UBOCZE Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jesiennie, ale pięknie...:lol: Chciało by się popływać, jednak woda za płytka...:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ale ślicznie u was:) u nas szaruga niestety i dodatkowo u mnie w domu grypa żołądkowa. Quote
olalolaa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zapraszam do jamniczka .. http://www.dogomania.pl/threads/196870-Jamniczek-2-letni-opuścił-schronisko-i-szuka-ciepłego-domku-) Quote
wieso Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 u nas pogoda pod psem i w tym momencie jest juz obrazanie psa :mad:( kto taki zwrot wymyslil ? nie rozumiem ale jest ) pada deszcz ze sniegiem, koty leza na kaloryferach :p, Hundis wychodzi krociutko zalatwic swoje potrzeby:razz: tylko Kredka w pelni sil wogole nie uzalezniona od pogody :evil_lol: W tej chwili gamolimy wszyscy w lozku :eviltong: a mamy je duze na trzy koty, dwa psy i dwa ludziska.....wieje wiatr widac przez okno i chyba bedziemy tak gamolec :pprzez caly dzien, czego Wam tez zyczymy :lol: Quote
wieso Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 no i nas zlapala grypa :( lezymy w lozku i psikamy.... a przy okazji majac wiecej czasu szperamy w zdjeciach z przeszlosci....:) [IMG]http://img.secretpicdump.com/scaled_3681_2d4ac_po.jpg[/IMG] [IMG]http://img.secretpicdump.com/scaled_3680_f3ccd_1.jpg[/IMG] nasza mala puppi na tej malej kanapce Hundis chciala koniecznie usiasc :) Quote
wieso Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [IMG]http://img.secretpicdump.com/original_3683_28183_hund1.jpg[/IMG] i udalo sie :) Quote
giselle4 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 WIESIU,WRACAJ DO ZDROWIA I DO NAS ale masz cudnosci kotka i Kresdka tez sliczna panieneczka:) Quote
wieso Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ja juz biegam.... ale Kredka ma rane na lapce i utyka, przeciela sobie poduszeczke nie wiem kiedy i jak to robila, dzisiaj posmarowalam lapke mascia, byla bardzo grzeczna.....bardzo lubi udawac " umarlego psa " kladzie sie na boku oczywiscie na komende i lezy tylko slepka jej caly czas biegaja czy widze jak pieknie to robi. :) jest troche " niemrawa " nie taka jak zwykle ale podobno dzisiaj ( relacja TZ ) miala starcie z nieprzyjacolka, ktora ja znowu zza wegla napadla.....skonczylo sie wytarmoszeniem i rzuceniem nieprzyjaciolki na plecy.....niezbyt ostro :) bo mala narobila strasznego wrzasku ze az sie Krecia przestraszyla.... Quote
Sylwia K Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ale śliczne kociaki, mają bardzo nietypowy kolorek Quote
wieso Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='wiska']zycze kredce zdrowia! dziekuje Wiska juz lepiej.... a od Tz dostala taka smieszna pileczke, mozna ja splaszczyc i wyglada jak dysk a po rzuceniu w powietrze robi sie pilka i ae nie calkiem :) Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='wieso']ja juz biegam.... ale Kredka ma rane na lapce i utyka, przeciela sobie poduszeczke nie wiem kiedy i jak to robila, dzisiaj posmarowalam lapke mascia, byla bardzo grzeczna.....bardzo lubi udawac " umarlego psa " kladzie sie na boku oczywiscie na komende i lezy tylko slepka jej caly czas biegaja czy widze jak pieknie to robi. :) jest troche " niemrawa " nie taka jak zwykle ale podobno dzisiaj ( relacja TZ ) miala starcie z nieprzyjacolka, ktora ja znowu zza wegla napadla.....skonczylo sie wytarmoszeniem i rzuceniem nieprzyjaciolki na plecy.....niezbyt ostro :) bo mala narobila strasznego wrzasku ze az sie Krecia przestraszyla....[/QUOTE] pancia tego psiaka jest pewnie walnięta to sie kiedys zle skonczy... ale czy ona to rozumie? Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Kredka ,ale suuuper prezent;) http://www.dogomania.pl/threads/198059-Azar-2letni-wycofany-chlopak-wierzy-ze-Nowy-Rok-i-jemu-przyniesie-szczescie.?p=15910283#post15910283 zapraszam do odwiedzin Quote
wieso Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 a to jest to co nas zawsze zza wegla atakuje.....buzka jak laleczka, male to sliczne ale strasznie wredne do innych psow ( czytaj moich ) codziennie rano kupa na wjezdzie :(. dobrze ze mala to i koopy male mozna przezyc, gorzej jak by byla bernardynem to by na szakoopkala i nie mozna by drzwi otworzyc :)..... sasiadka pilnuje bo sie o nia boi ale ta zaraza zawsze gdzies sie schowa....szczekaczke ma wielka a zlodziei wposcila i ani slowkiem nie pisnela..... Quote
Sylwia K Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 hehe to widzę, ze tak jak my nie macie po sąsiedzku psich kumpli Quote
paniMysza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 piekne te twoje zwierzaki!:) a takie wrednego pana miałam do niedawna. kochany mój pan edik. Quote
Greven Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wieso napisał(a):W tej chwili gamolimy wszyscy w lozku (...) wieje wiatr widac przez okno i chyba bedziemy tak gamolec przez caly dzien (...) wieso napisał(a):no i nas zlapala grypa lezymy w lozku i psikamy.... Za dużo leżeliście, to Was grypa łatwo odnalazła :diabloti: Zdrówka życzę, a "gamolenia" z wszystkimi futrami baaarrrrdzo zazdroszczę, hi hi. Quote
wieso Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 otwieramy nasz teatrzyk :) Kredka pieknie prosi :) Quote
Betbet Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To jest chyba pierwszy wątek psa, który nie potrzebuje pomocy, któremu nie trzeba zbierać kasy, suzkać domu czy zabrać na DT który... przeczytałam w całości:O Zdjęcia niesamowite, masz świetne oko i pewnie niezły sprzęt. Kredka mnie powaliła, w kotach się zakochałam...A i pancio z księdzem gdzieś tam na zdjęciach był fajowy. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Kredka-mizianki! Quote
wieso Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Betbet napisał(a):To jest chyba pierwszy wątek psa, który nie potrzebuje pomocy, któremu nie trzeba zbierać kasy, suzkać domu czy zabrać na DT który... przeczytałam w całości:O Zdjęcia niesamowite, masz świetne oko i pewnie niezły sprzęt. Kredka mnie powaliła, w kotach się zakochałam...A i pancio z księdzem gdzieś tam na zdjęciach był fajowy. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Kredka-mizianki! Witaj Betbet, dziekujemy za odwiedziny :) i komplemenyty oraz za przebrniecie przez caly watek :) przesylamy pozdrowienia Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='wieso'] od nas wszystkich tez :) zyczymy wszystkiego najlepszego:) Quote
Sylwia K Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 wesołych, zdrowych, radosnych, ciepłych i rodzinnych świąt! Quote
Recommended Posts