Koperek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 498/08 4 lata, pies, średniej wielkości. Miły, spokojny, trochę szczekliwy. Nie wykazuje agresji. Posłuszny i pogodny pies. Tak spokojnego, opanowanego, mądrego i zrównoważonego psa ze świeczką szukać!!! Matko, nie mogę się nadziwić, jak TAKI mógł komukolwiek wadzić, przeszkadzać????!!! Quote
Koperek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 I na foteczki do wstawienia ;) Quote
Negri Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Imię robocze - Imbir < nie śmiać sie z moich imion bo krzywdę zrobię :evil_lol:> Jestem zwykłym kundlem - czy za to musze umrzeć? (520105917) - Aukcje internetowe Allegro Jestem zwykłym kundlem - czy za to musze umrzeć? / Psy > Pozostałe - Wrocław, Krzyki Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Jestem zwykłym kundlem - czy za to musze umrzeć? Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Negri- akurat to imię mi się podoba :eviltong: Quote
Koperek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dodałam jedną, zagubioną fotkę do pierwszego postu:roll: ...jejku, nikt tu nie zagląda...:shake: co z tobą robić szaraczku? Quote
kikou Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Imbirek naprawde słodziutki chłopczyk..... i śliczne imię..... Quote
kikou Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 czy ja coś przeoczyłam? czy ten psiak poszedł do adopcji? czy tak po prostu wszyscy o nim zapomnieli? Quote
Koperek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 kikou napisał(a):czy ja coś przeoczyłam? czy ten psiak poszedł do adopcji? czy tak po prostu wszyscy o nim zapomnieli? ...może i wszyscy zapomnieli, ale głównie dlatego, że autor wątku nie był daaaaaaaaawno w schronisku sprawdzić, czy chłopak nadal się tam znajduje...:roll: Quote
Koperek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Negri napisał(a):w sobotę siedział na boksach.......... Dzięki za info :) Czyli można przyjąć, że nadal tam jest. Quote
kikou Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Koperek napisał(a):...może i wszyscy zapomnieli, ale głównie dlatego, że autor wątku nie był daaaaaaaaawno w schronisku sprawdzić, czy chłopak nadal się tam znajduje...:roll: to gdzie ten autor wątku się podziewa....?;) Quote
Slomka22 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak ktorys z moich oglaszanych psiakow znajdzie chate to jego pooglaszam bo teraz to i tak za duzo roznych psiakow i powoli przestaje nad tym panowac :roll: - no chyba ze Imbir oleje moje ogloszenia i znajdzie sobie chate (ja sie nie obraze) Quote
Koperek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Zrobiłam w piątek zdjęcia psiska, niestety w drugim boksie jest tak bardzo do niego podobny pies, że to niestety nie bohater wątku:oops: Chyba muszę zmienić temat na dwa w jednym, bo dwa chłopaki "prawie identyko" czekają na domki:roll: Quote
Koperek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 kikou napisał(a):co z Imbirkiem? jest jeszcze? Jest, jest. W niedzielę chłopaka widziałam. Taki sam- zarówno zachowanie, jak i wygląd. Ot równowaga na poziomie jednakowym ;) Trza ogłoszenia zrobić, bo się chłopak w schronie raczej nie doczeka, bo przeciętny jest niemożebnie...:roll: Quote
Slomka22 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A ja nie zgadzam sie ze jest przecietny Popatrzcie jakie ma piekne oczy i mordke :cool3: Quote
kikou Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 znowu tak dlugo nikogo nie bylo u biednego Imbirka..... bez jakis odlotowych ogloszen, niunio nie ma szans na dom z powodu "pospolitego" wygladu.... :shake: chociaz dla mnie ten pysio to po prostu cudowny jest...... Quote
Recommended Posts