andegawenka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Co słychać na watku..... Przyszłać się pochwalić nowym nabytkiem moich dzieci... http://images45.fotosik.pl/562/81ec5c5ad77ec73cmed.jpg Quote
wieso Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 andegawenka napisał(a):Co słychać na watku..... Przyszłać się pochwalić nowym nabytkiem moich dzieci... http://images45.fotosik.pl/562/81ec5c5ad77ec73cmed.jpg u nas zastoj....TZ jest troche chory, mial napad Angina Pektoris i narobil nam duzo strachu :( juz lepiej ...... to maciupienstwo z czarnym kleksem na nochalku ? No i z tym olbrzymem ach jak ja lubie takie zdjecia :) Quote
giselle4 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Kredeczko ,ja tez jestem chora i malo jestem na dogo ale jeszcze troszke i znowu wszystko wroci do normy pozdrawiam kichajaco:) Quote
wieso Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 ach Gisellko, dawno Ciebie nie widzialam....wracaj do zdrowia szybciutko....my tez sie zdrowotnie karaskamy ale juz coraz lepiej....sciskam i lece do robotki bo przerwa sie konczy....od 12 lutego bede miala wiecej czasu to bedziemy sie spotykac tu czesciej....na razie pa.... Quote
Mysza2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 a co to za choroby wszędzie. Zdrowi macie być:):) Quote
Sylwia K Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 no to mam nadzieje, ze po 12 lutego zasypiesz nas fotkami:cool3: Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 wieso napisał(a):ach Gisellko, dawno Ciebie nie widzialam....wracaj do zdrowia szybciutko....my tez sie zdrowotnie karaskamy ale juz coraz lepiej....sciskam i lece do robotki bo przerwa sie konczy....od 12 lutego bede miala wiecej czasu to bedziemy sie spotykac tu czesciej....na razie pa.... pa kochana:0 Quote
wiska Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 hej hej :) szkoooda ,ze macie przerwe ,ale super ,ze macie sunie na dt! :) my narazie w A1 jestesmy i chce wyrobic sie do czerwca z przeskoczeniem do A2 Quote
giselle4 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witaj KREDKO czy wszyscy w domku zdrowi? pozdrawiam serdecznie wszystkie zwierzeta i ludzi i informuje ze ...idzie wiosna ,juz czuc ja :) Quote
wieso Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 witamy i niestety msimy powiedziec ze niezbyt dobrze :(, mnie dopadlo jakies chorobsko, teraz jade codziennie na kroplowke, bo wyniki krwi nie najlepsze :( wiec mnie nie bedzie troche na dogo..... na pocieszenie zdjecia Kredki pogoda ciepla prawie 16 stopni.... Tutaj krecia z resztkami jogurtu ktory wylizywala z kubeczka.... Quote
giselle4 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ...nie chorujcie moi kochani Kredko pilnuj aby sie ciepło ubierali i jedli cytrynki z miodkiem:) Quote
wieso Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='andegawenka']To czekamy i zdrowia życzymy dziekujemy, i znowu nas trafilo :(, dzisiaj bylismy z Hundiska u wetka, biedaczka zaczela w nocy kaszlec i okazalo sie ze ma powiekszone serce, niewydolnosc zastawki mitralnej i poczatki wody w plucach :(, dostalismy tabletki Vetmedin i Dimazon, ma ktos doswiadczenie w tym kierunku..... Quote
giselle4 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kredko mamy nowego pieska,zapraszamy do Bazylka:) http://www.dogomania.pl/threads/202167-Bazyl-łagodnosc-delikatnosc-kolezenskośc-i-czułosc....schron-był-dla-niego-wybawienie?p=16298121#post16298121 Quote
andegawenka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Powiększone serducha mają starsze zwierzeta... Quote
andegawenka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 wieso napisał(a):a jak dlugo tak moga miec ? ...niestety do końca.... Quote
wieso Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 andegawenka napisał(a):Powiększone serducha mają starsze zwierzeta... a jak dlugo tak moga miec ? Quote
wieso Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 andegawenka napisał(a):...niestety do końca.... ale czy to jeszcze daleko do konca ? Witaj, dogo znowu skacze.... Quote
andegawenka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 wieso napisał(a):ale czy to jeszcze daleko do konca ? Witaj, dogo znowu skacze.... nikt tego nie wie....na starość wszystkie urzadzenie przestają normalnie funkcjonować. Quote
Mysza2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jak nikt mnie nie wyrzuci to na bazarek dla Amorka pieknie zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/202465-Ksi%C4%99garnia-Bazarek-dla-Amorka-do-22.02.2011-godz-22-00 Quote
giselle4 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 wieso napisał(a):ale czy to jeszcze daleko do konca ? Witaj, dogo znowu skacze.... dogo szaleje:( witaj ciociu witaj Kredeczko:) Quote
wieso Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 witaj Gisellko, przepraszam Ciebie bardzo i mam nadzieje ze mi wybaczysz ze nie wyadoptowalam zadnego piesia od Ciebie tylko Fuksa , ktory lezal mi i na zoladku i na sercu, nie moglam dopuscic zeby wrocil spowrotem do schroniska i jakby przeznaczeniem losu w ostatniej minucie moja znajoma przez czysty przypadek zobaczyla go na zdjeciu u mnie i po doslownie tygodniu Fuks wyladowal 12km odemnie. Jak sie ciesze, ze sie udalo...dzisiaj odwiedzil mnie, taki biedny piesio, sliczny czarny sznaucer, taki zagubiony ale bedzie dobrze.... Od razu mi lepiej sie zrobilo....chcialam jeszcze jamnika ale nie wyszlo..... Gisellko przekazalam liscik, powinien na dniach przyjsc :) Quote
giselle4 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 wieso napisał(a):witaj Gisellko, przepraszam Ciebie bardzo i mam nadzieje ze mi wybaczysz ze nie wyadoptowalam zadnego piesia od Ciebie tylko Fuksa , ktory lezal mi i na zoladku i na sercu, nie moglam dopuscic zeby wrocil spowrotem do schroniska i jakby przeznaczeniem losu w ostatniej minucie moja znajoma przez czysty przypadek zobaczyla go na zdjeciu u mnie i po doslownie tygodniu Fuks wyladowal 12km odemnie. Jak sie ciesze, ze sie udalo...dzisiaj odwiedzil mnie, taki biedny piesio, sliczny czarny sznaucer, taki zagubiony ale bedzie dobrze.... Od razu mi lepiej sie zrobilo....chcialam jeszcze jamnika ale nie wyszlo..... Gisellko przekazalam liscik, powinien na dniach przyjsc :) Wiesiu,kobieto kochana nie jest wazne czy to ,,moj,,piesek czy inny najwazniwjsze ze jeszcze jeden ma domek.... ja sie ciesze bo ona tak jak i dzieci wszystkie sa nasze... Wiesiu za wszystko dziekuje i do milego mam nadzieje ze wiosna we Wrocku ..BUZKA:) Quote
Recommended Posts