Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dzien dobry Giselko, tez juz od wczesnego ranka drepcze sobie tak jak Ty.....moje darmozjadki byly na dworze po czym kazda poszla do swojego koszyczka na dalsze spanko....u nas jeszcze szarawo bo dzoinek budzi sie u nas pozniej niz u Was ale za to dluzej swieci sloneczko wieczorem, jezeli swieci.....:-) a wczoraj ladnie i dlugo swiecilo. Hundis skonczy za pare dni 14 lat jeszcze jest zwawa ale juz duzo spi , na spacerki dlugie juz nie chce chodzic wiec mamy nowa metode....Hundis jezdzi w wozeczku po wnukach mojego szwagra :-) zainteresowanie ogromne naszym pojazdem....reakcje ludzi rozne, moze maja mnie za stuknieta ale Hundis jest u nas tyle lat, przezyl z nami te dobre i te zle i ciezkie lata, ciagle kochana i wierna wiec teraz mi obojetnie co ludzie o mnie mysla a zdjecia wstawie pozniej.....

Posted

Wiesiu,Szaronka nasza
tez duzo spi i czesto na specerkach odpoczywa
jzu widac po niej ze nie jest taka zwawa jak kiedys
ale jezeli bedzie jej ciezko chodzic to tez cos wymysle
a niech sobie mowią i mysla co chca...
ja mam to w nosie
i tak gadaja :)

Posted

Kredka jest świetna, jako szczenię była przesłodka, będę do was zaglądać, a jeśli chodzi o merle mudi, to napisz jeśli chcesz jakieś linki do hodowli i stron no i moje zwierzątko jest blue merle, pozdrawiam serdecznie! A Kredka super się prezentuje na torze, widać,że jest w tym dobra i lubi to.

Posted

wieso napisał(a):
no nareszcie, bo juz sie balam.....no oczywiscie od Kredki .....ona zawsze stara sie cos uzbierac.....pozdrawiamy

Wiesiu,zapytaj KREDKE
NA KOGO DAC GROSZE...ONA WIE DOBRZE:)

• 4 weeks later...
Posted

moja kochana sunia Hundis skonczyla teraz w pazdzierniku (chyba) 14 lat i juz nie moze chodzic na dlugie spacerki w przeciwienstwie do Kredki, ktora pala niespozyta energia.....
no i mamy wozeczek po wnuczkach mojego szwagra :-) i tak sobie chodzimy....