wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 a to zdjecia z dzisiaj :) Kredka dostala nowe friesbee od zajaczka :) Quote
zerduszko Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Bardzo ładna z niej psica - taka smukła :) Mój typ :) Quote
UBOCZE Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pozdrowienia Świąteczne dla pięknej Kreduni!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 zerduszko napisał(a):Bardzo ładna z niej pica - taka smukła :) Mój typ :) czasami mysle ze ona tez tak mysli, bo sie ustawia jak tylko biore aparat do reki :) Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 UBOCZE napisał(a):Pozdrowienia Świąteczne dla pięknej Kreduni!!!:loveu::loveu::loveu: dziekujemy i przesylamy pozdrowienia :) Quote
zerduszko Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Psica miało być ;) To mówisz, że masz modelkę :) Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 zerduszko napisał(a):Psica miało być ;) To mówisz, że masz modelkę :) he,he,he zrozumialam ze psica..... Quote
UBOCZE Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ja jestem też pod wrażeniem linii Kredki...:lol: Zwłaszcza nasz bambarył Misia ma czego zazdrościć...;) Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 UBOCZE napisał(a):Ja jestem też pod wrażeniem linii Kredki...:lol: Zwłaszcza nasz bambarył Misia ma czego zazdrościć...;) bo Kredka 5min nie usiedzi spokojnie, wszedzie jej pelno :) no i agillity robi tez swoje..... Quote
zerduszko Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Mi się wydaje, że ona ma taką szczupłą budowę po prostu - patrząc na klatę. Moja Lizka też jest taka szczupła z wąską klatą ;) Ale szacun, że ją nie pasiecie na siłę :) Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 zerduszko napisał(a):Mi się wydaje, że ona ma taką szczupłą budowę po prostu - patrząc na klatę. Moja Lizka też jest taka szczupła z wąską klatą ;) Ale szacun, że ją nie pasiecie na siłę :) na klate, mowisz hm, wiesz chyba masz racje gdyby ja tak odwrocic to chyba gotyk by byl :)......ale ona tez nie ma czasu na jedzenie :) u nas caly czas sie cos dzieje i ona wszedzie musi byc.....:) i jezeli cos nowego dostanie do jedzenia to strasznie dlugo memla, wypluje, patrzyco to jest,potem znowu memla i wypluje, patrzy i tak pare razy a potem jak jej odpowiada to zje..:) Quote
zerduszko Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ja mam dwie psice, jedna krągłą z pasją do żarcia, a drugą jak Twoja. Zajęcia obie maja tyle samo, a i tak Lizka trzyma linię bez problemu, a Saduszka musi być na karmie light. Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 zerduszko napisał(a):Ja mam dwie psice, jedna krągłą z pasją do żarcia, a drugą jak Twoja. Zajęcia obie maja tyle samo, a i tak Lizka trzyma linię bez problemu, a Saduszka musi być na karmie light. hm, Kredka jest niesterylizowana.....a Twoje ? moze to zalezy od wieku ? moja staruszka 15latka, tez ma wlasciwie dobra linie chociaz cale zycie wykradala gdzie sie dalo czekolade i trzeba bylo pilnowac, bo nauczyla sie otwierac szuflady :) albo po prostu wykradala gosciom z torebek :) chociaz ma inna klate od Kreciej... Quote
zerduszko Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Moje obie są sterylizowane, Lizka 2 latat temu w wieku 1 roku i waży tyle co ważyła. Saduszka przed sterylką ważyła aż 11 kg (miała wówczas 3 lata), teraz max wazy 8,5 kg (po 3 latach). To jest po prostu niesprawiedliwe, bo jedna "nasza szkapa" od urodzenia, a druga bidna chciałaby jeść, i jeść, i jeść, a nie może ;) Quote
wieso Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 zerduszko napisał(a):Moje obie są sterylizowane, Lizka 2 latat temu w wieku 1 roku i waży tyle co ważyła. Saduszka przed sterylką ważyła aż 11 kg (miała wówczas 2 lata), teraz max wazy 8,5 kg (po 3 latach). To jest po prostu niesprawiedliwe, bo jedna "nasza szkapa" od urodzenia, a druga bidna chciałaby jeść, i jeść, i jeść, a nie może ;) rzeczywiscie niesprawiedliwe ale i tak jej spadla waga, no ale na lajcie :)......a ja mam kota ktory je naokraglo i jest cienki i kotke ktora je tylko suche na mokre odwraca glowe ze wstretem i wazy ponad 8kg ! widocznie taka ichcia pieknosc :) Quote
wieso Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Swieta, swieta i po swietach, no prawie :) Kredka zrobila wycieczke rowerowa i kapala sie w rzeczce.... zdjatka sa tylko troche pancio nietalentny w ich robieniu :) Hundis odziedziczyla budke na kolkach :) i terac moze z nami robic wycieczki rowerowe :) Krecia biegnie b. ladnie bez smyczy obok roweru... Quote
malawaszka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 http://img.secretpicdump.com/scaled_8112_9a1b3_dsc0276.jpg aaaa rany :mdleje: ale cudne :loveu: Quote
wieso Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 malawaszka napisał(a):http://img.secretpicdump.com/scaled_8112_9a1b3_dsc0276.jpg aaaa rany :mdleje: ale cudne :loveu: to tylko taki wycinek, ale juz po sezonie.......w sezonie to nic tylko tuipany, nie wycinek tylko tak wyklada kilometrami....:) tak niesamowite kolory :) Quote
andegawenka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Czemu nietalentny ? super foty:p dalekie plenery, duzo do oglądania;) Quote
wieso Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='andegawenka']Czemu nietalentny ? super foty:p dalekie plenery, duzo do oglądania;)[/QUOTE] tz dziekuje :) Quote
wieso Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Upaly, upaly czyli goraco u nas, najlepiej siedziec w domku i tylko rano albo wieczorem wychodzic :) pare nowych fotek :) Hundis i Koteczka :) Kredka wypoczywa :) Quote
Sylwia K Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 wow, to Kredka jest taka malutka czy kicia taka duża?:cool3: Quote
Recommended Posts