Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakies dziwne zjawiska na dogo:shake: pisze post a tego nie ma na forum, wklejam od serca najpiekniejsze kwiaty dla kochanych dziewczyn z Opola, a tu ich nie widze:shake:

Post w sprawie Sadzuni tez przepadl:shake::shake::shake:

Ale......mamy DT dla Sadzuni u pajuni. pajunia przyjmie do siebie Sadze i postara sie nam pomoc w jej wyadoptowaniu.

Musimy jednak zadbac we wlasnym zakresie o sterylke i szczepienia. Koszt pobytu dziennego suni u pajuni to jedyne 5 zl:lol: Czy wspolnie damy rade pomoc Sadzuni???

W Jastrzebiu nie ma praktycznie wolontariatu ale sa PSY oczekujace na nasza pomoc.

Mieszkam w NL, urodzilam sie i spedzilam ponad 30 lat w Warszawie, lecz obojetna jest mi gmina, wojewodztwo itd. jesli mowa o niesieniu pomocy dla psow....
Prosze, pomozmy psom z Jastrzebia:-( Nie maja lekko...pragna pokochac czlowieka..................

Posted

Bardzo super:multi: jednak od nas zalezy czy sunia opusci schronisko.
Moze znajada sie dobrzy ludzie mogacy zadeklarowac male wplaty na pobyt suni u pajuni? Ja, od siebie tez cos doloze...jetem ostrozna. w tych tzw. deklaracjach....jakis rok temu Holandia oferowala kase na Kacpra przebywajacego u pajuni na rancho, nie wplacila ani centa....................:shake::oops: wchodzi teraz na dogo po niemalze 2 latach nieobecnosci, by ....no wlasnie..... po co wchodzi???? Przeciez nie ma zamiaru wspomoc bezdomnych psow...........

Jesli uda nam sie zebrac pieniazki to spoko:lol: sunia nie bedzie osamotniona, my w miedzyczasie zrobimy jej ogloszenia. Jesli nam zabraknie na dana chwile to przeciez pajunia zaczeka;)

Sluchajcie, nie jest nas wielu na watkach Jastrzebia a przeciez to sa nasze kochane psiaki. Pomozmy im znalezc dobry dom!!!!

Pomozmy Sadzuni w jej drodze po szczescie. Tylko sterylka i szczepienia i juz moze jechac do pajuni:lol:

Paczka papierosow = 1 dzien pobytu Sadzuni = 5 zlotych polskich

Posted

Propozycja jest sensowna. Problem zawsze taki sam. Najpierw sprawdze ile by kosztowala sterylka u mojego znajomego weta. Ja nie podolam finansowo w pojedynke. Najpierw musze sie wywiazac z zaleglosci. Obiecalam. Ty wiesz.Szczepienia to juz nie taki duzy koszt. A pobyt w DT nie jest drogi. Ogloszenia sunia ma, ale zainteresowanie mierne.Bez pomocy sie nie uda. A tu przeciez kazdy pies w potrzebie. Mysle realnie.Szlag mnie trafia, ze tak malo moge.

Posted

Marchewa, jesli moglabys mi pomoc i wystawic ode mnie fajne ciuchy na bazarek ... Koszt przesylki z NL do PL jest wysoki ale dla dobra sprawy jestem sklonna uiscic 50% kosztu wysylki, jesli znajdzie sie kupiec;)

Moze uda sie nam wspolnie zebrac kase i wyekspediowac nasza przemila Sadzunie do przytuliska pajuni. Psy maja tam prawdziwie domowe warunki wiec nasza sunieczka bedzie pod dobra opieka:lol:

Posted

uuu...dawno mnie tu nie było...kurcze DT nie taki drogi...:cool3:...Wyciagne Sadzunie jak tylko bedzie juz mozna. Nawet co dołoże jak mi sie uda. A ten Dt to gdzie,daleko?...wybaczcie wilczek znów zacofany:eggface:...

Posted

Sadzunia zamieszkalaby na pewien czas w Zelgoszczy kolo Starogardu Gdanskiego:lol: Tak sobie po cichutku marze:oops: ze poprosilybysmy chorem - Zbojini o pomoc w transporciku:lol:

Posted

dusje napisał(a):
Marchewa, jesli moglabys mi pomoc i wystawic ode mnie fajne ciuchy na bazarek ... Koszt przesylki z NL do PL jest wysoki ale dla dobra sprawy jestem sklonna uiscic 50% kosztu wysylki, jesli znajdzie sie kupiec:lol:

Dusje,sorki,ale ja nie dam rady z tyloma bazarkami,mam internet tylko w pracy,a tu czasu na dogo niewiele.
Ja wystawiam bazarki czasami,o ile czas pozwoli.Może jakaś inna cioteczka może ci pomóc w tej sprawie,jest już tyle wspaniałych osób,którym jastrzębskie psiaki nie są obojętne:loveu:

Posted

Dzis mialysmy ciekawe spotkania. U weta mam obiecana sterylke za ok 100zl. I jeszcze inna pomoc. Ale my w tej chwili nawet tyle nie mamy. Kurcze, chyba siebie sprzedam:razz: Tylko kto by chcial? Nic wiecej nie napisze. Ale mam wrazenie ze moze sie cos ruszy /szkoda ze nie z forsa/.

Posted

Niedrogo ta sterylka, na watku kudlatej wrzucilam kiecke do obejrzenia i wyrazenia opinii;) Troche sie obsunie wyjazd kudlatej, ale bedzie dobrze;)
Prosze mi:lol: ceny najtanszej kawy 500g podac, tez cene tzw. coffe pads za opakowanie i ile sztuk w paczce. Moze to znajdzie wziecie na bazarku:shake:

Zapytajcie Zbojini czy bylby tak mily i zawiozl Sadze do pajuni, na jakich warunkach i kiedy. Sponsorzy tez mile widziani do oplacenia DT, 155 zl miesiecznie. Qurde, zeby nie przedluzony przymusowy pobyt kudlatki to byloby juz zupelnie dobrze