wiska Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 puytam gdzie trenujecie-w sensie w jakim klubie :) ;) jak sie nazywa. Czekam na wiecej zdjec agilitowych Quote
wieso Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Gieslko, przepraszam....nie wyrabiam...jestem miedzy domem, szpitalem i praca.... Quote
giselle4 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Wiesiu,martwimy sie :( napisz ze juz lepiej. Zdrowia zycze i mniej zmartwien:) Quote
wieso Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 a nas na dodatek zalalo, czyli mala Wenecja.... Gizelko dostaniesz przekaz.... Quote
wieso Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 to bylo na drugi dzien, cala noc walczylismy....niektore sprawy nie sa do odrobienia.... Quote
giselle4 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 O Bogowie:( znam powodz oj znam...Wrocław był zalany do Zakrzowa.... Wiesiu,uwazajcie na siebei i zdrowka a Kredce smakołykow;) Quote
giselle4 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Mamulko Kredki ...odezwij sie pozdrawiamy i zdrowka zyczymy:) Quote
wieso Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 dzien dobry Giselko, tez juz od wczesnego ranka drepcze sobie tak jak Ty.....moje darmozjadki byly na dworze po czym kazda poszla do swojego koszyczka na dalsze spanko....u nas jeszcze szarawo bo dzoinek budzi sie u nas pozniej niz u Was ale za to dluzej swieci sloneczko wieczorem, jezeli swieci.....:-) a wczoraj ladnie i dlugo swiecilo. Hundis skonczy za pare dni 14 lat jeszcze jest zwawa ale juz duzo spi , na spacerki dlugie juz nie chce chodzic wiec mamy nowa metode....Hundis jezdzi w wozeczku po wnukach mojego szwagra :-) zainteresowanie ogromne naszym pojazdem....reakcje ludzi rozne, moze maja mnie za stuknieta ale Hundis jest u nas tyle lat, przezyl z nami te dobre i te zle i ciezkie lata, ciagle kochana i wierna wiec teraz mi obojetnie co ludzie o mnie mysla a zdjecia wstawie pozniej..... Quote
giselle4 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wiesiu,Szaronka nasza tez duzo spi i czesto na specerkach odpoczywa jzu widac po niej ze nie jest taka zwawa jak kiedys ale jezeli bedzie jej ciezko chodzic to tez cos wymysle a niech sobie mowią i mysla co chca... ja mam to w nosie i tak gadaja :) Quote
wieso Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 niestety z komorki nie moge przegrac..... zdjecie z agillity Quote
wieso Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 wczoraj byla taka piekna pogoda a dzisiaj leje, jak to mozliwe ? U Was tez ? Quote
giselle4 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 u nas pieknie juz 3 dzien.... ale ona ma radoche ,wysportowana i szczesliwa... kurcze zeby tak wszystkie psiakia pozdrwiam:0 Quote
Sylwia K Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 u nas pogoda w kratkę:/ http://img.secretpicdump.com/scaled_1635_834da__mg_1119-kopie1.jpg jak ślicznie wygląda:loveu: życzymy wam wszystkiego dobrego Quote
wiska Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 pieknie pociskacie na torze :D mala jest sliczna.Fajna ma technike skoku Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kredko,bardzo dziekuje za wsparcie dzisiaj przyszedł duuzy grosz od Ciebie a moze od TWOJEJ PANCI? Quote
wieso Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 no nareszcie, bo juz sie balam.....no oczywiscie od Kredki .....ona zawsze stara sie cos uzbierac.....pozdrawiamy Quote
Mudik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kredka jest świetna, jako szczenię była przesłodka, będę do was zaglądać, a jeśli chodzi o merle mudi, to napisz jeśli chcesz jakieś linki do hodowli i stron no i moje zwierzątko jest blue merle, pozdrawiam serdecznie! A Kredka super się prezentuje na torze, widać,że jest w tym dobra i lubi to. Quote
giselle4 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 wieso napisał(a):no nareszcie, bo juz sie balam.....no oczywiscie od Kredki .....ona zawsze stara sie cos uzbierac.....pozdrawiamy Wiesiu,zapytaj KREDKE NA KOGO DAC GROSZE...ONA WIE DOBRZE:) Quote
wieso Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Giselko, Kredka powiedziala, tym najbiedniejszym...... Quote
giselle4 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 wieso napisał(a):Giselko, Kredka powiedziala, tym najbiedniejszym...... dobrze... jednego juz mi Kredka podeslała i 3 mam ja.. wysle linki... pozdrawiam Kredke Quote
wieso Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 tak chodzimy na spacerki :-) Hundis w wozeczku a Kredka obok :lol: Quote
wieso Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 moja kochana sunia Hundis skonczyla teraz w pazdzierniku (chyba) 14 lat i juz nie moze chodzic na dlugie spacerki w przeciwienstwie do Kredki, ktora pala niespozyta energia..... no i mamy wozeczek po wnuczkach mojego szwagra :-) i tak sobie chodzimy.... Quote
Sylwia K Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 świetne rozwiązanie tej sytuacji. Hundis chyba bardzo zadowolona z przejażdżki:p Quote
Recommended Posts