malawaszka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 haha super!!!!!! co prawda fragment jak jesteście daleko to dwie kropeczki ale i tak super!!! zazdroszczę! :oops: Quote
zerduszko Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Jestem pod ogromnym wrażeniem! Naprawdę psica ma ogromny potencjał :klacz: Super sama namierza przeszkody i leciiii :loveu: Ale i przewodniczka świetnie biega :klacz: Nie ściemniasz, ze to debiut? :p Ps. a co do tej ominiętej hopki, to wygląda jakoby źle była ustawiona po poprzedniej przeszkodzie i w ostaniej chwili nie zdążyła sie wybić (co nie dziwne skoro ćwiczyłyście na M). Tak to wygląda z daleka :eviltong: Quote
wieso Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 zerduszko dzieki za slowa pochwaly :) bledy popelnilam ja, na tej hopce bylam za szybka i sie pochylilam.....Kredka napewno bylaby lepsza gdyby przewodniczka byla mlodsza :razz:.....tak ona biega jak torpeda :)..... chce ja nauczyc tak biegac abym ja nie musiala tak gonic :) moze sie uda.....jej wystarczy tylko raz pokazac i ona juz wie.... Quote
zerduszko Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 wieso napisał(a):zerduszko dzieki za slowa pochwaly :) bledy popelnilam ja, na tej hopce bylam za szybka i sie pochylilam.....Kredka napewno bylaby lepsza gdyby przewodniczka byla mlodsza :razz:.....tak ona biega jak torpeda :)..... chce ja nauczyc tak biegac abym ja nie musiala tak gonic :) moze sie uda.....jej wystarczy tylko raz pokazac i ona juz wie.... Miałam to na myśli, że ona pobiegła tak jak została poprowadzona :) Zawsze to my popełniamy błędy ;) hihihih Ale nie mów nic, bo Ty też świetnie biegasz! Ja młodsza, a zdecydowanie gorzej mi idzie ;) Naprawdę jestem pod wrażeniem i zazdraszczam :) Quote
wieso Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 dzien dobry kochana, siedze i mam dola.....nie moglam w tym roku pojechac do Poznania......a tam sa wszyscy.....siedze i marudze Kredce..... Quote
andegawenka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Czasami tak bywa, po prostu odwiedzisz w innym terminie....może w cieplejszym miesiacu...nie dołuj się:glaszcze: Quote
wieso Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='andegawenka']Czasami tak bywa, po prostu odwiedzisz w innym terminie....może w cieplejszym miesiacu...nie dołuj się:glaszcze: dzisiaj poszlam z Kredka na spacer, pieknie bylo....... a tak byla Kredka zmeczona po tym spacerze :) Quote
wieso Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 a potem Hundiska ugryzla pszczola w poduszeczke przedniej lapki :( i lapka bolala ale juz jest lepiej..... Quote
andegawenka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 :loveu::loveu::loveu:No cudnie....u nas rano padało, ale w południe była też piękna pogoda..... Fatalne spotkanie.....jeszcze zbierają nektar, u mnie na działce też jeszcze są.... Quote
wieso Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 andegawenka napisał(a)::loveu::loveu::loveu:No cudnie....u nas rano padało, ale w południe była też piękna pogoda..... Fatalne spotkanie.....jeszcze zbierają nektar, u mnie na działce też jeszcze są.... a przedtem powiedzialam do TZ : patrz jak te pszczoly lataja, niewiarygodne przeciez to 1 listopad...... wyjalam z lapki zadlo bo jeszcze siedzialo.... Quote
wieso Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 :( :( :( memento mori......my placzemy.....pisalam ze zaginal nam nasz Buri, kotek abisynczyk, przyjaciel Kredki i wczoraj znalezlismy go, po to by umarl na naszych rekach........11lat byl z nami.....myslalam ze TZ nie przezyje.....dlaczego zycie jest tak tragiczne a ludzie tak beznadziejni........on moglby zyc.....nie mam juz sily......:( :( :( Quote
andegawenka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Okropny ten rok mamy wszyscy:shake:.... Chociaż tyle dobrego że odszedł przy Was.....Bardzo mi przykro :-( Quote
wieso Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 wiecie :( :( :( strasznie boli :(:(:(:(:( Quote
andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 "Ból nie mija, ale z czasem go łatwiej znieść":glaszcze: Quote
wieso Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 andegawenka napisał(a):"Ból nie mija, ale z czasem go łatwiej znieść":glaszcze: dzieki kochana ale to taki szok, rano niesamowita radosc po telefonie ze sie odnalazl a po poludniu juz go nie bylo......tak pusto :( Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wiesiu,wracajcie do zdrowia oboje jesien jest taka piekna wiec czas na kolorowe spacerki. Czekamy na dobre wiesci:) Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 wieso napisał(a)::( :( :( memento mori......my placzemy.....pisalam ze zaginal nam nasz Buri, kotek abisynczyk, przyjaciel Kredki i wczoraj znalezlismy go, po to by umarl na naszych rekach........11lat byl z nami.....myslalam ze TZ nie przezyje.....dlaczego zycie jest tak tragiczne a ludzie tak beznadziejni........on moglby zyc.....nie mam juz sily......:( :( :( Prosze,tak nie mozna ja wiem ze bardzo boli ale musicie dalej zyc i byc zdrowi dla reszty gromadki. PROSZE MYSL POZYTYWNIE WROCIL,BY ODEJSC NA NAJUKOCHANSZYCH REKACH AMEN Quote
Poker Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Serdecznie współczuję. Ktoś mu krzywdę zrobi ? My się szykujemy psychicznie do pożegnania naszego ukochanego kotka Bonuska. Jest z nami 15 lat z hakiem i zaczął powoli umierać.Walczymy o niego. Quote
wieso Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 dziewczyny, dobrze ze jestescie, tak dobrze... Quote
wieso Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Poker napisał(a):Serdecznie współczuję. Ktoś mu krzywdę zrobi ? My się szykujemy psychicznie do pożegnania naszego ukochanego kotka Bonuska. Jest z nami 15 lat z hakiem i zaczął powoli umierać.Walczymy o niego. ach, Poker sciskam Ciebie mocno, wiem co to za uczucie......dobrze ze jestes i podziwiam za to co robisz.... Quote
Recommended Posts