Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
zapakuje i przesle :)

...pamiętam małą pasiekę mojego dziadka. W czasie wojny w ulu przechowywano wyroby mięsne....nie wiem czemu to się nie psuło, ale chyba były dobrze uwędzone i osolone. Musze zapytać cioci bo tylko ona się została z tamtego pokolenia...

Posted

andegawenka napisał(a):
...pamiętam małą pasiekę mojego dziadka. W czasie wojny w ulu przechowywano wyroby mięsne....nie wiem czemu to się nie psuło, ale chyba były dobrze uwędzone i osolone. Musze zapytać cioci bo tylko ona się została z tamtego pokolenia...

oj, zapytaj, jestem bardzo ciekawa----

Posted

wieso napisał(a):
gotowane czy surowe ? :evil_lol:

surowe ciociu...
a co do kota
to byłysmy z Edytka u przedszkolakow z Edim i Werka i dzieciaki opowiadaly o swoich zwierzakach
i jedna dziewczynka mowi
ze ma kotka
wiec pytam jak ma na imię
rezolutna panienka odpowiada
,,nazywa sie Pan Kot,,
ale ja do niego mowie
,,pan Kotek....,,
i co nie pieknie?:0

• 4 weeks later...
Posted

och, kochane dziewczyny ,zdrowotne problemy mojego TZ ograniczaja mi wolny czas :(
wlasnie wrocilismy ze szpitala, czeka nas jeszcze pare wizyt a potem OP w klinice....trzymajcie mocno kciuki....bede od czasu do czasu zagladac ale czasu malo :(....
zwierzaki trzymaja sie dobrze, Kredka troche nabrala cialka bo ruchu ostatnio ma malo...

Posted

wieso napisał(a):
och, kochane dziewczyny ,zdrowotne problemy mojego TZ ograniczaja mi wolny czas :(
wlasnie wrocilismy ze szpitala, czeka nas jeszcze pare wizyt a potem OP w klinice....trzymajcie mocno kciuki....bede od czasu do czasu zagladac ale czasu malo :(....
zwierzaki trzymaja sie dobrze, Kredka troche nabrala cialka bo ruchu ostatnio ma malo...

Wiesu zdrowia zyczymy
duuuzo i trzymamy kciukasy

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jestem Giselko ale chyba na nas spadla jakas plaga, tydzien temu zaginal nam kocurek Buri. Mimo ogloszen w prasie cisza, Kredka jest cala chora nie chce jesc i ma rozwolnienie, nie chce cwiczyc na agillity ....czeka na Burisia bo to jej przyjaciel przeciez.....
a TZ ma 24 sierpnia OP no i wszystko w rekach Pana Boga.......

Posted

wieso napisał(a):
jestem Giselko ale chyba na nas spadla jakas plaga, tydzien temu zaginal nam kocurek Buri. Mimo ogloszen w prasie cisza, Kredka jest cala chora nie chce jesc i ma rozwolnienie, nie chce cwiczyc na agillity ....czeka na Burisia bo to jej przyjaciel przeciez.....
a TZ ma 24 sierpnia OP no i wszystko w rekach Pana Boga.......

jestes nareszcie kochana
wszystko sie ulozy
tylko niech mąż bedzie zdrowy
kotek wroci...
a Kredka ma jesc i nie martwic panci
zdrowia i szczescia Wiesiu

Posted

giselle4 napisał(a):
jestes nareszcie kochana
wszystko sie ulozy
tylko niech mąż bedzie zdrowy
kotek wroci...