malawaszka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 cudowne zdjęcia, cudowny wiatr w uszach i nawet ten piasek w oczach - też cudowny!!!! Quote
wieso Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 dzieki malawaszko za wstawienie zdjec...... Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 :loveu::loveu::loveu: jaki kubraczek:loveu: Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zdrowia przede wszystkim Wam życzę:loveu: Quote
wieso Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 dziekujemy za zyczenia noworoczne i odwzajemniamy..... a rok zaczal sie nieciekawo...otoz uzadlila mnie pszczola w reke, reka spuchla od nadgarstka do lokcia i piecze bo jest czerwona, biore leki, juz troche odpuchla.... a palec srodkowy jest niebieski......jednym slowem teczowo.... Quote
malawaszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 pszczoła w grudniu aaaaa :mdleje: ja jutro jadę na badania jak bardzo i na które błonkoskrzydłe jestem uczulona, bo że jestem to pewne :cry: Quote
wieso Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 co to sa błonkoskrzydłe ? pszczoly ,osy ? to juz w styczniu bylo, one juz rozrabiaja, jak sie ucho przylozy do ula to strasznie rozmawiaja :) pogoda jest raczej wiosenna i niedlugo beda orzechy laskowe kwitly wiec lataja.... Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Wiesi bardzo dziekuje za piekną karte z urlopu Dziekuje:) Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Wracaj ciocia bo smutno bez Ciebie:):):) Edited January 10, 2012 by giselle4 Quote
wieso Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 giselle4 napisał(a):Wiesi bardzo dziekuje za piekną karte z urlopu Dziekuje:) ciesze sie ze doszla :), ach jakos nie moge sie pozbierac, ciagle tak malo czasu,,,,,,,a pod koniec lutego mamy mala operacyjke korygujaca, nic strasznego...... dziekuje Giselle i postaram sie poprawic :) pozdrawiamy Quote
giselle4 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 wieso napisał(a):ciesze sie ze doszla :), ach jakos nie moge sie pozbierac, ciagle tak malo czasu,,,,,,,a pod koniec lutego mamy mala operacyjke korygujaca, nic strasznego...... dziekuje Giselle i postaram sie poprawic :) pozdrawiamy dbajcie o siebie moi kochani a operacyjka malutka ot,drobna korekta trzymam kciuki malutka Dobrze ze juz jestes:) Quote
wieso Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 andegawenka napisał(a)::smile:Co słychać? dziekujemy za zapytanie :) u nas nic nowego, siedzimy w domu bo zimno, dzisiaj o 9-tej rano bylo -15 stopni, co jak na tutaj jest b.duzo. sniegu nie ma i nie bylo..... Kredka jak zwykle pelna energii :) Hundis ma dobre i zle dni, je tylko wtedy gdy jest gotowane :) wiec chrupki mielimy i zalewamy rosolkiem.....za zimno dla niej, kilka dni temu spadla ze schodow schodzac na dol ale dzieki B nic sie nie stalo... a z TZ jedziemy 16-go do kliniki, ma b. wysokie cisnienie i bole glowy.....moze to te mrozy..... Quote
malawaszka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zdrówka dla TZ!!!!! i dla Hundisi też!!!! Quote
Sylwia K Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 http://img860.imageshack.us/i/dsc1685.jpg/ wow, ja tez tak chce! Quote
wieso Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) nie moge zadnych zdjec pokazac :( Edited February 9, 2012 by wieso Quote
wieso Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) ................................................... no nareszcie zanlazlam program malutka Kredka.....:) Edited February 9, 2012 by wieso Quote
wieso Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 takie wielkie cos swiecilo mi dzisiaj w lozko..... Quote
andegawenka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Mamy pełnię, mnie też spać przeszkadza... Mała Kredka cudna, dopiero teraz zobaczyłam fotkę Quote
wieso Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 andegawenka napisał(a):Mamy pełnię, mnie też spać przeszkadza... Mała Kredka cudna, dopiero teraz zobaczyłam fotkę witaj, tez sie meczylam, nawet spuszczenie zaluzji nie pomoglo, bo to swiecilo w kazda szparke.... Quote
Recommended Posts