek, potem deszcz a popoludniu cieplo......strasznie wplywa na krazenie.... Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='wieso']tutaj pogoda w kratke, rano przymrozek, potem deszcz a popoludniu cieplo......strasznie wplywa na krazenie....[/QUOTE] W niedzielę spałam, deszcz i ciepło a to grudzień przecież... Quote
wieso Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka']W niedzielę spałam, deszcz i ciepło a to grudzień przecież...[/QUOTE] nie da sie ukryc, grudzien ale tylko w kalendarzu.... Quote
wieso Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [IMG]http://img.secretpicdump.com/original_15827_5aa3e_dsc1663kopie.jpg[/IMG] a to Hundisiek w sweterku wlasnorecznie przezemnie wydzierganym :) troche wyszedl za maly i proporcje tez ale to prptotyp :) i nie widac ze dziewucha skonczyla 15 lat :) Quote
wieso Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 a tu spanko, Hundis lubi spac z Koteczka bo ona bardzo grzeje :) [IMG]http://img.secretpicdump.com/original_15828_6ec0e_foto0141.jpg[/IMG] a Kredka, krolewienka na kanapie :) [IMG]http://img.secretpicdump.com/original_15829_3708e_dsc1533.jpg[/IMG] Quote
Sylwia K Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 świetny ten sweterek i kocica przepiękna Quote
giselle4 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 wieso napisał(a):ja juz bym chciala zeby ten rok 2011 juz sie skonczyl..... bo od nowego roku musi juz byc lepiej..... w niedziele myslalam ze pekne..... Panopek pojechal przedpoludniem z Kredka i Hundiskiem na spacer i odwiedzic chora znajoma, przy okazji kupil ciastka na bazarku w Domu Spokojnej Starosci.... Kredka jezdzi w tyle auta i jest odgrodzona a Hundisiek nie.....i ot.....Panopek w odwiedziny a Hundisiek rozdarl torebke i zeby chociaz zjadl jedno ciastko ale nie ponadgryzal wszystkie szesc.......Panopek wrocil do domu caly spieniony, z wyrazem wscieklosci w zlowrogich slepkach, jego ciastka na ktore mial taka ochote.......od dzisiaj Hundis jedzie tez z tylu, wrzeszczal......nie wiem na kogo bo Hundis juz troche przygluchawy......ja natomiast nie..... wiec uspokoiwszy sie, Panopek pojechal po nowe ciastka zostawiajac Hundiska w domu..... wieczorem, kolo godz 18, Panopek wzial zwierzaki na spacerek...... po 40 min wraca znow caly spieniony : Hundiska nie ma,szuka go juz od 20 min, byl z nimi w parku jakies 1,5 km od domu, zawsze tam jezdzi zeby Kredka przed snem sie wybiegala a Hundisiek podreptal..... no i nie ma Hundiska, bierzemy latarke i do auta ....szukac zguby....no bo to juz i niedowidzi, niedoslyszy i chodzi wlasnymi drogami wiec trzeba pilnowac.... wszyscy w nerwach, wyjezdamy z naszej uliczki i co widzimy Hundisiek wlasnie przechodzi przez ulice zobaczyl nasze autko i jak radocha w tym malym cialku ze nas znalazl..... Ludzie, nie wiem jak ona to przedreptala, musiala przejsc jedna ulice, skrzyzowanie, ogromny parking przy Lidlu, przejsc glowna ulice z rondelkiem i znowu przejsc ulice.... a teraz mozecie mnie pozalowac choc troszke, mam Choroba Ménière'a (idiopatyczny wodniak błędnika, łac. morbus Ménière, ang. Ménière's disease) – rzadka choroba (częstość wynosi około 50:100*000 osób), której przyczyną jest nadmierne gromadzenie się i wzrost ciśnienia endolimfy w błędniku. Objawia się układowymi zawrotami głowy, szumem usznym i postępującą utratą słuchu. juz mi lepiej po tabletkach, na tyle ze moge z przerwami pisac....ale jeszcze nie moge sie polozyc wiec dluga noc przedemna.... Wiesiu,zycze Ci tylko spokoju i zdrowia... i niech ten rok sie zakonczy masz ,oj masz w tym roku Quote
giselle4 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sylwia K napisał(a):świetny ten sweterek i kocica przepiękna kocica? to lew jest taka wielka hihihihi:) Quote
wieso Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 ps. nie bedzie nas od jutra do 30-go, nie wiem czy bede miala dojscie do neta..... Quote
andegawenka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='wieso'] ps. nie bedzie nas od jutra do 30-go, nie wiem czy bede miala dojscie do neta..... Dziękujemy.... O nie , bez neta to jak bez nas Świeta ;) Quote
Nadziejka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 :iloveyou::bye::tree1::tree1::tree1::x-mas:Niechaj Gwiazdka- Wam przyniesie To , co najpiekniejsze w lesie - Swiateczkowe spelnione zyczenia , niechaj wam sie smuteczek - w radosci pomalunku zmienia , Swiateczek pachnacych spokojem i radoscia zdrowkiem - zyczymy z gonzikowa:painting::kociak::bye:calej paczuni ludkowo- ziwerzunkowej Wiesiowej! Quote
wieso Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 andegawenka napisał(a):Dziękujemy.... O nie , bez neta to jak bez nas Świeta ;) no wlasnie i to mnie przeraza, miziamy serdecznie... ale beda nowe zdjecia :) Quote
wieso Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::bye::tree1::tree1::tree1::x-mas:Niechaj Gwiazdka- Wam przyniesie To , co najpiekniejsze w lesie - Swiateczkowe spelnione zyczenia , niechaj wam sie smuteczek - w radosci pomalunku zmienia , Swiateczek pachnacych spokojem i radoscia zdrowkiem - zyczymy z gonzikowa:painting::kociak::bye:calej paczuni ludkowo- ziwerzunkowej Wiesiowej! dziekujemy, dziekujemy i odwzajemniamy.... Quote
Recommended Posts