Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

giselle4 napisał(a):
a, dlaczego cioci na watkach nie ma?
ciocia zdrowa?

dziekuje Giselko, przepraszam ze nie ma mnie tak czesto tutaj.....jak na razie zdrowie dopisuje, tylko pogoda ladna, ogrod duzy, pszczoly pracuja i niedlugo bedzie miod :), wiec pracy jest duzo......pozdrawiamy serdecznie.....:p

Posted

wieso napisał(a):
dziekuje Giselko, przepraszam ze nie ma mnie tak czesto tutaj.....jak na razie zdrowie dopisuje, tylko pogoda ladna, ogrod duzy, pszczoly pracuja i niedlugo bedzie miod :), wiec pracy jest duzo......pozdrawiamy serdecznie.....:p

oj znam to
ale ja mam malego pomocnika Chikena...sama zobacz:)

• 2 weeks later...
Posted

a w sobote byl bardzo pracowity dzien, pieklam ciasteczka dla pieskow z receptury Isadory....
przepyszne :), zjadamy po polowie my i Kredka z Hundisiem...
a takze centryfugowalismy miod....tez pyszny....wyszlo tego okolo 37kg....

Posted

a to nasz Rosolek rasy Orpington....wazy prawie 5kg :) ale on nie jest na rosolek....

a to gesi z lokami :)

to nie pisanki, to jajka naturalne znoszone przez nasze kokoszki :)

Posted

wow jak mniamuśnie :loveu: miodzik uwielbiam, ale pszczół nie - jestem uczulona na ich jad :( jak mnie kiedyś w plecy użądliła pszczoła to spuchła mi broda!!! niebezpiecznie bo blisko gardła :roll:

Posted

Malawaszko, ja tez jestem strasznie uczulona, jak mnie ukasi to od razu musze brac lekarstwo i juz wtedy nie puchne.....a puchne w tempie piorunujacym....

Posted

az mi slinka cieknie na widok ciasteczek.......
ale zwierzaki cudne ,naprawde
ja mam uczulenie na kury ,gesi ,kaczki itd...ale zyje i kocham takie widoki
dziekuje Wiesiu...uczta dla oczu

Posted

conceited napisał(a):
Piękne zdjęcia i piekne zwierzaki. Zazdroszczę. Kiedyś też postawię dom na odludziu i będę hodować kurki i gęsi. Póki co, pozostaje życie w bloku ;)

ach, conceited jak kiedys przez dlugie lata mieszkalam w bloku......w zyciu nigdy nic nie wiadomo....:)