Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Bardzo ładna z niej pica - taka smukła :) Mój typ :)

czasami mysle ze ona tez tak mysli, bo sie ustawia jak tylko biore aparat do reki :)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Ja jestem też pod wrażeniem linii Kredki...:lol: Zwłaszcza nasz bambarył Misia ma czego zazdrościć...;)

bo Kredka 5min nie usiedzi spokojnie, wszedzie jej pelno :) no i agillity robi tez swoje.....

Posted

Mi się wydaje, że ona ma taką szczupłą budowę po prostu - patrząc na klatę. Moja Lizka też jest taka szczupła z wąską klatą ;) Ale szacun, że ją nie pasiecie na siłę :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Mi się wydaje, że ona ma taką szczupłą budowę po prostu - patrząc na klatę. Moja Lizka też jest taka szczupła z wąską klatą ;) Ale szacun, że ją nie pasiecie na siłę :)

na klate, mowisz hm, wiesz chyba masz racje gdyby ja tak odwrocic to chyba gotyk by byl :)......ale ona tez nie ma czasu na jedzenie :) u nas caly czas sie cos dzieje i ona wszedzie musi byc.....:) i jezeli cos nowego dostanie do jedzenia to strasznie dlugo memla, wypluje, patrzyco to jest,potem znowu memla i wypluje, patrzy i tak pare razy a potem jak jej odpowiada to zje..:)

Posted

Ja mam dwie psice, jedna krągłą z pasją do żarcia, a drugą jak Twoja. Zajęcia obie maja tyle samo, a i tak Lizka trzyma linię bez problemu, a Saduszka musi być na karmie light.

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja mam dwie psice, jedna krągłą z pasją do żarcia, a drugą jak Twoja. Zajęcia obie maja tyle samo, a i tak Lizka trzyma linię bez problemu, a Saduszka musi być na karmie light.

hm, Kredka jest niesterylizowana.....a Twoje ? moze to zalezy od wieku ? moja staruszka 15latka, tez ma wlasciwie dobra linie chociaz cale zycie wykradala gdzie sie dalo czekolade i trzeba bylo pilnowac, bo nauczyla sie otwierac szuflady :) albo po prostu wykradala gosciom z torebek :) chociaz ma inna klate od Kreciej...

Posted

Moje obie są sterylizowane, Lizka 2 latat temu w wieku 1 roku i waży tyle co ważyła. Saduszka przed sterylką ważyła aż 11 kg (miała wówczas 3 lata), teraz max wazy 8,5 kg (po 3 latach). To jest po prostu niesprawiedliwe, bo jedna "nasza szkapa" od urodzenia, a druga bidna chciałaby jeść, i jeść, i jeść, a nie może ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Moje obie są sterylizowane, Lizka 2 latat temu w wieku 1 roku i waży tyle co ważyła. Saduszka przed sterylką ważyła aż 11 kg (miała wówczas 2 lata), teraz max wazy 8,5 kg (po 3 latach). To jest po prostu niesprawiedliwe, bo jedna "nasza szkapa" od urodzenia, a druga bidna chciałaby jeść, i jeść, i jeść, a nie może ;)

rzeczywiscie niesprawiedliwe ale i tak jej spadla waga, no ale na lajcie :)......a ja mam kota ktory je naokraglo i jest cienki i kotke ktora je tylko suche na mokre odwraca glowe ze wstretem i wazy ponad 8kg ! widocznie taka ichcia pieknosc :)

Posted

Swieta, swieta i po swietach, no prawie :)
Kredka zrobila wycieczke rowerowa i kapala sie w rzeczce....
zdjatka sa tylko troche pancio nietalentny w ich robieniu :)

Hundis odziedziczyla budke na kolkach :) i terac moze z nami robic wycieczki rowerowe :) Krecia biegnie b. ladnie bez smyczy obok roweru...

• 2 weeks later...
Posted

Upaly, upaly czyli goraco u nas, najlepiej siedziec w domku i tylko rano albo wieczorem wychodzic :)
pare nowych fotek :)
Hundis i Koteczka :)

Kredka wypoczywa :)