Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

dawno nie bylo wiadomosci od nas....no, coz ciezki byl czas ale juz lepiej.....
pokazemy to na zdjeciach....

Kredka biega szybciej niz rzucona pileczka leci :-)

tak sie ciesze ze pancio juz po operacji i jest w domku

tylko bym mu dawala buziaczki

a wieczorem lezymy sonie z Hundisiem na kanapce...
pozdrowienia dla wszystkich

Posted

[quote name='wieso']dawno nie bylo

a wieczorem lezymy sonie z Hundisiem na kanapce...
pozdrowienia dla wszystkich
my tez serdecznie pozdrawiamy
zyczymy zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia
Wiesiu,bedzie dobrze...:)
słonce zawsze swieci dla dobrych ludzi
buzka:)

Posted

jeszcze raz dziekuje......przeslij mi prosze pare linkow twoich pieskow, nie bylo mnie dlugo i szczerze mowiac nie mama ostatnoi za duzo czasu a chcialabym docelowo troche popisac.....
pozdrawiamy bardzo serdecznie...

Posted

u nas zimno ale slonecznie, wczoraj bylismy na treningu....cwiczymy slalom....Kredka skacze super a przy tym sprawia jej to duzo radosci i sama tego bardzo chce....
zdjecia juz niedlugo...

Posted

Znalazlam jeszcze pare nowych zdjec...

Kredka w akcji

Kredka w akcji, nogi biegna do przodu a glowa jeszcze odwrocona do tylu :-)

moja Kreciunia

pozdrawiamy

Posted

giselle4 napisał(a):
Wiesiu,pomysl iscie krolewski
masz dobre serce i mam nadzieje ze wszystko sie uda
a tak na marginesie
moze z tej akcji kiedys sie poznamy...:)

napewno Gisellko, przeciez zaprosilas mnie na kawe...:-)

Posted

Greven napisał(a):
Piękna Kredka u Pięknych Ludzi ;)

Mam nadzieję, że skoro w Greven macie lotnisko, to w końcu wpadniesz mnie odwiedzić - zapraszam!

hi,hi,hi no widze ze znalazlas Greven.....niestety z tamtad nie leca samoloty do PL, musze jechac do Dortmundu ale tez niedaleko odemnie.....a wpadne obiecane....

wczoraj pokasily mnie dwie pszczoly a poniewaz jestem alergikiem wygladam calkiem niezle :cool1: mozna mna straszyc dzieci....prawa reka napuchla i wyglada jak dwie....
ale to pestka druga udziabala mnie w warge gorna...hi hi hi jestem nie do poznania no moze do wroclawia :-).....no dobra...sciagalam roj pszczol ktory umniescil sie na wysokosci okolo 4m, weszlam na drabine wysoko :multi: ,co w moim wieku i tluszczyku nie jest wcale latwe :lol:.....ale roj zdjelam....
a wieczorem rozmawiajac z mezem przed ulami odwrocilam sie do niego z pytaniem a wlasnie przelatywala pszczola ktora na mnie wleciala i dlugo sie nie namyslajac mnie dziabnela a to juz bylo troche niesmiesznie :angryy:, dobrze ze w rodzinie jest medyk....dostalam krople...hi hi hi
tak wygladaj babki na trzeci dzien po operacji plastycznej :evil_lol:....dzisiaj juz jest calkiem dobrze, gorna warga juz juz jest jak po botoksie i nie mam kurzych lapek :eviltong:....jutro juz bedzie ok.....a uli nie oddam bo miod jest slodki :-) a mam ich 5....
nastepna relacja jutro...

Posted

giselle4 napisał(a):
Wiesiu,jak chcesz byc ładna musisz ...cierpiec.
sorry
wracaj do zdrowia

no to juz nie chce byc piekniejsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiesio, podziwiam Twoje artystyczne zdjęcia Kredki w ruchu, widać na nich nieomal każdy ruch powietrza, są świetne:loveu: A Kredka też jest wdzięcznym modelem;)

Posted

[quote name='wieso']

i jeszcze jedno...:-)

dzisiaj mniej zdjec Kredki inni tez chcieli byc na zdjeciach, Hundis moja 14-letnia sunia bardzo lubi gdy kot Buri ja lize , on czysci jej uszka bardzo dokladnie :-), nigdy nie miala z nimi problemu....
Puppi jest radzej indywidualistka i spi sama albo gdy ja spie w lozku .-)....Kredka tez juz znalazla droge do lozka....w nocy kazda spi w swoim koszyku, bo dla na s ne byloby miejsca...:-)