Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoskaGoska']ogloszen nigdy nie za wiele szczegolnie , gdy to jest pilne.
dorobialam sunia drugiej gumtree wroclaw, kupiepsa.pl, wp.pl
o, super! Dziękuję Goska!:loveu:

[SIZE=2][SIZE=1]Tak, jak mówiłam- jak kto może to niech zrobi obydwu dziewczynom ogłoszenia na tych "do rejestracji"!

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']Dzis dalam sunia na gumtree krakow dla odmiany, i jak sprawdzilycie czy sĄ sunie?
To już Negri była w schronie... Boże, żeby były!:-(

Posted

W każdym razie są- dzięki! Z lekka mi ulżyło, choć jakaś opcja z domkiem bardzo by się przydała. Nie wiem, jak długo jeszcze będą je trzymać...:shake: Bo niby po co?

Posted

mail z prosba o ogloszenie poszly - Koperku teraz w razie czego bedziesz dogadywac sie odnosnie grubaski :cool3: bo poszlo bez nr schroniskowego - tylko nie wiem ktory nr tel. podadza bo najpierw wyslalam z 0603 616 546 a pozniej im podeslalam poprawke tylko nie wiem czy uwzglednia :roll:

Ogi

5 lat, duży, ogarowaty, mocny pies. Będzie świetnym stróżem. Aktywny, pogodny i czujny. W stosunku do opiekuna oddany i przyjazny. Świetny towarzysz i obrońca! Jego nr 1266/07 Kontakt: 605095144 lub 071 / 362 56 74

Owczarek (suczka 2)

Miła i symatyczna suczka w typie owczarka niemieckiego szuka domu na zawsze. Nie ma problemu żeby zamieszkała w domu, w którym są inne suki. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Kontakt: 605095144

Owczarek (suczka 1)
2067/08

Starsza, sympatyczna suczka w typie owczarka niemieckiego długowłosego czeka na swojego nowego właściciela w schronisku we Wrocławiu. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem i skupia swoją uwagę na wydawanych poleceniach. Nie nadaje się do domu gdzie są inne zwierzęta. Jej nr 2067/08 Kontakt: 605095144

Posted

Przede wszystkim to niech opublikuja bo ostatnio mnie olali, ale ja uparta jestem :P i bede slac az sie poddadza i opublikuja wszystkie bidy ktore wysylam
A co do nr to ja ostatnio chodze zakrecona (jak sloik na zime :cool3:) i dlatego to wszystko pomylilam.

Posted

Słuchajcie, normalnie jakiś zastój jest! Nikt kompletnie nie dzwonił do mnie przez ostatnie 2 tygodnie!:shake: Dzisiaj z tego letargu obudził mnie Pan, pytając o jakiegoś owczarka kaukaskiego. Na to ja mu Kacperka naszego opsiałam, co mi wyszło później, że Pan jednak po szczeniaczka przyjdzie;) Dobre i to- po co te maleńtasy mają tam zdychać...

Dorobiłam dziewczynom:
- schronisko24.pl
- wroclaw.gumtree.pl

...ale co to da, jak ich nikt nie chce uratować!:placz::placz::placz: buuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz::placz:

Posted

MAKABRA! Dzisiaj się dowiedziałam, że jest jeszcze jedna owczarka na tym boksie staruszka!!!:placz: Niestety zdjęć nie mam, bo z budy nie wylazła (ponoć siedzi tam, odkąd przyszła), a nie miałam czasu, żeby ją wyciągać.

Postaram się zrobić fotki jak najszybciej, bo wiadomo, że tylko po tym może ją ktoś zauważyć.

O jejku, jejku, co tu robić???:-(:-(:-(

Posted

Slomka22 napisał(a):
Dlugowlosa ON jest w WW, nie wiem czy w GW bo nie bylo juz w sklepie

Slomka dziękuję Ci bardzo- teraz każde ogłoszenie jest na wagę złota!

Posted

Następne fotki BUNI, które już mi się nie zmieściły w pierwszym poście:

Aż nóżki się bidulce wyginają od tej tuszy...:-( Co prawda wiek robi swoje, ale bez przesady.

...sterczące uszyska:loveu:

Posted

był tel w sprawie suki nr 2, z gazety, jutro Pani ma się pojawić w schronie i ją oglądać, no zobaczymy:roll: ja w schronie będę więc jutro napisze co i jak

Posted

Negri napisał(a):
był tel w sprawie suki nr 2, z gazety, jutro Pani ma się pojawić w schronie i ją oglądać, no zobaczymy:roll: ja w schronie będę więc jutro napisze co i jak

:crazyeye: No to na Twoje barki Negri składam być, czy nie być tej sunieczki!:diabloti:

Kurczaki, żebym wczoraj wiedziała, że ktoś ją będzie oglądał to bym wyszczotkowała pannicę... TRZYMAĆ KCIUKASY CIOTECZKI!!!!! Ojejku, jejku...

Posted

Jejku jakbym chciala zeby jej to ogloszenie pomoglo.

Trzymam kciuki mocno zacisniete.
Negri a z GW czy z WW - bo w WW jest Koperkowy nr. A jak jest Twoj to pewnie w GW bo oni nigdy nie czytaja moich kolejnych maili (tak tez bylo z ogloszeniami mojej zguby)

Posted

Slomeczko droga- dzwonił wczoraj jeden Pan z ogłoszenia w Wyborczej lub z Wieczoru Wrocławia (coś tak poplątał, że nie zajarzyłam, z której gazety dokładnie:oops:) i pytał o tą długowłosą.

Niestety ma w domu inne zwierzęta i razem doszliśmy do wniosku, że jednak nie ma co próbować, bo może być nieciekawie. O innej nie chciał słyszeć, bo ta mu się spodobała:-(

Posted

Koperku jak dzwonil do Ciebie to chyba z WW- ale niewazne wazne ze dzwonil
Moze jeszcze ktos zadzwoni - do 3 razy sztuka
A o reszte dzwonili czy bezduszne stworzenia po tym swiecie chodza?

A moze Misia Magyi by mu przypadla do gustu... moze by sprobowac go przekonac :P

I moze by ktoras tu wrzucic http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukam-duzej-suni-do-domku-jednorodzinnego-130217/
http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-suczki-w-typie-owczarka-125985/
http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwana-sunia-wilkowata-biala-czarna-mloda-dolnoslaskie-130252/
albo inna psice lub psa?

Posted

...Gosia ,nie mozna im zdjąć tych krowich kolczatek?:-(
to cięzkie i jak w tym spac?
Ja sciągam wszystkim albo jak małe kolce to przekładam do góry:crazyeye:

Gosia,na dzień dzisiejszy to ja bankrut
ale pomysle ...naprawde pomysle .
Teraz Dago to priorytet.

Sorry offik,moze znasz kogos podrózującego na trasie Wroclaw-Krakow?:crazyeye: