Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CAŁA Korona bardzo dziekuję :lol:

Kurcze, a gdzie się podziały miłośniczki pręgusów? Przeciez pasiastym jest smutno kiedy wszyscy chcą wziąć żółtą :-?

Tak je obserwuje i fascynuje mnie ich wola życia, to niesamowite. Te małe stworki maja dopiero 5 dni, a zachowują sie jakby już Wszystko widziały. Dokładnie wiedzą gdzie mają szukać cyca. A ja jestem jednoznacznie kojarzona z jedzeniem :D Kiedy tylko do nich podchodzę od razu wiedzą, ze będzie żarełko, przenoszenie do mamy i przystawianie do odpowiedniego cyca :)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przede wszystkim chodzi o to, zeby mlesio się nie zastało. Didi ma ogromne ilości mleka, a szczeniątek tylko 4 więc musze uważać zeby nie dopuścić do stanu zapalnego. Czyli dostawiać szczeniątka najpierw do najbardziej nabrzmiałych sutków, a potem zmiana na pozostałe...

No i oczywiście pilnowanie, zeby nie było żadnych przepychanek i żeby wszystkie się porządnie najadły... :eating:

Posted

ano tak - jak czytałam o tym dostawianiu do cyca to wyobraziłam sobie z 9 szczeniorków :oops: i se zapomniałam, że są tylko 4 :lol:

nooo to dlatego maluchy takie pękate brzuszki mają :angel:

Posted

Kurcze!

a ja dopiero teraz w necie siedzę!

Osatnim razem, jak tu byłam, to wszyscy czekali na poród, a teraz maluszki już dawno na świecie!

Spóźnione gratulacje dla Mamy i Babci!!! :lol:

Zdjątka sliczne -nigdy w zyciu nie widziałam takich malutkich dogów! :wink:

KORONA -ucałuj je ode mnie, od moich 2 ponek i od 5 szczurków = Czyli masz dużo pretekstów, żeby je ucałować!

Muszą być urocze! :lol:

Ja też chcę małe dogi lub małe cokolwiek!

Posted

Hejo!

Monia jak mnie pytałaś czy widziałam fotki z niedzieli to jednak nie widziałam, i dalej nie widzę :cry: Czy tylko mnie się nie wyświetlają. Wszyscy chwalą brzusie i mordki, a ja się czuję jakbym miała klpaki na oczach i słuchała relacji z igrzysk w pływaniu ;).

Chcem widzieć smerfy, już! ;)

Posted
Hejo!

Monia jak mnie pytałaś czy widziałam fotki z niedzieli to jednak nie widziałam, i dalej nie widzę :cry: Czy tylko mnie się nie wyświetlają. Wszyscy chwalą brzusie i mordki, a ja się czuję jakbym miała klpaki na oczach i słuchała relacji z igrzysk w pływaniu ;).

Chcem widzieć smerfy, już! ;)

Wyslalam Ci zdjatka na maila..mam nadzieje, ze ten z podpisu jest aktualny...i xze zdjatka dojda... :P

Posted

To ja nie wiem dlaczego Ty ich nie widziesz, kiedy ja widzie :niewiem:

Didu w dalszym ciągu na brak mleka nie narzeka, więc matek zastępczych Nam nie trzeba :) Dożyca mojej przyjaciółki własnie ma ciąże urojoną i chyba już zbiera sie do porodu, odmawia jedzenia i opuściła nawet temperaturę :o

A ja sie pochwale... Może nie tyle siebie, co małe dogi :D

Dziś małe srajtki kończa tydzień :D Ale to nie wszystko!! Wczoraj żółta suczka otworzyła 1 oczko :D ( w 6tym dniu!!!!) dziś reszta zaczeła otwierać również po 1 oczku :lol:

Posted

Ojej, jakie te źrebaczki są słodziutkie :iloveyou:

Monia, Wycałuj je wszystkie ode mnie i od lisicy. :D Trochę tych buziaków już się nazbierało :D Proszę o kolejną porcję zdjęć 8)

Posted
Ja juz ostatnio nic nie robie tylko je całuje :) One juz mnie chyba mają dość :-?

to już wiemy, czemu tak szybko oczka otworzyły :lol:

Musiały luknąć kto je tak ciagle obfaflunia :wink:

To i w moim imieniu tez je obcałuj to może drugim okiem łypną :D

Posted

Zawsze sluze pomoca... :wink:

Ale...nie ma nic za darmo... :evilbat: Czekam na kolejna porcje foteczek...Dino jak nadal nie bedziesz nic widizec to pisz to podesle znowu na maila...

Buzka dla wszystkich "jednookich" maluszków... :lol:

Posted

Ja juz ostatnio nic nie robie tylko je całuje :) One juz mnie chyba mają dość :-?

Korono takiej kofanej mateczki -opiekunki nie mozna miec dośc :))

Dozki są cudne.A ja juz świruje na maxa za swoim malenstwem, do którego jeszcze taaaaaak daaaleko :(

Pozdrowienia for all

Posted

Przyznam szczerze, ze po raz pierwszy mam okazje sledzic jak rosna male dozki :D

Podobnie jak inni nie sadzilam, ze rodza sie takie male :o , sa przeurocze :angel:

KORONA, patrzac na zdjecia nie moglam sie powstrzymac, zeby niektorych nie poprawic co nieco :oops: i jeszcze bardziej podreslic urode "kluchow-maluchow" :wink:

Fasolki1.jpg

Fasolki2.jpg

Fasolki3.jpg

Fasolki4.jpg

Fasolki5.jpg

Pozdrawiam cala powiekszona rodzinke :D

Posted
Dziekuje za docenienie moich skromnych zaslug :roll: :wink:

Oj nie bądź taka skromna :wink: Teraz mała dożątka wyglądają naprawde cudownie :D

Monia, co słychać u maluchów? :wink:

Posted
Dziekuje za docenienie moich skromnych zaslug :roll: :wink:

:D :kciuki:

'Diabeł tkwi w szczegółach' :roll: :D

:hmmmm: :wink:

Jak nazywa sie 'diabeł' pci żeńskiej ? :roll: ... 'Samanta' ? :roll:

:wink:

:D Korona

Nie mogę się wprost napatrzeć na maluchy :D :bigok:

:P

Posted