wieso Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 pozdrowienia dla wszystkich......powoli suniemy do przodu ale bardzo powoli....... Quote
wieso Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 andegawenka napisał(a):O matko!!! nareszcie:multi: ale jeszcze potrzebne kciuki......mocne kciuki.....pozdrowienia andegawenko.... Quote
andegawenka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wieso napisał(a):ale jeszcze potrzebne kciuki......mocne kciuki.....pozdrowienia andegawenko.... Dziękuję:smile: zerduszko napisał(a):Trzymam kciuki w takim razie! :) to trzymamy:smile: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 i ja zaciskam z całej siły i moc pozytywnych myśli wysyłam!!!!!!! Quote
wieso Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 dzieki dziewuszki, duze dzieki.... Quote
UBOCZE Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pozdrawiam Cieplutko Kredzię i jej opiekunów.:lol::lol::lol: Quote
giselle4 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wieso napisał(a):dzieki dziewuszki, duze dzieki.... Wiesiu zdrowiejcie oboje i wracaj do nas:):) Quote
wieso Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 dziekuje za trzymanie kciukow, TZ jest w sanatorium i w przyszla sobote tam jedziemy :)... Siedzimy w domku i troche odpoczywamy a psiaczki i kotki wreszcie maja swoja pancie tylko dla siebie :)....z Kredka nadal cwiczymy i pierwszy turniej mamy 22 pazdziernika, wystepujemy grupowo, w czworke.....tez potrzebne kciuki ale juz nie takie mocne i tylko dla przyjemnosci.... dzisiaj pogoda piekna i pierwsze zdjecia od dluzszego....czasu Quote
wieso Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 a to Panopek jeszcze przed Op z Hundisiem podczas jedzenia kolacji :) nasza kocia piekoosc Sophie zwana Kotunia albo Koteczka Quote
wieso Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 a to nasza Hundisiek wlasnie skonczyla 15 lat i zawsze siedzi kolo Panopka i czeka na odrobinke :) Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Weisiu Sofia piekna ,psiaki tez a Ty trzymaj sie kochana zdrowo i wesolo buziaki slemy i bedzie dobrze kochana:) Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mysza2 napisał(a):śliczne masz to stadko:):) Też mi się podoba:loveu::loveu: http://img.secretpicdump.com/original_14197_b1727_8.jpg ale skupienie z serii "da czy nie da" :loveu: Quote
zerduszko Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 wieso napisał(a):z Kredka nadal cwiczymy i pierwszy turniej mamy 22 pazdziernika, wystepujemy grupowo, w czworke.....tez potrzebne kciuki ale juz nie takie mocne i tylko dla przyjemnosci.... Napisz coś więcej :) I liczę na relację :D A kocinka świetna, pulpecik :p Quote
wieso Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='giselle4']Wiesiu zapraszam na kawke poranna dziekuje pieknie za kawke i ciagle jeszcze mam nadzieje Gisellko ze wypijemy ja razem :) jeszcze taz dziekuje za trzymanie kciukow, bardzo pomogly :) dziekuje wszystkim !!!! pojechalam z Kredka i Hundiskiem w piatek do Panopka.....radosc psiakow byla ogromna ale to co odstawila Kredka przeszlo wszystkie oczekiwania....nie umiem nawet opisac jej jazgotu, wycia i odglosow ktore pierwszy raz u niej slyszalam, gdy zobaczyla Panopka... wszystko wyszlo na balkony, patrzylo przez okna bo mysleli ze cos sie psu stalo..... Biegala jak zwariowana po ogromnym trawniku, gonila spadajace kasztany i zoledzie.... a i Panopek tez byl wzruszony... Hundisiek malutka cala sie trzesla i tylko cichutka pojekiwala zagluszana przez Krecie.... Panopek juz mogl chodzic na spacerki, pogoda byla przepiekna, gwiazdziste niebo a wieczorami w dali slychac bylo pohukiwanie puszczyka....pieknie bylo :) No i Kredka zostala gwiazda sanatorium, po tym wszystkim, kazdy ja znal i o dziwo dawala sie kazdemu poglaskac, chociaz w stosunku do obcych jest bardzo ostrozna, moze wyczula ze to chorzy ludzie, nie wiem....przynosila kasztany zeby jej rzucali, czym oczywiscie jeszcze bardziej wzbudzila zainteresowanie..i jako jedyny pies mogla wejsc do srodka.... a Panopek byl bardzo dumny :) Quote
wieso Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='zerduszko']Napisz coś więcej :) I liczę na relację :D A kocinka świetna, pulpecik :p[/QUOTE] tak, zerduszko napisze relacje ale podjerzewam ze bedzie dysk :) bo to nasze pierwsze grupowe wystapienie, moze nawet bedzie filmik :) Quote
zerduszko Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='wieso']tak, zerduszko napisze relacje ale podjerzewam ze bedzie dysk :) bo to nasze pierwsze grupowe wystapienie, moze nawet bedzie filmik :)[/QUOTE] Każdy musi mieć swój dysk :) filmik obejrzę chętni :) Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ...no nie wiem co napisać bo mi jakoś oczy się spociły gdy poczytałam o radości wiernego własnego psa.....może by tak przy wejściach do schronisk i we wszystkich gazetach dawać ten opis.... Quote
wieso Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 no to teraz jeszcze o szczesliwych psiaczkach.... dzisiaj znowu byla niespodzianka, odwiedzilnas Fuks z zapytaniem jak bylo i jak sie Panopek czuje.....Kredka jak zwykle na poczatku powsciagliwa ale juz za piec min cale psie szczescie wyszlo na jaw :) no niestety nie umiem robic zdjec w tym tempie w ktorym oni biegali :) pare sie udalo... Quote
Recommended Posts