wieso Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 dawno nie bylo wiadomosci od nas....no, coz ciezki byl czas ale juz lepiej..... pokazemy to na zdjeciach.... Kredka biega szybciej niz rzucona pileczka leci :-) tak sie ciesze ze pancio juz po operacji i jest w domku tylko bym mu dawala buziaczki a wieczorem lezymy sonie z Hundisiem na kanapce... pozdrowienia dla wszystkich Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='wieso']dawno nie bylo a wieczorem lezymy sonie z Hundisiem na kanapce... pozdrowienia dla wszystkich my tez serdecznie pozdrawiamy zyczymy zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia Wiesiu,bedzie dobrze...:) słonce zawsze swieci dla dobrych ludzi buzka:) Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 wieso napisał(a):dziekuje Giselle..... zostan z nami i bądz...:) Quote
wieso Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 jeszcze raz dziekuje......przeslij mi prosze pare linkow twoich pieskow, nie bylo mnie dlugo i szczerze mowiac nie mama ostatnoi za duzo czasu a chcialabym docelowo troche popisac..... pozdrawiamy bardzo serdecznie... Quote
wieso Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 u nas zimno ale slonecznie, wczoraj bylismy na treningu....cwiczymy slalom....Kredka skacze super a przy tym sprawia jej to duzo radosci i sama tego bardzo chce.... zdjecia juz niedlugo... Quote
wieso Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Znalazlam jeszcze pare nowych zdjec... Kredka w akcji Kredka w akcji, nogi biegna do przodu a glowa jeszcze odwrocona do tylu :-) moja Kreciunia pozdrawiamy Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wiesiu,pomysl iscie krolewski masz dobre serce i mam nadzieje ze wszystko sie uda a tak na marginesie moze z tej akcji kiedys sie poznamy...:) Quote
wieso Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 giselle4 napisał(a):Wiesiu,pomysl iscie krolewski masz dobre serce i mam nadzieje ze wszystko sie uda a tak na marginesie moze z tej akcji kiedys sie poznamy...:) napewno Gisellko, przeciez zaprosilas mnie na kawe...:-) Quote
Greven Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Piękna Kredka u Pięknych Ludzi ;) Mam nadzieję, że skoro w Greven macie lotnisko, to w końcu wpadniesz mnie odwiedzić - zapraszam! Quote
wieso Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Greven napisał(a):Piękna Kredka u Pięknych Ludzi ;) Mam nadzieję, że skoro w Greven macie lotnisko, to w końcu wpadniesz mnie odwiedzić - zapraszam! hi,hi,hi no widze ze znalazlas Greven.....niestety z tamtad nie leca samoloty do PL, musze jechac do Dortmundu ale tez niedaleko odemnie.....a wpadne obiecane.... wczoraj pokasily mnie dwie pszczoly a poniewaz jestem alergikiem wygladam calkiem niezle :cool1: mozna mna straszyc dzieci....prawa reka napuchla i wyglada jak dwie.... ale to pestka druga udziabala mnie w warge gorna...hi hi hi jestem nie do poznania no moze do wroclawia :-).....no dobra...sciagalam roj pszczol ktory umniescil sie na wysokosci okolo 4m, weszlam na drabine wysoko :multi: ,co w moim wieku i tluszczyku nie jest wcale latwe :lol:.....ale roj zdjelam.... a wieczorem rozmawiajac z mezem przed ulami odwrocilam sie do niego z pytaniem a wlasnie przelatywala pszczola ktora na mnie wleciala i dlugo sie nie namyslajac mnie dziabnela a to juz bylo troche niesmiesznie :angryy:, dobrze ze w rodzinie jest medyk....dostalam krople...hi hi hi tak wygladaj babki na trzeci dzien po operacji plastycznej :evil_lol:....dzisiaj juz jest calkiem dobrze, gorna warga juz juz jest jak po botoksie i nie mam kurzych lapek :eviltong:....jutro juz bedzie ok.....a uli nie oddam bo miod jest slodki :-) a mam ich 5.... nastepna relacja jutro... Quote
wieso Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 giselle4 napisał(a):Kredka,podnies Gayge prosze juz podniosla :evil_lol: Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wiesiu,jak chcesz byc ładna musisz ...cierpiec. sorry wracaj do zdrowia Quote
wieso Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 giselle4 napisał(a):Wiesiu,jak chcesz byc ładna musisz ...cierpiec. sorry wracaj do zdrowia no to juz nie chce byc piekniejsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dorota1 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wiesio, podziwiam Twoje artystyczne zdjęcia Kredki w ruchu, widać na nich nieomal każdy ruch powietrza, są świetne:loveu: A Kredka też jest wdzięcznym modelem;) Quote
Sylwia K Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://picmirror.de/bild.php/53897__dsc1077-kopie.jpg jaki słodziak ja też mam uczulenie na jad owadów a u mnie plaga komarów -robią mi się od nich wielkie czerwone placki swędzące okropnie Quote
wieso Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 u nas dzisiaj zimno i wszyscy jakos zmeczeni....:-) zdjecia jeszcze cieple..... Quote
wieso Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='wieso'] i jeszcze jedno...:-) dzisiaj mniej zdjec Kredki inni tez chcieli byc na zdjeciach, Hundis moja 14-letnia sunia bardzo lubi gdy kot Buri ja lize , on czysci jej uszka bardzo dokladnie :-), nigdy nie miala z nimi problemu.... Puppi jest radzej indywidualistka i spi sama albo gdy ja spie w lozku .-)....Kredka tez juz znalazla droge do lozka....w nocy kazda spi w swoim koszyku, bo dla na s ne byloby miejsca...:-) Quote
wieso Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 a teraz spimy juz na calego......dobranoc.....:-) ;-) Quote
giselle4 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Wiesiu, foteczki suuuper zobacz do mojego chłopaka http://www.dogomania.pl/threads/187018-Kajtus-moja-pancia-to-Sylwia-i-mieszkam-w-Krakowie-)dziekuje i bardzo dziekuje za wszystko:) Quote
Recommended Posts