Onnna Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Przez was sprawdzałam czy ma jajka :lol: Wiecznie z niego Jojkową robią :lol: Ale ma! Całe dwa na swoim miejscu :lol: Quote
LAZY Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Onnna psiak jest wspaniały!!! Brak słów...przystojniacha... Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 A czyja to dupcia?? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Tak :lol: To dożynkowa dupcia :lol: Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 :klacz: :lol: To ostatnio jej ulubiona zabawa :lol: Quote
LAZY Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A chowasz jej tam coś, czy ona tak sama z siebie tam włazi? Bo Lazy to chowa się jak ma dośc mojego miziania... :lol: Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Sama włazi :lol: Impreza się rozkręca kiedy zaczynam ścielić łóżko :lol: Dziś mamy oficjalne mierzenie i ważenie :) Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Specjalnie dla Piki jeszcze jedno ujęcie 8) Quote
LAZY Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Na tej focie to jak konskie kopytka te jej łapki..takie źrebaczkowe nóżki.. :wink: Quote
PIKA Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Korona dziekuje za fotke :lol: Jakbyś większą zamieściła tobym se na pulpit wsadziła :lol: Lazy - co się dziwisz przecież to konik to jakie ma mieć nogi :niewiem: Quote
anetta Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='anetta'] Jakie ona ma sliczne lapeczki :loveu: O kim mówisz? :o O Jojo? :o Przecież widać, że to Ona nie Ona :o :oops: :oops: :oops: Wybacz mi :modla: Jo Jo :modla: Korona :roflt: :roflt: buahah smieszna fota podkolderkowa :lol: Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Zdjątko jest fatalnej jakości. Więc to jest optymalna wielkość :( Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 A Halucypek mierzy sobie (+-) 56cm, a waży 25 kg :) Ładnie sie dziewczątko rozwija :) moja mała koniczynka :lol: Quote
KORONA Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Pomyśleć, że 3 miesiące temu była taka: A teraz: diabeł wcielony Quote
Olund Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Korona ona jest naprawde cudowna, jest takim slicznym dozkiem, ze poprostu nie da sie nie rozpływac nad jej urodą. Zreszta , cala dogomania doceniła jej urok :D To znaczy, że mamy tu dogomaniaków o dobrym guscie :P i chwała im za to :D To poprostu niesamowite,że one tak szybko rosną. A tak z ciekawości ile w kłębie ma jej mamunia? Quote
Hanya Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Korona jeszcze raz dzikuje za wspanialy spacerek w przemilym towarzystwie :D , na 3M s wstawione foty :wink: . Jest jedno piekne zdjatko Didu(szkoda tylko ze stopki obcielo :roll: )- najpiekniejszego doga jakiego moje oczy widzialy:D Quote
mrowka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Noo moja Diduleczka jest najpiekniejsza :iloveyou: :angel: a Halucynka jaka slodka, Korona przyjezdzaj z nia do Katowic!!! :lol: :iloveyou: Quote
KORONA Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Hanya napisał(a):Korona jeszcze raz dzikuje za wspanialy spacerek w przemilym towarzystwie :D , na 3M s wstawione foty :wink: . Jest jedno piekne zdjatko Didu(szkoda tylko ze stopki obcielo :roll: )- najpiekniejszego doga jakiego moje oczy widzialy:D Ja też dziekuję i polecam sie na przyszłość (jakoś na wiosnę :lol: bo zamarznę inaczej). Nie mogę obejrzeć zdjęć bo 3M mi nie działa :( Olund, muszę zmierzyć mamusie, bo mówiąc szczerze nie wiem :oops: Dawno, dawno temu mierzyła 83, ale mogło sie to zmienić. Mrówek, My w najbliższym czasie nie wybieramy się na wystawę. Didu, by się na mnie obraziła jakbym ją gdzieś zabrała, a Halucynacja raczej dośc późno zacznie się wystawiać. Myślę, ze na nią trzeba będzie długo czekać, bo rozwija się raczej kiepsko. Rośnie nie równo i chyba dośc długo będzie takim dogowym dzieckiem... :) Dzięwczyny dziekują za miłe słówka :calus: Quote
PIKA Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Koronka a nie możesz jej w baby wystawiać? W ramach socjalizacji z wystawami of course A Didu przy okazji :wink: Ja z Tobą pojadę i Ci pomoge pilnowac dziewczynek :lol: Quote
mrowka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 PIKA napisał(a):Koronka a nie możesz jej w baby wystawiać? W ramach socjalizacji z wystawami of course A Didu przy okazji :wink: Ja z Tobą pojadę i Ci pomoge pilnowac dziewczynek :lol: Popieram!!! :klacz: Pika!!! :angel: A ja w ramach socjalizacji moge ja zabrac do domu :evilbat: no a w najgorszym wypadku to wysciskam ja tylko na wystawie :lol: :lol: Quote
Recommended Posts