wieso Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 zerduszko napisał(a):Gratulacje :) dziekuje zerduszko Quote
wieso Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 taka bylam zmeczona a teraz mi przeszlo, chyba dlatego ze zjadlam :p tak wiec napisze dzisiaj :) no, juz po..... o godz,8-ej rano wyjechalismy z domu, musimy jechac 20min. o godz 9-tej pisemny, jest 25 pytan i po cztery odpowiedzi, zdajemy :) potem wspolne sniadanie :) po sniadaniu na boisko , jestesmy z bordocolliejamnikiem Lucky druga para.... Lucky zaczyna, Kredka musi czekac w pozycji plac az on swoj egzamin skonczy, stoje do niej odwrocona tylem , 30krokow od niej i boje sie oddychac zeby nie pomyslala ze sie ruszam i moze wstac i do mnie podejsc.... a tu nagle dzieciol ten najwiekszy czarny stuka za naszymi glowami....(wszyscy sie odwracaja, skad to stukanie, boisko to polanka w lesie i to stukanie strasznie glosne ) swieci panscy Kredka wstaje, patrzy na mnie a ja to widze katem oka....nie ruszam sie jestem slupem soli :) uff kladzie sie spowrotem.... Lucky konczy, ma jak na razie dwa bledy....tam gdzie siad robi plac a gdzie plac robi siad...no coz.... ide po Kredke zapinam linke i zaczynamy.....wszystko dobrze tylko zamiast siad robi tez plac :(........potem wszystko juz dobrze... podchodzimy do sedziny...... wszystko bardzo dobrze tylko za ten plac dwoja :) dostala celujaco za tego dzieciola :) mimo ze wstala.... potem przerwa i nastepny egzamin w terenie zamknietym, czyli miescie.... a byla niedziela i do tego przepiekna pogoda, bylismy nad jeziorem, ludzi pelno, psow pelno nawet konie byly.... Kredka pierwsza_ przywiazana do stojaka na rowery, przy bistro ,duzo ludzi i jeszcze konie... musze wejsc do bistro a Kredka czeka, obok przechodza inne psy... dobrze, zdane idziemy gesiego obok biegacze.....tez zdane trzech pieciolatkow na rowerkach, jazda miedzy psami.......zdane dwoch na inwalidzkich motorkach......zdane wejscie w grupe ludzi,( 10 ludzi ) w srodek, siad, potem plac....rozmawiamy, smiejemy sie, zegnamy, kazdemu podaje reke,( Kredka caly czas lezy ) ostatnia, sedzina ktora mi gratuluje..... Hurra, zdalysmy :) bez smyczy Kredka szla lepiej niz na smyczy :) Lucky tez zdal :), zajelismy 2-gie miejsce na 6 par..... Quote
zerduszko Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Hohoho - ale ciekawy egzamin, taki życiowy :) A jakoś się taki egzamin nazywa? Quote
wieso Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Sylwia K napisał(a):no no gratulujemy!! dziekujemy,,,, Quote
wieso Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Mysza2 napisał(a):Gratulacje:):):) dziekujemy.... Quote
giselle4 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wieso napisał(a):dziekujemy.... Kredko gratuluje Ci takiej panci BRAWA:):) Quote
wieso Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 giselle4 napisał(a):Kredko gratuluje Ci takiej panci BRAWA:):) Gisellko dziekujemy serdecznie :) Quote
wieso Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 gdzies przeczytalam :evil_lol:, pies towarzyszacy :eviltong: zerduszko to chyba tak sie tlumaczy,,,,,Kredka jest teraz psem towarzyszacym :multi: Quote
zerduszko Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 U Was ten egzamin jest lepszy :) Fajnego masz psa towarzyszącego :loveu: Quote
wieso Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 zerduszko napisał(a):U Was ten egzamin jest lepszy :) Fajnego masz psa towarzyszącego :loveu: bo bez psa towarzyszacego nie mozna brac udzialu w zawodach agillity.....nie wiem czy kiedykolwiek bedziemy brali ale zawsze sie przyda :) Quote
wiska Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 mozna brac! :D ja nie mam ale chce zrobic z moimi psicami :) Gratulacje! Quote
wieso Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 dzisiaj odwiedzila nas Jenny i byla godzina treningowa, co widac na zdjeciach :) Quote
wieso Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 zerduszko napisał(a):Ale grzeczne psiska :) hi hi hi tylko na zdjeciach :) Quote
wieso Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 martaipieski napisał(a):to i my Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekujemy :) Quote
giselle4 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 cioteczko,nie tylko na fotkach sa zawsze grzeczn ehihihi:) Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 oj, jak dawno nie bylismy......zajelismy sie innymi pieskami i dla Kreci juz nie bylao czasu...... przesylamy wiec zdjecia z wczoraj.... trenujemy oprocz agillity, freesbie .....zdjecie nie najlepsze ale rzucac i jednoczesnie robic zdjecie nie jest tak latwo :) Quote
wieso Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 a tu Kredka z usmiechnietym ryjkiem :) wykapala sie w stawku ogrodkowym w ktory obecnie w swoja wlasnosc zabraly kijanki.....ogrom ich jest...i Kredka wyszla cala w tych malych stworkach....trzeba ja bylo wlozyc do wanienki i z nich ja oplukac :) Quote
andegawenka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Co jest z tym nadmiarem tych żyjatek....Na działce mam zatrzęsienie slimaków, kretów, komarów ,kleszczy i innych robali. Moja działka to jak stół szwedzki, dla mnie już nic nie zostaje do jedzenia:shake::p Quote
giselle4 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zapraszamy Kredke do Maciusia http://www.dogomania.pl/threads/206063-Macius-zgubiony-ukradziony-czy-wywalony-zbędny-kapeć-na-przystanku-w-Moscisku?p=16695023#post16695023 Quote
zerduszko Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Hohoho, szacun za samo rzucanie, a robienie zdjęć to już w ogóle mistrzostwo :) Quote
Recommended Posts