andegawenka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 wieso napisał(a):zapakuje i przesle :) ...pamiętam małą pasiekę mojego dziadka. W czasie wojny w ulu przechowywano wyroby mięsne....nie wiem czemu to się nie psuło, ale chyba były dobrze uwędzone i osolone. Musze zapytać cioci bo tylko ona się została z tamtego pokolenia... Quote
wieso Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 andegawenka napisał(a):...pamiętam małą pasiekę mojego dziadka. W czasie wojny w ulu przechowywano wyroby mięsne....nie wiem czemu to się nie psuło, ale chyba były dobrze uwędzone i osolone. Musze zapytać cioci bo tylko ona się została z tamtego pokolenia... oj, zapytaj, jestem bardzo ciekawa---- Quote
giselle4 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 wieso napisał(a):gotowane czy surowe ? :evil_lol: surowe ciociu... a co do kota to byłysmy z Edytka u przedszkolakow z Edim i Werka i dzieciaki opowiadaly o swoich zwierzakach i jedna dziewczynka mowi ze ma kotka wiec pytam jak ma na imię rezolutna panienka odpowiada ,,nazywa sie Pan Kot,, ale ja do niego mowie ,,pan Kotek....,, i co nie pieknie?:0 Quote
giselle4 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ciociu zapraszamy do pieknej inaczej:) http://www.dogomania.pl/threads/209254-Taura-młoda-bulterierka-ze-Strzegomia-pomozcie-jej-...prosze Quote
wieso Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 wczoraj bylismy znowu na spacerku i robilismy zdjecia....talko nie wiadomo bylo do ktorego aparatu sie usmiechac :) Quote
giselle4 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 co to za zwierzaki ,to małe sliczne ciociu ale masz fajne zycie Quote
giselle4 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Adonis zaprasza ciocie do siebie i prosi o pomoc moze komu sie spodoba od cioci? Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Rodzice Kredki waracajcie do zdrowia:) martwimy sie Quote
andegawenka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 giselle4 napisał(a):S.O.S martwimy sie co sie dzieje Wiesiu? Może wyjechali?:shake::-( Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 andegawenka napisał(a):Może wyjechali?:shake::-( nie pisala ze maja takie plany ale moze odpoczywaja:) Quote
andegawenka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 giselle4 napisał(a):nie pisala ze maja takie plany ale moze odpoczywaja:) I tak by nas zostawili bez wieści;) Quote
wieso Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 och, kochane dziewczyny ,zdrowotne problemy mojego TZ ograniczaja mi wolny czas :( wlasnie wrocilismy ze szpitala, czeka nas jeszcze pare wizyt a potem OP w klinice....trzymajcie mocno kciuki....bede od czasu do czasu zagladac ale czasu malo :(.... zwierzaki trzymaja sie dobrze, Kredka troche nabrala cialka bo ruchu ostatnio ma malo... Quote
andegawenka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 :glaszcze: kciuki trzymane, bedzie dobrze...musi... Quote
giselle4 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Wiesiu jedno zdanko napisz bo cos mnie męczy sorry jestem upierdliwa ale lubie jak jestes na watkach:) Quote
giselle4 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 wieso napisał(a):och, kochane dziewczyny ,zdrowotne problemy mojego TZ ograniczaja mi wolny czas :( wlasnie wrocilismy ze szpitala, czeka nas jeszcze pare wizyt a potem OP w klinice....trzymajcie mocno kciuki....bede od czasu do czasu zagladac ale czasu malo :(.... zwierzaki trzymaja sie dobrze, Kredka troche nabrala cialka bo ruchu ostatnio ma malo... Wiesu zdrowia zyczymy duuuzo i trzymamy kciukasy Quote
wieso Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 jestem Giselko ale chyba na nas spadla jakas plaga, tydzien temu zaginal nam kocurek Buri. Mimo ogloszen w prasie cisza, Kredka jest cala chora nie chce jesc i ma rozwolnienie, nie chce cwiczyc na agillity ....czeka na Burisia bo to jej przyjaciel przeciez..... a TZ ma 24 sierpnia OP no i wszystko w rekach Pana Boga....... Quote
giselle4 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 wieso napisał(a):jestem Giselko ale chyba na nas spadla jakas plaga, tydzien temu zaginal nam kocurek Buri. Mimo ogloszen w prasie cisza, Kredka jest cala chora nie chce jesc i ma rozwolnienie, nie chce cwiczyc na agillity ....czeka na Burisia bo to jej przyjaciel przeciez..... a TZ ma 24 sierpnia OP no i wszystko w rekach Pana Boga....... jestes nareszcie kochana wszystko sie ulozy tylko niech mąż bedzie zdrowy kotek wroci... a Kredka ma jesc i nie martwic panci zdrowia i szczescia Wiesiu Quote
wieso Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 giselle4 napisał(a):jestes nareszcie kochana wszystko sie ulozy tylko niech mąż bedzie zdrowy kotek wroci... a Kredka ma jesc i nie martwic panci zdrowia i szczescia Wiesiu Dziekuje Gisellko, kochana jestes !!!! Quote
giselle4 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 wieso napisał(a):Dziekuje Gisellko, kochana jestes !!!! Ty tez i to bardzo zawsze pokladamy nadzieje w Bogu. Quote
wieso Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 zerduszko napisał(a):Oby się teraz los odwrócił. Pozdrawiam. Dziekuje zerduszko i prosze trzymaj kciuki.... Quote
Recommended Posts