Jump to content
Dogomania

Tylko dla doświadczonego- piękny mix pointera! WROCŁAW. Chucky zaadoptowany.

Recommended Posts

Posted

pytam bo w zaleznosci jaki jest powod zwrotu i informacja jaka zostala podana w schronie takie dane w ogloszeniu trzeba napisac
A ponadto jak pies bedzie mial podane ze ugryzl to swietlanej przyszlosci on w schronie nie bedzie mial, tak jak niestety kiedys Pongo... Poza tym ja wole w ogloszeniu podac to co ma napisane w karcie bo daje to szanse, ze pies bedzie mial dom na zawsze jak ktos bedzie swiadomy problemow

poza tym Goska prosila zebyscie dali znac zanim go oddacie bo moze by sie jakis DT mu znalazlo...

No coz szkoda - Czaki dzis sprobuje Cie pooglaszac

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a niech to szlag....:angryy: Ja mialam od poczatku zle przeczucie..
pooglaszam malego. Kurcze ,najlatwiej tak oddac spowrotem do schronu ,nie ??? Sa szkoly dla psow..behawiorysci.W najgorszym wypadku mogliscie moze szukac domu na wlasna reke ,oglaszac go ,dac chociaz DT.
A tu zimno ,snieg ,a pies po kilku miesiacach grzania dupki w domciu wraca do schronu,z etykieta: agresywny,gryzie! genialnie!!

Posted

[quote name='Slomka22']pytam bo w zaleznosci jaki jest powod zwrotu i informacja jaka zostala podana w schronie takie dane w ogloszeniu trzeba napisac
NAPISZ, ŻE UGRYZŁ 2 CZY 3 RAZY- UWAŻASZ, ŻE TRZEBA TO NAPISAĆ W OGŁOSZENIU?? NA PEWNO POMOŻE PRZY SZUKANIU MU DOMU!

A ponadto jak pies bedzie mial podane ze ugryzl to swietlanej przyszlosci on w schronie nie bedzie mial, tak jak niestety kiedys Pongo...
PRZECIEŻ CZAKI PRZYSZEDŁ DO SCHRONU Z ETYKIETĄ AGRESORA I JAKOŚ DO TEJ PORY ŻYJE, WIĘC O CO CHODZI??
JAKOŚ DO TEJ PORY TYLKO W SCHRONIE DOGADUJE SIĘ ZE WSZYSTKIMI:cool1:

Poza tym ja wole w ogloszeniu podac to co ma napisane w karcie bo daje to szanse, ze pies bedzie mial dom na zawsze jak ktos bedzie swiadomy problemow
NA KARCIE MA WPISANE: AGRESYWNY- szanse, jak cholera na dom na zawsze...

poza tym Goska prosila zebyscie dali znac zanim go oddacie bo moze by sie jakis DT mu znalazlo...
ZA NIC W ŚWIECIE NIE POZWOLIŁABYM NA TRAFIENIE CZAKIEGO DO DT! SCHRON ZNA, TRAFIA TAM Z DUŻĄ CZĘSTOTLIWOŚCIĄ, ZNA BOKS, PIELĘGNIARZA I CAŁĄ RESZTĘ. TROCHĘ MARZNIE W ZIMIE, ALE NIKT GO TAM NIE NISZCZY JESZCZE BARDZIEJ, NIŻ NA bógwiejakim DT.

No coz szkoda - Czaki dzis sprobuje Cie pooglaszac
A ZA TO DZIĘKUJĘ Slomka BARDZO MOCNO! BO WIEM ILE TO WYSIŁKU, CZASU I NERWÓW KOSZTUJE, KTÓRYCH JA NIE MAM, NIESTETY...

................................

Posted

Koperek jest moim idolem w wyrażaniu swojego zdania! :diabloti:

to ja mu zrobię allegro i resztę ogłoszeń które zazwyczaj robię a które Wy nie zrobicie

może sklecimy 1 tekst?

