Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

u nas pogoda pod psem i w tym momencie jest juz obrazanie psa :mad:( kto taki zwrot wymyslil ? nie rozumiem ale jest ) pada deszcz ze sniegiem, koty leza na kaloryferach :p, Hundis wychodzi krociutko zalatwic swoje potrzeby:razz: tylko Kredka w pelni sil wogole nie uzalezniona od pogody :evil_lol: W tej chwili gamolimy wszyscy w lozku :eviltong: a mamy je duze na trzy koty, dwa psy i dwa ludziska.....wieje wiatr widac przez okno i chyba bedziemy tak gamolec :pprzez caly dzien, czego Wam tez zyczymy :lol:

Posted

no i nas zlapala grypa :( lezymy w lozku i psikamy....
a przy okazji majac wiecej czasu szperamy w zdjeciach z przeszlosci....:)

[IMG]http://img.secretpicdump.com/scaled_3681_2d4ac_po.jpg[/IMG]

[IMG]http://img.secretpicdump.com/scaled_3680_f3ccd_1.jpg[/IMG]

nasza mala puppi

na tej malej kanapce Hundis chciala koniecznie usiasc :)

Posted

ja juz biegam.... ale Kredka ma rane na lapce i utyka, przeciela sobie poduszeczke nie wiem kiedy i jak to robila,
dzisiaj posmarowalam lapke mascia, byla bardzo grzeczna.....bardzo lubi udawac " umarlego psa " kladzie sie na boku oczywiscie na komende i lezy tylko slepka jej caly czas biegaja czy widze jak pieknie to robi. :)
jest troche " niemrawa " nie taka jak zwykle ale podobno dzisiaj ( relacja TZ ) miala starcie z nieprzyjacolka, ktora ja znowu zza wegla napadla.....skonczylo sie wytarmoszeniem i rzuceniem nieprzyjaciolki na plecy.....niezbyt ostro :)
bo mala narobila strasznego wrzasku ze az sie Krecia przestraszyla....

Posted

[quote name='wiska']zycze kredce zdrowia!
dziekuje Wiska juz lepiej....
a od Tz dostala taka smieszna pileczke, mozna ja splaszczyc i wyglada jak dysk a po rzuceniu w powietrze robi sie pilka i ae nie calkiem :)

Posted

[quote name='wieso']ja juz biegam.... ale Kredka ma rane na lapce i utyka, przeciela sobie poduszeczke nie wiem kiedy i jak to robila,
dzisiaj posmarowalam lapke mascia, byla bardzo grzeczna.....bardzo lubi udawac " umarlego psa " kladzie sie na boku oczywiscie na komende i lezy tylko slepka jej caly czas biegaja czy widze jak pieknie to robi. :)
jest troche " niemrawa " nie taka jak zwykle ale podobno dzisiaj ( relacja TZ ) miala starcie z nieprzyjacolka, ktora ja znowu zza wegla napadla.....skonczylo sie wytarmoszeniem i rzuceniem nieprzyjaciolki na plecy.....niezbyt ostro :)
bo mala narobila strasznego wrzasku ze az sie Krecia przestraszyla....[/QUOTE]
pancia tego psiaka jest pewnie walnięta
to sie kiedys zle skonczy...
ale czy ona to rozumie?

Posted

a to jest to co nas zawsze zza wegla atakuje.....buzka jak laleczka, male to sliczne ale strasznie wredne do innych psow ( czytaj moich ) codziennie rano kupa na wjezdzie :(. dobrze ze mala to i koopy male mozna przezyc, gorzej jak by byla bernardynem to by na szakoopkala i nie mozna by drzwi otworzyc :).....
sasiadka pilnuje bo sie o nia boi ale ta zaraza zawsze gdzies sie schowa....szczekaczke ma wielka a zlodziei wposcila i ani slowkiem nie pisnela.....

Posted

wieso napisał(a):
W tej chwili gamolimy wszyscy w lozku (...) wieje wiatr widac przez okno i chyba bedziemy tak gamolec przez caly dzien (...)

wieso napisał(a):
no i nas zlapala grypa lezymy w lozku i psikamy....

Za dużo leżeliście, to Was grypa łatwo odnalazła :diabloti:

Zdrówka życzę, a "gamolenia" z wszystkimi futrami baaarrrrdzo zazdroszczę, hi hi.

Posted

To jest chyba pierwszy wątek psa, który nie potrzebuje pomocy, któremu nie trzeba zbierać kasy, suzkać domu czy zabrać na DT który... przeczytałam w całości:O
Zdjęcia niesamowite, masz świetne oko i pewnie niezły sprzęt. Kredka mnie powaliła, w kotach się zakochałam...A i pancio z księdzem gdzieś tam na zdjęciach był fajowy.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Kredka-mizianki!

Posted

Betbet napisał(a):
To jest chyba pierwszy wątek psa, który nie potrzebuje pomocy, któremu nie trzeba zbierać kasy, suzkać domu czy zabrać na DT który... przeczytałam w całości:O
Zdjęcia niesamowite, masz świetne oko i pewnie niezły sprzęt. Kredka mnie powaliła, w kotach się zakochałam...A i pancio z księdzem gdzieś tam na zdjęciach był fajowy.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Kredka-mizianki!

Witaj Betbet,
dziekujemy za odwiedziny :) i komplemenyty oraz za przebrniecie przez caly watek :)
przesylamy pozdrowienia