Koperek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='GoskaGoska']ogloszen nigdy nie za wiele szczegolnie , gdy to jest pilne. dorobialam sunia drugiej gumtree wroclaw, kupiepsa.pl, wp.pl o, super! Dziękuję Goska!:loveu: [SIZE=2][SIZE=1]Tak, jak mówiłam- jak kto może to niech zrobi obydwu dziewczynom ogłoszenia na tych "do rejestracji"! Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dzis dalam sunia na gumtree krakow dla odmiany, i jak sprawdzilycie czy sĄ sunie? Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='GoskaGoska']Dzis dalam sunia na gumtree krakow dla odmiany, i jak sprawdzilycie czy sĄ sunie? To już Negri była w schronie... Boże, żeby były!:-( Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kudłata na 100% na 20 biega, 2 sukę widziałam 2 podobne... i nie wiem która to która :shake: Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 W każdym razie są- dzięki! Z lekka mi ulżyło, choć jakaś opcja z domkiem bardzo by się przydała. Nie wiem, jak długo jeszcze będą je trzymać...:shake: Bo niby po co? Quote
Slomka22 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 mail z prosba o ogloszenie poszly - Koperku teraz w razie czego bedziesz dogadywac sie odnosnie grubaski :cool3: bo poszlo bez nr schroniskowego - tylko nie wiem ktory nr tel. podadza bo najpierw wyslalam z 0603 616 546 a pozniej im podeslalam poprawke tylko nie wiem czy uwzglednia :roll: Ogi 5 lat, duży, ogarowaty, mocny pies. Będzie świetnym stróżem. Aktywny, pogodny i czujny. W stosunku do opiekuna oddany i przyjazny. Świetny towarzysz i obrońca! Jego nr 1266/07 Kontakt: 605095144 lub 071 / 362 56 74 Owczarek (suczka 2) Miła i symatyczna suczka w typie owczarka niemieckiego szuka domu na zawsze. Nie ma problemu żeby zamieszkała w domu, w którym są inne suki. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Kontakt: 605095144 Owczarek (suczka 1) 2067/08 Starsza, sympatyczna suczka w typie owczarka niemieckiego długowłosego czeka na swojego nowego właściciela w schronisku we Wrocławiu. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem i skupia swoją uwagę na wydawanych poleceniach. Nie nadaje się do domu gdzie są inne zwierzęta. Jej nr 2067/08 Kontakt: 605095144 Quote
Koperek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Slomka dziękuję! :) Najwyżej Negri będzie opowiadać na temat psów sobie nieznanych:eviltong::evil_lol: ...coś wymyśli:lol: Quote
Slomka22 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Przede wszystkim to niech opublikuja bo ostatnio mnie olali, ale ja uparta jestem :P i bede slac az sie poddadza i opublikuja wszystkie bidy ktore wysylam A co do nr to ja ostatnio chodze zakrecona (jak sloik na zime :cool3:) i dlatego to wszystko pomylilam. Quote
Koperek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Słuchajcie, normalnie jakiś zastój jest! Nikt kompletnie nie dzwonił do mnie przez ostatnie 2 tygodnie!:shake: Dzisiaj z tego letargu obudził mnie Pan, pytając o jakiegoś owczarka kaukaskiego. Na to ja mu Kacperka naszego opsiałam, co mi wyszło później, że Pan jednak po szczeniaczka przyjdzie;) Dobre i to- po co te maleńtasy mają tam zdychać... Dorobiłam dziewczynom: - schronisko24.pl - wroclaw.gumtree.pl ...ale co to da, jak ich nikt nie chce uratować!:placz::placz::placz: buuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz: Quote
GoskaGoska Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :angryy:cholera jasna co jest ze nikt psom nie chce pomoc Quote
Negri Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 u mnie też cisza............ a na allegro 40 wystawionych :shake: Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 MAKABRA! Dzisiaj się dowiedziałam, że jest jeszcze jedna owczarka na tym boksie staruszka!!!:placz: Niestety zdjęć nie mam, bo z budy nie wylazła (ponoć siedzi tam, odkąd przyszła), a nie miałam czasu, żeby ją wyciągać. Postaram się zrobić fotki jak najszybciej, bo wiadomo, że tylko po tym może ją ktoś zauważyć. O jejku, jejku, co tu robić???:-(:-(:-( Quote