Posted

dzis bylam w schronie ale wiékszosc psow pochwanych przed deszcze- dobrze, ze na dogo o tym przeczytalam, bo normalnie jakbym go zobaczyla to by mnie szlag trafil na miejscu:angryy:, a teraz bede psychicznie przygotowana na jego widok za kratami ponownie, co nie oznacza ze mnie szlag nie trafia

Posted

[quote name='Slomka22']No Koperku - probowalam delikatnie powiedziec, ze mnie trafilo - to mi sie jeszcze dostalo
oj Koperku Koperku :shake::diabloti:
Nie Słomka, nie bierz tego do siebie! Ja nie czepiam się Ciebie, tylko całej słownej otoczki, która CZAKUSIOWI może zaszkodzić tylko.

Dziękuję Ci, że chcesz Mu pomóc, ale teraz to trzeba zrobić z głową, bo łatwy przypadek to nie jest.

Posted

Dobra sklecilam cos takiego - jak mzoe byc to powrzucam to na portale z ogloszeniami
[FONT=Times New Roman]Ile może znieść psie serce zanim przestanie kochać…[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ile razy musi się pies zawieść na człowieku, żeby przestać mu wierzyć….[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Czaki duży mix pointera – jest psem, który już kilka razy zawiódł się na człowieku, a mimo to pragnie być kochany i kochać całym swym psim sercem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest psem dumnym potrzebującym odpowiedzialnego przewodnika. Przewodnika, który potrafi go konsekwentnie acz z miłością przekonać, że nie wszyscy ludzie zawodzą.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przewodnika z doświadczeniem z trudnymi psami… [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czaki nie jest psem dla wszystkich, ale jest psem, który dobrze prowadzony będzie wspaniałym przyjacielem. Jeżeli jesteś w stanie zapewnić mu dom, ale dom na zawsze tak żeby już nigdy nie zwątpił w człowieka – skontaktuj się z wolontariuszką.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]ogloszenia[/FONT]
Człowiek zawiódł go już 3 razy - ile jeszcze....
[url=http://www.etablica.com/ogloszenie.php?id=70860]Og

Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Czakusia od pewnego pana- z ogłoszenia (zabijcie, ale nie pamiętam, którego:oops:). Niestety byłam zmuszona odradzić, bo są dzieciaczki w domu i inne drobiazgi...

Posted

niewazne z ktorego ogloszenia - wazne ze ktos go zauwazyl :)

Goska oby i tym razem sie udalo ;)

Potrzebuje kilka informacji do ogloszen:
i informacje dodatkowe:
dom
bez wypuszczania
wypuszczany do ogródka
wychodzący swobodnie

dzieci
bez dzieci
małe dzieci
starsze dzieci

inne zwierzęta
bez zwierząt
akceptuje psy
akceptuje koty
nie akceptuje kotów
nie akceptuje psów

sterylizacja ?
odrobaczenia?
szczepienia?

Prawidlowe odpowiedzi prosze zaznaczyc :evil_lol::diabloti: to uzupelnie opis

dodalam go na adopcje.org - czeka do akceptacji

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lepiej chyba było mnie Slomka zatłuc- byloby po kłopocie!!! :)

[quote name='Slomka22']
Potrzebuje kilka informacji do ogloszen:
wiek ok. 4 lata
nr schroniskowy i nr boksu 1703/07
i informacje dodatkowe:
dom
bez wypuszczania
wypuszczany do ogródka
wychodzący swobodnie to byłoby najlepsze w tym przypadku- znaczy aby w domu nie robił niepotrzebnych, stresowych dla niego samego sytuacji

dzieci
bez dzieci TYLKO I WYŁĄCZNIE!
małe dzieci
starsze dzieci

inne zwierzęta
bez zwierząt
akceptuje psy TAK
akceptuje koty z tego, co można było przeczytać w relacji z ostatniego domu to TAK
nie akceptuje kotów
nie akceptuje psów

sterylizacja ? już się pogubiłam..., ale chyba nie...
odrobaczenia? TAK
szczepienia? TAK

Prawidlowe odpowiedzi prosze zaznaczyc :evil_lol::diabloti: to uzupelnie opis

dodalam go na adopcje.org - czeka do akceptacji