Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

franka i zuza napisał(a):
bo rodzynek jest słodki , mały i pomarszczony:eviltong: a on jest łobuz :evil_lol: duży i silny :cool3:
po kilku dniach sprawa wygląda tak że zobaczyłam dzisiaj taką fajną czarną kuleczkę więc podnoszę żeby zobaczyć łatki u chłopczyka ii zbaraniałam bo to była moja czarna panienka bez znaczeń , chyba mi urosła przez noc - nagle i niespostrzeżenie :lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: cudownie...
ja chyba musze wyrzucic ten komputer przez okno bo jak Franka bedzie wrzucac foteczki coraz wiekszych czaruszkow to umre z rozpaczy :shake: ja sie tak nie bawie...
Ide poogladac czy wszystkie juz maja imionka :cool3:

uuu ni maja...

Posted

akard napisał(a):
Franka męcz nas siostrzeńcami i bratanicami :cool3: prosim:loveu:

kocha to poczeka :diabloti:

może uda mi się obfocić towarzystwo dzisiaj ( wczoraj i przedwczoraj też tak myślałam;) ) niestety utrzymanie aparatu w jednej ręce i wijącego się dogo-piskorza w drugiej :shake: , ech...
ale dzisiaj wracają z wakacji dzieciaki a i TZ dzisiaj będzie w domciu więc szanse znacznie wzrastają , jak będziecie grzeczne to może się podzielę jakimiś foteczkami:cool3:

Posted

PANGEA napisał(a):
No i gdzie te obiecane fotki??:mad:

na stronce :diabloti:
dobra , dobra jutro może uda mi się coś nowego nacykać zwłaszcza że już nie są takie niemoty wyłącznie leżące , pokonujemy pierwsze przeszkody czyli kulanie z pontonu na podłogę , niestety kierunek przeciwny tylko za pomocą windy w mojej osobie:eviltong: