Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

498/08

4 lata, pies, średniej wielkości. Miły, spokojny, trochę szczekliwy.
Nie wykazuje agresji. Posłuszny i pogodny pies.

Tak spokojnego, opanowanego, mądrego i zrównoważonego psa ze świeczką szukać!!! Matko, nie mogę się nadziwić, jak TAKI mógł komukolwiek wadzić, przeszkadzać????!!!

• 2 weeks later...
Posted

kikou napisał(a):
czy ja coś przeoczyłam? czy ten psiak poszedł do adopcji? czy tak po prostu wszyscy o nim zapomnieli?

...może i wszyscy zapomnieli, ale głównie dlatego, że autor wątku nie był daaaaaaaaawno w schronisku sprawdzić, czy chłopak nadal się tam znajduje...:roll:

Posted

Koperek napisał(a):
...może i wszyscy zapomnieli, ale głównie dlatego, że autor wątku nie był daaaaaaaaawno w schronisku sprawdzić, czy chłopak nadal się tam znajduje...:roll:

to gdzie ten autor wątku się podziewa....?;)

Posted

Jak ktorys z moich oglaszanych psiakow znajdzie chate to jego pooglaszam bo teraz to i tak za duzo roznych psiakow i powoli przestaje nad tym panowac :roll: - no chyba ze Imbir oleje moje ogloszenia i znajdzie sobie chate (ja sie nie obraze)

Posted

Zrobiłam w piątek zdjęcia psiska, niestety w drugim boksie jest tak bardzo do niego podobny pies, że to niestety nie bohater wątku:oops:

Chyba muszę zmienić temat na dwa w jednym, bo dwa chłopaki "prawie identyko" czekają na domki:roll:

• 1 month later...
Posted

kikou napisał(a):
co z Imbirkiem? jest jeszcze?

Jest, jest. W niedzielę chłopaka widziałam. Taki sam- zarówno zachowanie, jak i wygląd. Ot równowaga na poziomie jednakowym ;)

Trza ogłoszenia zrobić, bo się chłopak w schronie raczej nie doczeka, bo przeciętny jest niemożebnie...:roll:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

znowu tak dlugo nikogo nie bylo u biednego Imbirka.....

bez jakis odlotowych ogloszen, niunio nie ma szans na dom z powodu "pospolitego" wygladu.... :shake:
chociaz dla mnie ten pysio to po prostu cudowny jest......