Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestesmy bardzo smutni :-(:-(, przyjaciel Kredki, Kimba od czwartku za TM :-(, tak szybko.....we wtorek jeszcze byl u nas....

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

u nas jest bardzo goraco, +37 w cieniu.....u was tez ?
[IMG]http://picmirror.de/bild.php/54954__dsc1106-kopie.jpg[/IMG]
a Buri z Kredka sie bawia.....
pozdrawiamy

Posted

a oni sie znowu bija....:-)

u nas 39 w cieniu wczoraj....w nocy burza i deszcz a dzisiaj parowa....jest w tej chwili +29 a ja plywam w pocieczola :-9

Posted

ty masz 29 a my 36 :( a zabawy psio-kocie swietne! Tez mialam mojego ukochnego kotka ale niestety odszedl od nas w styczniu... Ja tesknie moze nie za zima,ale za wiosna...

Posted

Hallo Giselko,
dziekuje za paczuszke ktora dzisiaj sie zjawiala....
w sobote misiaczek wyrusza w droge....
nasze zdjecie z agillity....
pozdrawiamy

Posted

Moje SZCZESCIE z wroclawskiego smietnika....!!!!!
patrzcie i podziwiajcie, takie slicznosci znajduje sie w schroniskach, na pol zywe na pol umarle i robi sie z tego to co widac na zdjeciach.....
trzeba tylko odrobine serca i milosci dac a potem wychodzi takie cudo....szybsze i madrzejsze niz Bordercollie....

pozdrawiamy

Posted

SUPER! :D gdzie chodzicie na zajecia? pamietaj zeby za wczesnie nie zaczynac torkow,ja zrobilam ten blad. pocwiczcie na poczatek wysylanie do przeszkod itp :)

Posted

wiska napisał(a):
SUPER! :D gdzie chodzicie na zajecia? pamietaj zeby za wczesnie nie zaczynac torkow,ja zrobilam ten blad. pocwiczcie na poczatek wysylanie do przeszkod itp :)

Wiska, my trenujemy daleko, na zachod od Polski.....ale zapraszamy serdecznie....

Posted

ach Kleksiku, nie zapomnialysmy o Tobie....tylko nam sie znowu troche wali.....zdrowotnie.....nawet z urlopu chyba nic nie bedzie....

Posted

wieso napisał(a):
ach Kleksiku, nie zapomnialysmy o Tobie....tylko nam sie znowu troche wali.....zdrowotnie.....nawet z urlopu chyba nic nie bedzie....

prosze
nie strasz
Wiesiu,wracajcie do zdrowia
powiedz męzowi ze za niego trzyamamy kciuki
i ma myslec pozytywnie
...bedzie dobrze:)