Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się dziś wieczorkiem zrobić zdjątka, przyjdzie do mnie przyjaciółka z aparatem. Tzn z nowym telefonem który ma aparat. Myślę ze fotki i tak wyjdą lepsze niż z mojej cyfrówki.

Żałuje że nie umiem robić takich ładnych rzeczy jak Evelina :-? Też tak kcem, tylko nie wiem jak... :(

Przydałoby mi się to do obrobienia zdjątka które chciałam umieśćić jako reklamę w książce o dogach. No ale guzik z tego, nie umiem... Więc dałam zwykłe zdjęcie z dopiskiem...

A maluchy są świetne, w dalszym ciągu jednookie :) Są coraz silniejsze. Dziś kiedy Didi podstawiała sie do karmienia, w ramach wyścigów do cyca zaczęły juz pewnie stawać na 4 łapkach :)

Posted

Hej hej

Podziwiam małe dożki i gratuluję.

Pogłaskania ode mnie, mojej psicy i od mojej Babci (o ktorej pisalam w innym wątku), ktora jest wielką miłośniczka dogow niemieckich!

Maluchy są śliczne

Pozdrawiam

Ewa

Posted

Justynka, dajże Monice odpocząć :wink:

Pewnie łapie każdą wolną chwilę :evilbat:

Ale jakieś nowe zdjęcia to ja też bym chciała zobaczyć, ino migiem 8)

Posted

Ło rany, dawno mnie tu nie bylo i prosze jakie zmiany :D Jak urosly :lol: :lol:

A gdzie te nowe zdjecia? 8)

Sliczne male dozynki, przepiekne :lilangel: :iloveyou:

Posted

Wladnie, wlasnie.. My tu czekamy na nowe zdjecia malutkich Diduleczek :angel: :angel: Zaniedbujesz nas Korona :nono: Jedynie co Cie moze usprawiedliwic to to, ze Didulki nie daja Ci spokoju 8) :wink:

Posted

Już nadrabiam zaległości!!

Maluchy rosną jak na drożdzach, wszystko juz widzą i słyszą. Więc jeśli chce sie mieć chwile spokoju trzeba sie skradać na palcach :roll: Są przekochane, z resztą sami zobaczcie...

Ps. Teraz mam tylko fotki żółtych, bo własnie padły mi baterie w cyfrówce :(

Chłopiec ma na imie HIDALGO... :baby:

f66b0758.jpg

f66b0708.jpg

f66b073b.jpg

A to mała żólta gwiazdka, jeszcze bezimienna :) :baby:

f66b074a.jpg

f66b071d.jpg

f66b072f.jpg

f66b0708.jpg

f66b06e4.jpg

Aaaa i mają już ząbki, czuje to regularnie na własnej skórze :roll:

Posted

:angel: :angel: Sa! Sa! Wreszcie sa Diduleczki!! :angel: :angel: Jakie one CUDNE!! Ja chce jednegoo!! Korona mowilam Ci ze masz zakaz wklejania takich zdjec! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :angel: :angel: :angel:

Wysciskaj je!!

Pozdrawiam

Posted

KORONA,

(tylko się nie śmiej... :oops: :oops: :oops: )

No więc... khm... mogę do Ciebie kiedyś niedlugo przyjść? :oops: Nigdy w życiu się tak nie wpraszałam... ale baaaardzo chciałabym zobaczyć dożątka :oops: W ramach usprawiedliwienia mogłabym porobić maluchom zdjęcia i cyfrą i lustrzanką! Może się jakieś nadadzą.

Co Ty na to? :oops:

Chyba się wczołgam pod dywanik... ale nie mam

Posted

jovka @

Pewnie że mozesz, powiem więcej!! to nawet wskazane. Trzeba przeciez małe dogi socjalizować i wygłaskiwać :) Dajmy im tylko jeszcze troszkę czasu, a od przyszłego tygodnia ZAPRASZAMY!!

Ciocia Pika, ja Ciebie to będę musiała ze dwa razy przeszukać przed wyjściem. Czy małego doga pod kurtką nie wynosisz :lol:

Posted
Trudno Wam dogodzić :wink: Najpierw, ze małe. Teraz że duże :lol:

No wiesz teraz jestesmy pod wrażeniem, ze one tak szybko rosna...

KORONA hmmmm nie mieszkam w Wa-wie...więc masz bojowe zadanie...Masz kazdego maluszka wymiziac za uszkami i gdzie tylko chcesz od ciotki Aggi... :D

Posted
Ciocia Pika, ja Ciebie to będę musiała ze dwa razy przeszukać przed wyjściem. Czy małego doga pod kurtką nie wynosisz :lol:

ale kieszeni nie sprawdzisz? :evilbat:

Posted
Ło matko,jakie cuda!!!!!!!!!

Jak Ty korona przeżyjesz ich emigracje do nowego domu?

Masz faworyta? :D :D

Nie wiem :( To będzie strrraszne bo kocham je bardzo :)

Moją ulubienicą od początku jest żółta dziewczynka, śliczna panienka...

Palatina, za te mopsopodobne kluseczki to one siem normalnie wezmą i obrażą...