Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
..ja mam problem bo znalazł sie Szamanek ale pogryziony ,masakra
i mysle nad hotelikiem i szukam cos na bazarek:)
a Kredke caluje w nosia i ma zdac ten egzamin:)

trzymam kciuki za Szamanka....

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs::modla::modla::iloveyou::ylsuper::iloveyou::iloveyou::thumbs:Cioteczko droga witaj! ja podczytywalam za ..gisunia ...:oops:i nie pisalam :oops:....pozdrawiam goraco wasze stadko Hindisia i Kredunie i ciebie cioteczko , z radoscia sie czyta o waszym zyciu , :multi::loveu:Sle pozdrowien milion . Za nozki modlitwe spelnilam cioteczko twoje , ja sie ostatnio wywrocilam do gory kolami:evil_lol:kolo smietnika i tak sie wydarlam , ze az facecik z psinka jakas uciekac zaczeli ....ech , kolano jak bania bylo , :evil_lol:za Fuksika sie pieknie klanaimy , udalo sie cioteczce cuda poczynic wielkie , oby mial naj najjjjjjjjjj juz na zawsze:loveu::loveu:

dziekujemy za pozdrowienia i odwzajemniamy :)

Posted

[quote name='wieso']

a to bordercolliejamnik :) czyli bordercollie na krotkich nozakach,
zdajemy razem egzamin i robimy to we dwojke.....
suuuper piesek
z egzaminow -5z plusem:)

Posted

mamy pisemny, czyli ja
potem na boisku
wyglada to tak:
pozycja przy nodze, Kredka na lince:
50 krokow do przodu ( musi byc 50 wiec musze liczyc ) a Kredka przy nodze musi ladnie isc
odwrot
12 krokow normalnych
12 biegiem
12 b.powoli
12 normalnych
15 w prawo
15 w prawo
zwrot
5 prosto
stoj i siad
15 prosto
15 w lewo
wejscie w grupe
zrobienie 8-ki czyli obejscie dwoch ludziow :) bez wachania :)
stoj siad
wychodzimy z grupy, robimy zwrot, stoj i siad
odpinamy linke i idziemy w grupe i znowu 8-ka
dziekujemy grupie i idziemy na start
po czym to samo co przedtem tylko bez linki....
....
idziemy na start
12 krokow, mowie siad i ide 30 dalej a ona musi siedziec
robie zwrot, czeka na znak sedziego
ide po nia staje obok
i robimy znowu 12 krokow
mowie plac czyli musi sie polozyc
ide 30 krokow odwracam sie i czekam na sygnal
po czym wolam do mnie
i ona musi przybiec i usiasc przedemna
po czym musi mnie obejsc i zrobic siad przy nodze...
zapinam linke, prowadze na miejsce,
odpinam linke i mowie plac i odchodze na 30 krokow
odwracam sie, czyli stoje caly cza tylem do niej a ona musi tak lezec i czeka az nastepny pies
zrobi to samo co ona i po zakonczeniu zajmie jej miejsce.....
Jak mi sie nie pomyli to zdamy :evil_lol:

Posted

[quote name='giselle4']Wiesiu,za wszystko co robisz dla moich zwierzakow
...ja czasem zagoniona i nie pamietam....
przepraszam

Gisellko, dziekuje za piekne kwiatki.....ach my wszyscy zabiegani.....trzymaj jutro chociaz jeden kciuk :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Melduję się na wątku i trzymam kciukasy za egzamin :)

dzieki zerduszko.....Kredka spi spokojnie a ja przez pelnie ksiezycowa nie moge ale jeszcze wczesnie jest.......jutro o 7-mej pobudka, czyli niedziela stracona, nie do wyspania....

Posted

zerduszko napisał(a):
A tam stracona :) Myśmy dziś wstały o 8 (a ja to lubię do 12 pospać w weekend), bo byłyśmy na pokazie agility i mimo stresu zabawa fajna :)

niedziela jest zawsze do wyspania :) no chyba ze Hundis musi ,to wtedy trzeba wstac :) a jak Hundis, to potem cala ferajna i juz po spaniu....
Agillity w hali ?, bo na dworze chyba za zimno jeszcze.....

Posted

wieso napisał(a):
niedziela jest zawsze do wyspania :) no chyba ze Hundis musi ,to wtedy trzeba wstac :) a jak Hundis, to potem cala ferajna i juz po spaniu....
Agillity w hali ?, bo na dworze chyba za zimno jeszcze.....

Na dworze też biegamy, nawet zimą w mrozy. Ale dziś byłyśmy na wystawie w Spodku w Katowicach :) Szkoda, że psy niezgłoszone nie mogły wejść, bo chciałam zabrać Swissa z chustą "szukam domu" ;) bo dziś sznaucery były wystawiane.

Posted

a tutaj moga wejsc wszystkie psy, tylko musza miec ksiazeczke zdrowia i czipa......szkoda, bo by byla okazja.....ach te przepisy.....

Posted

wieso napisał(a):
a tutaj moga wejsc wszystkie psy, tylko musza miec ksiazeczke zdrowia i czipa......szkoda, bo by byla okazja.....ach te przepisy.....

Serio, to ja się ciesze, że nie mogły wejść wszystkie. I tak ścisk był duży, a Polacy... nie pilnują swoich psów. Na koleżanki sunie rzucił się pies podobny do bulmastifa (nie znam się na tych rasach), bo przechodziła 2 m obok - zero przepraszam, nic.

Posted

zerduszko napisał(a):
Serio, to ja się ciesze, że nie mogły wejść wszystkie. I tak ścisk był duży, a Polacy... nie pilnują swoich psów. Na koleżanki sunie rzucił się pies podobny do bulmastifa (nie znam się na tych rasach), bo przechodziła 2 m obok - zero przepraszam, nic.

no to klops, takich to trzeba posylac do szkoly......chociaz tutaj tez sa idioci :)