Slomka22 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dlugowlosa ON jest w WW, nie wiem czy w GW bo nie bylo juz w sklepie Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Slomka22 napisał(a):Dlugowlosa ON jest w WW, nie wiem czy w GW bo nie bylo juz w sklepie Slomka dziękuję Ci bardzo- teraz każde ogłoszenie jest na wagę złota! Quote
Slomka22 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Koperek napisał(a):Slomka dziękuję Ci bardzo- teraz każde ogłoszenie jest na wagę złota! Bedziemy oglaszac az do bolu :cool3: Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Następne fotki BUNI, które już mi się nie zmieściły w pierwszym poście: Aż nóżki się bidulce wyginają od tej tuszy...:-( Co prawda wiek robi swoje, ale bez przesady. ...sterczące uszyska:loveu: Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Drapanko ŁAPULKI:loveu: ...się miziankowałyśmy troszkę... Quote
GoskaGoska Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 dziewczyny juz pare psow uspili :-( trzeba ratowac sunie Quote
Negri Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 był tel w sprawie suki nr 2, z gazety, jutro Pani ma się pojawić w schronie i ją oglądać, no zobaczymy:roll: ja w schronie będę więc jutro napisze co i jak Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Negri napisał(a):był tel w sprawie suki nr 2, z gazety, jutro Pani ma się pojawić w schronie i ją oglądać, no zobaczymy:roll: ja w schronie będę więc jutro napisze co i jak :crazyeye: No to na Twoje barki Negri składam być, czy nie być tej sunieczki!:diabloti: Kurczaki, żebym wczoraj wiedziała, że ktoś ją będzie oglądał to bym wyszczotkowała pannicę... TRZYMAĆ KCIUKASY CIOTECZKI!!!!! Ojejku, jejku... Quote
Slomka22 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jejku jakbym chciala zeby jej to ogloszenie pomoglo. Trzymam kciuki mocno zacisniete. Negri a z GW czy z WW - bo w WW jest Koperkowy nr. A jak jest Twoj to pewnie w GW bo oni nigdy nie czytaja moich kolejnych maili (tak tez bylo z ogloszeniami mojej zguby) Quote
Koperek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Slomeczko droga- dzwonił wczoraj jeden Pan z ogłoszenia w Wyborczej lub z Wieczoru Wrocławia (coś tak poplątał, że nie zajarzyłam, z której gazety dokładnie:oops:) i pytał o tą długowłosą. Niestety ma w domu inne zwierzęta i razem doszliśmy do wniosku, że jednak nie ma co próbować, bo może być nieciekawie. O innej nie chciał słyszeć, bo ta mu się spodobała:-( Quote
Slomka22 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Koperku jak dzwonil do Ciebie to chyba z WW- ale niewazne wazne ze dzwonil Moze jeszcze ktos zadzwoni - do 3 razy sztuka A o reszte dzwonili czy bezduszne stworzenia po tym swiecie chodza? A moze Misia Magyi by mu przypadla do gustu... moze by sprobowac go przekonac :P I moze by ktoras tu wrzucic http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukam-duzej-suni-do-domku-jednorodzinnego-130217/ http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-suczki-w-typie-owczarka-125985/ http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwana-sunia-wilkowata-biala-czarna-mloda-dolnoslaskie-130252/ albo inna psice lub psa? Quote
GoskaGoska Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No i nikt sunie nie wziął :shake: oj biedactwa Quote
giselle4 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ...Gosia ,nie mozna im zdjąć tych krowich kolczatek?:-( to cięzkie i jak w tym spac? Ja sciągam wszystkim albo jak małe kolce to przekładam do góry:crazyeye: Gosia,na dzień dzisiejszy to ja bankrut ale pomysle ...naprawde pomysle . Teraz Dago to priorytet. Sorry offik,moze znasz kogos podrózującego na trasie Wroclaw-Krakow?:crazyeye: Quote
Recommended Posts