Sylwia K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 świetne fotki robisz? możesz zdradzić jaki masz sprzęt? ja właśnie planuje kupić sobie lustrzankę, ale jestem totalnym laikiem:oops: Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Sylwia K napisał(a):świetne fotki robisz? możesz zdradzić jaki masz sprzęt? ja właśnie planuje kupić sobie lustrzankę, ale jestem totalnym laikiem:oops: mam Nikon D200 i rozne obiektywy.....w zaleznosci jakie zdjecia chce robic....jezeli masz zapytania przyslij na pw :) Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 zerduszko napisał(a):Hohoho, szacun za samo rzucanie, a robienie zdjęć to już w ogóle mistrzostwo :) to bylo jedno z "tysiaca" :) Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 andegawenka napisał(a):Co jest z tym nadmiarem tych żyjatek....Na działce mam zatrzęsienie slimaków, kretów, komarów ,kleszczy i innych robali. Moja działka to jak stół szwedzki, dla mnie już nic nie zostaje do jedzenia:shake::p U nas jeszcze nie ma komarow ale kleszcze juz sa :( Quote
andegawenka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wychowałam się pare kilometrów od Lublina, nikt nie widział kleszczy ani komarów. Wakacje spedzałam u babci tuż nad samym jeziorem, około 150 metrów z progu domu do kładki. Nie pamietam zeby mnie coś dziabało...pamietam tylko chrabąszcze i chrakterystyczny kształt nietoperzy w locie wieczorem czy w nocy...Chyba była zachowana równowaga...:hmmmm: Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 andegawenka napisał(a):Wychowałam się pare kilometrów od Lublina, nikt nie widział kleszczy ani komarów. Wakacje spedzałam u babci tuż nad samym jeziorem, około 150 metrów z progu domu do kładki. Nie pamietam zeby mnie coś dziabało...pamietam tylko chrabąszcze i chrakterystyczny kształt nietoperzy w locie wieczorem czy w nocy...Chyba była zachowana równowaga...:hmmmm: to napewno byly tez robaczki swietojanskie, chyba sie tak nazywaja co swieca w nocy.....juz dawno ich nie widzialam :( Quote
Sylwia K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 wieso napisał(a):U nas jeszcze nie ma komarow ale kleszcze juz sa :( u nas i jedno i drugie już jest :shake: PS:co do lustrzanek to jestem takim laikiem ze nawet nie wiem o co pytać :oops: Quote
wieso Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Sylwia K napisał(a):u nas i jedno i drugie już jest :shake: PS:co do lustrzanek to jestem takim laikiem ze nawet nie wiem o co pytać :oops: hm, moge tylko powiedziec ze przestawienie na lustrzanke jest interesujace :) na poczatku niezbyt zadawalajace ale jak sie wciagnie to uzaleznia jak czekolada :) Quote
wieso Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Cała-łysa-mikro-sunia... zajrzyjcie prosze.... Quote
wieso Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 pogoda u nas przepiekna, sloneczna ae niestety wieje zimny zefirek.... Quote
andegawenka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ...ale to cudo uszate U nas pięknie, ale zimny wiatr.... Dziękujemy za życzenia i nawzajem Quote
dorota1 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Śliczny portret suni:lol: Dziękujemy za życzenia. Od nas też dużo radości i pogody (ducha i tej za oknem) na ten czas Świąt Wielkiej Nocy. Dorota i Mila Quote
Sylwia K Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 http://img.secretpicdump.com/scaled_8035_0749d_dsc0073.jpg śliczne u nas tez dziś był zimnawy wiaterek, ale wczoraj było bosko! Quote
zerduszko Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zdjęcie pierwsza klasa :) http://img.secretpicdump.com/scaled_8035_0749d_dsc0073.jpg Quote
giselle4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='wieso'] zyczy Kredka. cioteczki my tez zyczemy Wesolych Swiat...Alleluja Quote
wieso Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dzisiaj odwiedzil nas Fuks. pogoda przepiekna 28 stopni, chlodny wiaterek. mialam w pamieci, Fuks przjezda o 16-tej, zeby sie upewnic wlaczam komorke i co baterie wysiadly, laduje baterie, Tz mowi chodz skoczymy po ziarnka dla kurek.....o mysle mamy czas jest krotko przed 15 mamy czas, zo 1/2 godz jestesmy spowrotem.... w domu jestesmy o 15.45 a na ganku siedzi Carina i Fuks. Bylo o 15-ej. Kredka jak zwykle na poczatku grymasna a Fuks spokojny, rozwazny. W ogrodzie lody stopnialy i zaczela sie gonitwa :)....po pietnastu minutach dzwonek do bramy a w niej Pastore i Jenny...o jeszcze jeden pies....zabawa na calego juz 4 psy.... wszyscy na tarasie, psy zabawiaja sie same, pijemy kawe a Carina wpatruje sie w jeden punkt i mowi macie trzeciego psa, czy co ? a tu stoi kumpel Kredki, przyszedl sie pokazac, byl swiezo wystrzyzony....:) no i zabawa na calego....biegali wszyscy naokolo tylko biedna Hundisia zrobila jedno okrazenie i polozyla sie pod lawa a reszta psiego towarzystwa biegala jak opetana.... po chwili widzimy ze Fuks troche kuleje....gdzies musial sobie lapke nadwyrerzyc ....nie mocno...tak biegaly az wszystkie padly i wymoczyly lapy w stawku :) Carina sie przestraszyla, co z lapa Fuksa, troche utykal jak odchodzil....mam nadzieje ze do jutra mu przejdzie. Fuks przytyl 2 kg :), ma rozesmiana mordke, wpatrzony jest w Carine jak w obrazek, chodzi bez smyczy , jest bardzo posluszny, przychodzi od razu na zawolanie, biega za pileczka i moge powiedziec ze oboje sa szczesliwi. przy tak wariackich biegach o fotkach nie bylo mowy ale Carina mowi ze zrobi zdjecia gdy szkole psy :) no i sa zdjecia Quote
wieso Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 hi, hi, hi spelnilo sie moje marzenie...mialam 5 psiakow w gorodzie i bylo cudnie :p Quote
wieso Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 niesamowita historie Fuksa i szczesliwe jej zakonczenie mozna przeczytac: http://www.dogomania.pl/threads/194617-Sznaucer-Fuks-juz-w-nowym-domku-w-Niemczech-) Quote
malawaszka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wieso ale tam macie cudownie :loveu: i świetna gromadka :klacz: Quote
wieso Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 malawaszka napisał(a):wieso ale tam macie cudownie :loveu: i świetna gromadka :klacz: ach, malawaszko pogoda byla cudowna i sa takie dni ze wszystko pasi :) Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 cudowne ,patrzyly w Ciebie jak w tęcze hihihi ale i ogrod masz marzenie:) Quote
conceited Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 raj:loveu: takie chwile trzeba kolekcjonować... idę bawić się z kotami do ogrodu:evil_lol: p.s. a Fuksio ale zarósł :eviltong: Quote
wieso Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 w piatek Kredka byla w Holandii, w malym miasteczku Lammer, podziwiala stateczki i pola tulipanowe...:) Quote
Sylwia K Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 wow, to pole tulipanowe niesamowite http://img.secretpicdump.com/scaled_8063_d7401_dsc0234.jpg jakie zapatrzone w Ciebie Quote
Recommended Posts