akard Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 franka i zuza napisał(a):bo rodzynek jest słodki , mały i pomarszczony:eviltong: a on jest łobuz :evil_lol: duży i silny :cool3: po kilku dniach sprawa wygląda tak że zobaczyłam dzisiaj taką fajną czarną kuleczkę więc podnoszę żeby zobaczyć łatki u chłopczyka ii zbaraniałam bo to była moja czarna panienka bez znaczeń , chyba mi urosła przez noc - nagle i niespostrzeżenie :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
czarna_hancza Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :loveu: cudownie... ja chyba musze wyrzucic ten komputer przez okno bo jak Franka bedzie wrzucac foteczki coraz wiekszych czaruszkow to umre z rozpaczy :shake: ja sie tak nie bawie... Ide poogladac czy wszystkie juz maja imionka :cool3: uuu ni maja... Quote
akard Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hihi myśle, że Franka dopiero zacznie nas molestowac foiteczkami:):loveu: o soo bardzo , bardzo poprosimy:multi: Quote
czarna_hancza Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 pewnie ze prosimy i to w naj najwiekszych ilosciach...ale moje serducho moze tego nie wytrzymac :placz: takie slicznosci...:loveu: Quote
akard Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Franka męcz nas siostrzeńcami i bratanicami :cool3: prosim:loveu: Quote
franka i zuza Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 akard napisał(a):Franka męcz nas siostrzeńcami i bratanicami :cool3: prosim:loveu: kocha to poczeka :diabloti: może uda mi się obfocić towarzystwo dzisiaj ( wczoraj i przedwczoraj też tak myślałam;) ) niestety utrzymanie aparatu w jednej ręce i wijącego się dogo-piskorza w drugiej :shake: , ech... ale dzisiaj wracają z wakacji dzieciaki a i TZ dzisiaj będzie w domciu więc szanse znacznie wzrastają , jak będziecie grzeczne to może się podzielę jakimiś foteczkami:cool3: Quote
czarna_hancza Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 przeciez my zawsze jestesmy grzeczne :angel: (:evil_lol:) Quote
franka i zuza Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 PANGEA napisał(a):No i gdzie te obiecane fotki??:mad: na stronce :diabloti: dobra , dobra jutro może uda mi się coś nowego nacykać zwłaszcza że już nie są takie niemoty wyłącznie leżące , pokonujemy pierwsze przeszkody czyli kulanie z pontonu na podłogę , niestety kierunek przeciwny tylko za pomocą windy w mojej osobie:eviltong: Quote
franka i zuza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 za czym Kolejka ta stoi ? Pijawki http://images30.fotosik.pl/67/f4be187ba8d5f03a.jpg po jedzonku :eviltong: no , to było dla grzecznych dziewczynek :evil_lol: Quote
PANGEA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No i sa wreszcie. Tylko czemu tak malo:mad: Ehhhh, kiedy u mnie beda cieniaczki:placz: Quote
moon_light Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale sliczne węgielkiiiii :loveu::loveu::loveu: a sreberko z bliska też pokażesz?? Beciemy grzecnijjjjiii:roll::lol: Quote
franka i zuza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='moon_light']ale sliczne węgielkiiiii :loveu::loveu::loveu: a sreberko z bliska też pokażesz?? Beciemy grzecnijjjjiii:roll::lol: Się robi Kochanienka ;) Quote
jo-jo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='franka i zuza']Się robi Kochanienka ;) http://images21.fotosik.pl/379/d59681d27e32989f.jpg Sama słodycz, Franka jeszcze fotek dawaj!!! A kolejka świetna:loveu: Kopiujemy tylko linki nie zdjęcia Quote
moon_light Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='franka i zuza']Się robi Kochanienka ;) http://images21.fotosik.pl/379/d59681d27e32989f.jpg Ooooo usmiecha się do mnie :loveu::loveu::loveu: Kopiujemy tylko linki nie zdjęcia Quote
akard Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='franka i zuza']Się robi Kochanienka ;) http://images13.fotosik.pl/47/df641fc8845b12e9.jpg Boszzz śliczne masz te rozbrykusy Franka :loveu: :loveu: :loveu: Kopiujemy tylko linki nie zdjęcia Quote
franka i zuza Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='akard']Boszzz śliczne masz te rozbrykusy Franka :loveu: :loveu: :loveu: dzięki :oops: od wczoraj milowy krok - oczka powoli otwieramy :lol: ALASKA AL CAPONE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts