KORONA Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 CAŁA Korona bardzo dziekuję :lol: Kurcze, a gdzie się podziały miłośniczki pręgusów? Przeciez pasiastym jest smutno kiedy wszyscy chcą wziąć żółtą :-? Tak je obserwuje i fascynuje mnie ich wola życia, to niesamowite. Te małe stworki maja dopiero 5 dni, a zachowują sie jakby już Wszystko widziały. Dokładnie wiedzą gdzie mają szukać cyca. A ja jestem jednoznacznie kojarzona z jedzeniem :D Kiedy tylko do nich podchodzę od razu wiedzą, ze będzie żarełko, przenoszenie do mamy i przystawianie do odpowiedniego cyca :) Quote
malawaszka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 a jaki masz system przystawiania do cyca :lol: najmnijeszy do największego cyca idzie? :wink: Quote
KORONA Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 Przede wszystkim chodzi o to, zeby mlesio się nie zastało. Didi ma ogromne ilości mleka, a szczeniątek tylko 4 więc musze uważać zeby nie dopuścić do stanu zapalnego. Czyli dostawiać szczeniątka najpierw do najbardziej nabrzmiałych sutków, a potem zmiana na pozostałe... No i oczywiście pilnowanie, zeby nie było żadnych przepychanek i żeby wszystkie się porządnie najadły... :eating: Quote
malawaszka Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 ano tak - jak czytałam o tym dostawianiu do cyca to wyobraziłam sobie z 9 szczeniorków :oops: i se zapomniałam, że są tylko 4 :lol: nooo to dlatego maluchy takie pękate brzuszki mają :angel: Quote
Ruffikuss Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Ja dopiero teraz, ale zaje.... znaczy ogromniaste buziaki i gratulacje, dla mamy babci no i maluchów :) Moge wyłać Miye do pomocy, własnie walczymy z urojoną ciążą .... Quote
malawaszka Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 hahaha to i dodatkowe mleko będzie :lol: szkoda tylko, że DIDI ma tylko 4 szczeniorki i duuużo mleka :D Quote
PALATINA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Kurcze! a ja dopiero teraz w necie siedzę! Osatnim razem, jak tu byłam, to wszyscy czekali na poród, a teraz maluszki już dawno na świecie! Spóźnione gratulacje dla Mamy i Babci!!! :lol: Zdjątka sliczne -nigdy w zyciu nie widziałam takich malutkich dogów! :wink: KORONA -ucałuj je ode mnie, od moich 2 ponek i od 5 szczurków = Czyli masz dużo pretekstów, żeby je ucałować! Muszą być urocze! :lol: Ja też chcę małe dogi lub małe cokolwiek! Quote
Miga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Hejo! Monia jak mnie pytałaś czy widziałam fotki z niedzieli to jednak nie widziałam, i dalej nie widzę :cry: Czy tylko mnie się nie wyświetlają. Wszyscy chwalą brzusie i mordki, a ja się czuję jakbym miała klpaki na oczach i słuchała relacji z igrzysk w pływaniu ;). Chcem widzieć smerfy, już! ;) Quote
LAZY Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Hejo!Monia jak mnie pytałaś czy widziałam fotki z niedzieli to jednak nie widziałam, i dalej nie widzę :cry: Czy tylko mnie się nie wyświetlają. Wszyscy chwalą brzusie i mordki, a ja się czuję jakbym miała klpaki na oczach i słuchała relacji z igrzysk w pływaniu ;). Chcem widzieć smerfy, już! ;) Wyslalam Ci zdjatka na maila..mam nadzieje, ze ten z podpisu jest aktualny...i xze zdjatka dojda... :P Quote
KORONA Posted October 20, 2004 Author Posted October 20, 2004 To ja nie wiem dlaczego Ty ich nie widziesz, kiedy ja widzie :niewiem: Didu w dalszym ciągu na brak mleka nie narzeka, więc matek zastępczych Nam nie trzeba :) Dożyca mojej przyjaciółki własnie ma ciąże urojoną i chyba już zbiera sie do porodu, odmawia jedzenia i opuściła nawet temperaturę :o A ja sie pochwale... Może nie tyle siebie, co małe dogi :D Dziś małe srajtki kończa tydzień :D Ale to nie wszystko!! Wczoraj żółta suczka otworzyła 1 oczko :D ( w 6tym dniu!!!!) dziś reszta zaczeła otwierać również po 1 oczku :lol: Quote
nice_girl Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Ojej, jakie te źrebaczki są słodziutkie :iloveyou: Monia, Wycałuj je wszystkie ode mnie i od lisicy. :D Trochę tych buziaków już się nazbierało :D Proszę o kolejną porcję zdjęć 8) Quote
KORONA Posted October 20, 2004 Author Posted October 20, 2004 Dzięki LAZY :buzi: Ja juz ostatnio nic nie robie tylko je całuje :) One juz mnie chyba mają dość :-? Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Ja juz ostatnio nic nie robie tylko je całuje :) One juz mnie chyba mają dość :-? to już wiemy, czemu tak szybko oczka otworzyły :lol: Musiały luknąć kto je tak ciagle obfaflunia :wink: To i w moim imieniu tez je obcałuj to może drugim okiem łypną :D Quote
LAZY Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Zawsze sluze pomoca... :wink: Ale...nie ma nic za darmo... :evilbat: Czekam na kolejna porcje foteczek...Dino jak nadal nie bedziesz nic widizec to pisz to podesle znowu na maila... Buzka dla wszystkich "jednookich" maluszków... :lol: Quote
Olund Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Ja juz ostatnio nic nie robie tylko je całuje :) One juz mnie chyba mają dość :-? Korono takiej kofanej mateczki -opiekunki nie mozna miec dośc :)) Dozki są cudne.A ja juz świruje na maxa za swoim malenstwem, do którego jeszcze taaaaaak daaaleko :( Pozdrowienia for all Quote
Evelina Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Przyznam szczerze, ze po raz pierwszy mam okazje sledzic jak rosna male dozki :D Podobnie jak inni nie sadzilam, ze rodza sie takie male :o , sa przeurocze :angel: KORONA, patrzac na zdjecia nie moglam sie powstrzymac, zeby niektorych nie poprawic co nieco :oops: i jeszcze bardziej podreslic urode "kluchow-maluchow" :wink: Pozdrawiam cala powiekszona rodzinke :D Quote
KORONA Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 Ojej!!!! Kolory!! Kolory widze!! :) Dzięki Evelina... Zupełnie inaczej się na nie patrzy... :) Quote
malawaszka Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 WOW Evelina super :angel: dokonałaś cudu :wink: Quote
Evelina Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Dziekuje za docenienie moich skromnych zaslug :roll: :wink: Quote
nice_girl Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Dziekuje za docenienie moich skromnych zaslug :roll: :wink: Oj nie bądź taka skromna :wink: Teraz mała dożątka wyglądają naprawde cudownie :D Monia, co słychać u maluchów? :wink: Quote
argo Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Dziekuje za docenienie moich skromnych zaslug :roll: :wink: :D :kciuki: 'Diabeł tkwi w szczegółach' :roll: :D :hmmmm: :wink: Jak nazywa sie 'diabeł' pci żeńskiej ? :roll: ... 'Samanta' ? :roll: :wink: :D Korona Nie mogę się wprost napatrzeć na maluchy :D :bigok: :P Quote
aga 2 Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Aaaaa, jakie cudne male dogi :D Przeurocze :angel: :angel: :angel: Quote
PIKA Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Ja mdleje na sam widok tych wysunietych języczków :iloveyou: Ja cem doga :bigcry: :puppydog: Quote
nice_girl Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Ja mdleje na sam widok tych wysunietych języczków :iloveyou: Każdy tak ma :angel: Ja cem doga :bigcry: :puppydog: Czyżbyś planowała mały kidnapping? 8) Monia, Ładnie to tak?Żadnych zdjnowych zdjęć nie wstawiasz. :( Quote
Recommended Posts