Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
Fuks jest cudny...dobrze ze ma swoje miejsce na ziemi:)

tak sie ciesze, bo to "moj " pierwszy piesio ktoremu znalazlam do.....jeszcze smutny jest ale bedzie dobrze :)

tutaj znowu zimno, w Was tez ?

dzisiaj w przerwie bawilam sie z Kredka w ogrodzie i poslizgnelam sie na trawie bo tam byl kawalek lodu, krachnelo ale dziarsko wstalam i mimo ze troche bolalo, potem przestalo, poszlam do pracy a kolo 16 staw skokowy zaczal bolec i noga troche napuchla......leze teraz z noga do gory, lodem na nodze, stopa posmarowana mascia konska i mysle ze jutro bede mogla na nia stapnac.....jak pech to pech......
mam dosyc mrozu....a juz bylo +16.....

Posted

Wiesiu,otrzymalam od Ciebie znowu kase...dziękuje
ale napisz moze na jakiego psa przelac grosz?Ty sobie upatrzysz ja przeleje
bo czasem mi wstyd ze dajesz na moje bidy a ja Ciebie wykorzystuje
i koty karmie i psiaki lecze...
dziekuje:0

Posted

wieso napisał(a):
tak sie ciesze, bo to "moj " pierwszy piesio ktoremu znalazlam do.....jeszcze smutny jest ale bedzie dobrze :)

tutaj znowu zimno, w Was tez ?

dzisiaj w przerwie bawilam sie z Kredka w ogrodzie i poslizgnelam sie na trawie bo tam byl kawalek lodu, krachnelo ale dziarsko wstalam i mimo ze troche bolalo, potem przestalo, poszlam do pracy a kolo 16 staw skokowy zaczal bolec i noga troche napuchla......leze teraz z noga do gory, lodem na nodze, stopa posmarowana mascia konska i mysle ze jutro bede mogla na nia stapnac.....jak pech to pech......
mam dosyc mrozu....a juz bylo +16.....

Ty uwazaj ,czys Ty oszalała moglas sie połamac,ciotko uwazaj
a tak na marginesie to mi juz te mrozy uchem wylaza:(

Posted

giselle4 napisał(a):
Wiesiu,otrzymalam od Ciebie znowu kase...dziękuje
ale napisz moze na jakiego psa przelac grosz?Ty sobie upatrzysz ja przeleje
bo czasem mi wstyd ze dajesz na moje bidy a ja Ciebie wykorzystuje
i koty karmie i psiaki lecze...
dziekuje:0

doszlo to fajnie.....no moze poprosze o pare grosikow na Jezyka z wroclawskiego schroniska ktorego odwiedza bros.....moze mu kupi wiecej kielbasek :).....on nie ma swojego konta jeszcze....chyba zeby do bros, co Gisellko....

Posted

giselle4 napisał(a):
Ty uwazaj ,czys Ty oszalała moglas sie połamac,ciotko uwazaj
a tak na marginesie to mi juz te mrozy uchem wylaza:(

nie przejmuj sie juz biegam z szyna ktora mam na trzy dni, co prawda nie jak kozka lecz jak kulawa koza, nic nie boli.....bedzie ok..:)

Posted

wieso napisał(a):
doszlo to fajnie.....no moze poprosze o pare grosikow na Jezyka z wroclawskiego schroniska ktorego odwiedza bros.....moze mu kupi wiecej kielbasek :).....on nie ma swojego konta jeszcze....chyba zeby do bros, co Gisellko....

tak ,pewnie ze tak
napisze do bros i poprosze o konto...dziekuje kochana
kozko?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Kózce zdrowia życzymy:):)

dziekujemy, juz zdrowiejemy :)

a Kredka miala kleszcza, czy to mozliwe ze one juz sa, gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla,.....

Posted

wieso napisał(a):
dziekujemy, juz zdrowiejemy :)

a Kredka miala kleszcza, czy to mozliwe ze one juz sa, gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla,.....

podobno już są. Na którymś watku pisały dziewczyny. Tez byłam zaskoczona. Tyle lat z psami a nigdy w zimie u moich nie było.
Ale zimą nie wyjeżdzamy praktycznie z miasta, może dlatego się uchowały:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
podobno już są. Na którymś watku pisały dziewczyny. Tez byłam zaskoczona. Tyle lat z psami a nigdy w zimie u moich nie było.
Ale zimą nie wyjeżdzamy praktycznie z miasta, może dlatego się uchowały:)

Myszko,2 tygodnie temu wyciagalam kleszcza z ucha Szamankowi:(

Posted

giselle4 napisał(a):
Kredko,Twoja mam przelała na konto Jezyka [na kiełbaski]-30zl
Jezyk dziekuje:)

dzieki Gisellko.....pod koniec marca tez cos bedzie :)

Posted

giselle4 napisał(a):
Wiesiu jeszcze wstawie fotke ile jedzenia kupiłam kotom i puszki i sucha...i dziekuje:)

o tak Gisellko fotki ale najlepiej te jak kotki jedza i sa zadowolone.....takie zdjecia lubie....:)

Posted

czasu nie mialam za wiele bo zajeta bylam Fuksem i cwiczymy z Kredka, bo 20 marca zdajemy egzamin z poslusznosci, chyba tak sie to nazywa.....bedzie egzamin pisemny i praktyczny z Kredka.....wlasciwie wszystko umie tylko mi sie myli :)
a tu jeszcze zdjecia Fuksa juz z nowego domku :)

Posted

:thumbs::modla::modla::iloveyou::ylsuper::iloveyou::iloveyou::thumbs:Cioteczko droga witaj! ja podczytywalam za ..gisunia ...:oops:i nie pisalam :oops:....pozdrawiam goraco wasze stadko Hindisia i Kredunie i ciebie cioteczko , z radoscia sie czyta o waszym zyciu , :multi::loveu:Sle pozdrowien milion . Za nozki modlitwe spelnilam cioteczko twoje , ja sie ostatnio wywrocilam do gory kolami:evil_lol:kolo smietnika i tak sie wydarlam , ze az facecik z psinka jakas uciekac zaczeli ....ech , kolano jak bania bylo , :evil_lol:za Fuksika sie pieknie klanaimy , udalo sie cioteczce cuda poczynic wielkie , oby mial naj najjjjjjjjjj juz na zawsze:loveu::loveu: