PIKA Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Ja cem doga :bigcry: :puppydog: Czyżbyś planowała mały kidnapping? 8) kiedyś na pewno 8) Quote
KORONA Posted October 23, 2004 Author Posted October 23, 2004 Postaram się dziś wieczorkiem zrobić zdjątka, przyjdzie do mnie przyjaciółka z aparatem. Tzn z nowym telefonem który ma aparat. Myślę ze fotki i tak wyjdą lepsze niż z mojej cyfrówki. Żałuje że nie umiem robić takich ładnych rzeczy jak Evelina :-? Też tak kcem, tylko nie wiem jak... :( Przydałoby mi się to do obrobienia zdjątka które chciałam umieśćić jako reklamę w książce o dogach. No ale guzik z tego, nie umiem... Więc dałam zwykłe zdjęcie z dopiskiem... A maluchy są świetne, w dalszym ciągu jednookie :) Są coraz silniejsze. Dziś kiedy Didi podstawiała sie do karmienia, w ramach wyścigów do cyca zaczęły juz pewnie stawać na 4 łapkach :) Quote
Ewa_ Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Hej hej Podziwiam małe dożki i gratuluję. Pogłaskania ode mnie, mojej psicy i od mojej Babci (o ktorej pisalam w innym wątku), ktora jest wielką miłośniczka dogow niemieckich! Maluchy są śliczne Pozdrawiam Ewa Quote
nice_girl Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Korona, Zadnych zdjęć nie dajesz, żadnych relacji- ładnie to tak? :wink: Quote
aga 2 Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Justynka, dajże Monice odpocząć :wink: Pewnie łapie każdą wolną chwilę :evilbat: Ale jakieś nowe zdjęcia to ja też bym chciała zobaczyć, ino migiem 8) Quote
nice_girl Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Aguś, Ale ja się wręcz zakochałam w tych małych źrebiątkach, wiec sama rozumiesz :wink: Quote
Olcia P. Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 CUUDOFFFFNE :angel: :angel: :angel: ZEBY ROSLY SILNE I ZDOROWE, BO CHYBA PIEKNIEJSZE JUZ NIE MOGA BYC !!!!! Quote
sabina Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 No to czekamy na dalsze zdjecia jednookich klusek - pampuchy rosnace jak na drozdzach. Ach, Armani tez byl kiedys taki maly ???!! Quote
anetta Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Ło rany, dawno mnie tu nie bylo i prosze jakie zmiany :D Jak urosly :lol: :lol: A gdzie te nowe zdjecia? 8) Sliczne male dozynki, przepiekne :lilangel: :iloveyou: Quote
mrowka Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Wladnie, wlasnie.. My tu czekamy na nowe zdjecia malutkich Diduleczek :angel: :angel: Zaniedbujesz nas Korona :nono: Jedynie co Cie moze usprawiedliwic to to, ze Didulki nie daja Ci spokoju 8) :wink: Quote
malawaszka Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 kurna przez te remonty nie ma powiadomień i nie ma nowych wieści o dożynkach :roll: KORONAAAAAA nie obijać się tam - fotki pstrykać :wink: :lol: Quote
KORONA Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 Już nadrabiam zaległości!! Maluchy rosną jak na drożdzach, wszystko juz widzą i słyszą. Więc jeśli chce sie mieć chwile spokoju trzeba sie skradać na palcach :roll: Są przekochane, z resztą sami zobaczcie... Ps. Teraz mam tylko fotki żółtych, bo własnie padły mi baterie w cyfrówce :( Chłopiec ma na imie HIDALGO... :baby: A to mała żólta gwiazdka, jeszcze bezimienna :) :baby: Aaaa i mają już ząbki, czuje to regularnie na własnej skórze :roll: Quote
mrowka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 :angel: :angel: Sa! Sa! Wreszcie sa Diduleczki!! :angel: :angel: Jakie one CUDNE!! Ja chce jednegoo!! Korona mowilam Ci ze masz zakaz wklejania takich zdjec! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :angel: :angel: :angel: Wysciskaj je!! Pozdrawiam Quote
Agga Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Ooooooooooo ale one duze :o Są przepiękne... :D Quote
KORONA Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 Trudno Wam dogodzić :wink: Najpierw, ze małe. Teraz że duże :lol: W środe małe dogi kończą 3 tygodnie :baby: Quote
PIKA Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 O rany :angel: :angel: :angel: i znowu te wystające języczki :iloveyou: Ja cem doga :puppydog: Quote
jovka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 KORONA, (tylko się nie śmiej... :oops: :oops: :oops: ) No więc... khm... mogę do Ciebie kiedyś niedlugo przyjść? :oops: Nigdy w życiu się tak nie wpraszałam... ale baaaardzo chciałabym zobaczyć dożątka :oops: W ramach usprawiedliwienia mogłabym porobić maluchom zdjęcia i cyfrą i lustrzanką! Może się jakieś nadadzą. Co Ty na to? :oops: Chyba się wczołgam pod dywanik... ale nie mam Quote
KORONA Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 jovka @ Pewnie że mozesz, powiem więcej!! to nawet wskazane. Trzeba przeciez małe dogi socjalizować i wygłaskiwać :) Dajmy im tylko jeszcze troszkę czasu, a od przyszłego tygodnia ZAPRASZAMY!! Ciocia Pika, ja Ciebie to będę musiała ze dwa razy przeszukać przed wyjściem. Czy małego doga pod kurtką nie wynosisz :lol: Quote
Agga Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Trudno Wam dogodzić :wink: Najpierw, ze małe. Teraz że duże :lol: No wiesz teraz jestesmy pod wrażeniem, ze one tak szybko rosna... KORONA hmmmm nie mieszkam w Wa-wie...więc masz bojowe zadanie...Masz kazdego maluszka wymiziac za uszkami i gdzie tylko chcesz od ciotki Aggi... :D Quote
malawaszka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 :loveu: :iloveyou: :BIG: booooooskieeeeeeeee :angel: Quote
PIKA Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Ciocia Pika, ja Ciebie to będę musiała ze dwa razy przeszukać przed wyjściem. Czy małego doga pod kurtką nie wynosisz :lol: ale kieszeni nie sprawdzisz? :evilbat: Quote
arima Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Ło matko,jakie cuda!!!!!!!!! Jak Ty korona przeżyjesz ich emigracje do nowego domu? Masz faworyta? :D :D Quote
PALATINA Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Rosna niesamowicie! Chwile wystarczy tu nie zagladać i juz ich pooznac nie mozna! Powoli zaczynaja przypominać prawdziwe dogi, a nie mopsopodobne kluszeczki! :lol: Quote
KORONA Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Ło matko,jakie cuda!!!!!!!!!Jak Ty korona przeżyjesz ich emigracje do nowego domu? Masz faworyta? :D :D Nie wiem :( To będzie strrraszne bo kocham je bardzo :) Moją ulubienicą od początku jest żółta dziewczynka, śliczna panienka... Palatina, za te mopsopodobne kluseczki to one siem normalnie wezmą i obrażą... Quote
Recommended Posts