asher Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 LAZY napisał(a):A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: Quote
KORONA Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Dlaczego nie widzicie obrazka?? Ja go widzę?? Musicie źle patrzeć i tyle :-? Lazy ja nie wiem czyje Ty jaja na żywo widziałaś, ale to na pewno nie były jaja Ciukoskiej :lol: Ps. Ciesze się, że Wam sie podoba moja dzidzia. Na razie nie wiem co się dzieje u Fantazji, nie mogę się dodzwonić. Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 asher napisał(a):LAZY napisał(a):A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: :motz: Ty psuja zemsty...:grab: Quote
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Korona gratuluje rowniez. Piękny psiak. Ja mam lhasa i Niufa... i mam pytanie: Czym karmisz swe go maluszka? Co dodajesz na stawy i co dawac, aby łapy były proste. Mały pięknie wygląda, ma świetne ciało. Gratuluje. Quote
KORONA Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Baha napisał(a):Korona gratuluje rowniez. Piękny psiak. Ja mam lhasa i Niufa... i mam pytanie: Czym karmisz swe go maluszka? Co dodajesz na stawy i co dawac, aby łapy były proste. Mały pięknie wygląda, ma świetne ciało. Gratuluje. Dzieki !! Małe od nowości jedzą Royala. Krzywe łapy to przede wszystkim problem złej gospodarki fosforowo wapniowej, lub nierównomiernego wzrostu kości. Jeśli coś jest nie tak z łapkami, najczęściej podaje sie więcej wapnia (bez fosforu), wit C, galaretę z kurzych łapek. Przez jakis czas podawałam też artroflex. Czasem to pomaga, a czasem niestety nie... Quote
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dziekuje za odpowiedz. a jakie wpano jest dobre, moze macie jakies sprawdzone, ja mam Calcium Sandoz Forte 500mg Quote
KORONA Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 U mnie najbardzie,j sprawdzil sie zwykly DAX WAPŃ MIX 4 Quote
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a gdzie to sie kupuje, nie widzialam takiego preparatu Quote
KORONA Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Baha napisał(a):a gdzie to sie kupuje, nie widzialam takiego preparatu Jest mało popularny, ale czasem można go spotkać w lecznicach weterynaryjnych, lub w hurtowniach. Zawsze tez mozna zamowic u weta. Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 KORONA napisał(a):Dlaczego nie widzicie obrazka?? Ja go widzę?? Musicie źle patrzeć i tyle :-? . To znaczy, że ja tez źle patrzę :oops: Quote
anetta Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 O rany julek, jaka ona piekna dama sie zrobila :angel: :klacz: :lilangel: I gratki dla maluszkow :D A ta reklama, REWELACJA, jest super :D :laola: Quote
anovi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A ja chyba tą reklamę w ALMANACHU to chyba dopiero zobaczę jak go kupię... Niestety nadal widzę tylko napis Image zwykłą czcionką (właśnie taki jak teraz napisałam) ;( Ale wierzę, że jest super. Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 anovi napisał(a):A ja chyba tą reklamę w ALMANACHU to chyba dopiero zobaczę jak go kupię... ja chyba tez :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 asher napisał(a):LAZY napisał(a):A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: :icon_roc: Quote
asher Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 malawaszka napisał(a):asher napisał(a):LAZY napisał(a):A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: :icon_roc: Nie widziała? No to ups, sorry :oops: :lol: Quote
NNikka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Boshe... Jakie one cudne... Korona czy Ty na klubówkę do Łodzi przyjeżdasz? Quote
KORONA Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Przyjeżdzam, razem z Piką :) NNikka, będziesz, prawdaaaaa?? Quote
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):asher napisał(a):LAZY napisał(a):A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: :icon_roc: Nie widziała? No to ups, sorry :oops: :lol: widziała widziała, tylko nie jakieś tam a TZtowe :lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='KORONA']Przyjeżdzam, razem z Piką :) NNikka, będziesz, prawdaaaaa?? inne opcji nie przyjmuje do wiadomości 8) [quote name='malawaszka'] [quote name='asher'][quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='LAZY']A JA JA WIDZIEC NA ZYWO!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :grab:A ja tam nie wiem, ale wydaje mi sie, ze Waszka też jakieś tam jaja na żywo widziała... :oops: :icon_roc: Nie widziała? No to ups, sorry :oops: :lol: widziała widziała, tylko nie jakieś tam a TZtowe :lol: :o tylko Tz-towe? :o Pewna jesteś ? :o 8) Quote
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 PIKA napisał(a): :o tylko Tz-towe? :o Pewna jesteś ? :o 8) cichaj kobieto :evilbat: :lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 malawaszka napisał(a):PIKA napisał(a): :o tylko Tz-towe? :o Pewna jesteś ? :o 8) cichaj kobieto :evilbat: :lol: co cichaj? :o a jajków kurzych nie widziała? :o albo Bolutkowych chociazby 8) Quote
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Bolutko tylko przelotem u nas były :lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='malawaszka']Bolutko tylko przelotem u nas były :lol: ale widzilas? I widzę, że nie tylko ja literki gubie :roll: Quote
NNikka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='KORONA']Przyjeżdzam, razem z Piką :) NNikka, będziesz, prawdaaaaa??[quote name='PIKA'] inne opcji nie przyjmuje do wiadomości 8) A moze byście dzień wcześniej przyjechały co? Quote
Recommended Posts